Viser alle 4 resultater

-36% KMS Moist Repair Revival Creme 125 ml - Leave-in hårcreme

KMS Moist Repair Revival Creme 125 ml – Leave-in hårkur

145,00 kr.
-34% KMS TameFrizz Smoothing Reconstructor 200 ml - Hårkur

KMS TameFrizz Smoothing Reconstructor 200 ml – Hårkur

149,00 kr.
-37% KMS Moist Repair Anti-Breakage Spray 100 ml - Hårkur

KMS Moist Repair Anti-Breakage Spray 100 ml – Hårkur

138,00 kr.
-35% KMS Conscious Style Styling Putty 95 ml - Hårvoks

KMS Conscious Style Styling Putty 95 ml – Hårvoks

159,25 kr.

Genopliv håret med hårkur fra KMS

KMS Moist Repair Revival Creme er en fantastisk leave-in hårkur, som forbedrer medgørligheden, og giver fylde uden at tynge håret. KMS Moist Repair Revival Creme kontrollerer desuden statisk elektricitet og flyvsk hår. Leave-in hårkur fra KMS California indeholder Lactic Acid, som har en genopbyggende effekt, Polyquaternium-37, der udjævner hårets overflade, og 18-MEA, der hjælper med at stabilisere hårets naturlige skællag.

Kom krus til livs med hårkur fra amerikanske KMS

KMS TameFrizz Smoothing Reconstructor er en hårkur udviklet til at reparere skadet og tørt hår, så det ikke kruser. Hårkuren fra KMS California har en dybdevirkende effekt, som reducerer krus og frizz fra første anvendelse. Udover at reducere krus, har den en genopbyggende og udglattende virkning, samt giver masser af fugt. Hårkuren efterlader håret sundere og gør stylingen nemmere.

Undgå knækkede hår, der falder af, med hårkur fra KMS

KMS Moist Repair Anti-Breakage Spray er en plejende hårkur på sprayflaske, som reducerer knækkede hår og spaltede spidser. Hårkuren fra KMS styrker hår, der har nemt ved at dele sig, spalte eller knække. Hårkuren indeholder Lactic Acid som har en genopbyggende effekt, Aminopropyl Phenyltrimethicone som udjævner hårets overflade, og 18-MEA der hjælper med at stabilisere hårets naturlige skællag.

Shop hårkur fra KMS hos Hair by Stender

Med vores udvalg af hårkur fra KMS er trist og kedeligt hår fortid. Uanset, hvilken hårkur fra KMS, du gå efter, finder du den hos Hair by Stender. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye hårkur fra KMS inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-2 dage.

Hvis du er i tvivl om, hvilken hårkur fra KMS, som passer dit hår, er du altid velkommen til at kontakte os. Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din nye hårkur fra KMS, ordrestatus eller noget helt tredje.

Vi har forresten ofte gode tilbud på hårkur fra KMS. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.