Viser alle 8 resultater

-22% L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX Masque 250 ml Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Masque 250 ml Hårkur

197,00 kr.
-29% L'Oréal Pro Serie Expert Vitamino Color 10-In-1 Leave-In 190 ml - Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Vitamino Color 10-In-1 Leave-In 190 ml – Hårkur

137,00 kr.
-22% L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Cream Leave-In 100 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Cream Leave-In 100 ml

206,00 kr.
-35% L'Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Leave-In 150 ml - Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Leave-In 150 ml – Hårkur

127,00 kr.
-32% L'Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml - Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml – Hårkur

162,00 kr.
-37% L'Oréal Pro Serie Expert Blondifier Masque 250 ml - Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Blondifier Masque 250 ml – Hårkur

149,00 kr.
-28% L'Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Masque 250 ml - Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Masque 250 ml – Hårkur

170,64 kr.

Skræddersyet hårkure fra L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel har med deres hårkure fra L’Oréal Pro Serie Expert formået at lave hårkure, som er skræddersyet til dit hårs behov. Derfor skal du også vælge den hårkur fra L’Oréal Professionnel, som passer til dine  behov for pleje. Hvis du har farvet hår, skal du vælge til en hårkur fra L’Oréal Professionnel til farvet hår, og ikke kaste dig over en hårkur til skadet eller krøllet hår. Har du derimod skadet hår, skal du vælge en hårkur til skadet hår fra L’Oréal Pro Serie Expert.

Hos Hair by Stender finder du hele udvalget af hårkurer fra L’Oréal Professionnel. Vi er nemlig vilde med hårpleje fra L’Oréal Professionnel, og vi er sikre på, at du også vil finde præcis den hårkur fra L’Oréal Professionnel, som vil gøre underværker for dit hår.

Drømmer du om langt hår? Prøv en hårkur fra L’Oréal Professionnel

L’Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Masque er en hårkur fra L’Oréal Professionnel specielt udviklet til langt hår og slidte spidser. Den skønne hårkur fra L’Oréal Professionnel indeholder en eksklusiv kombination af FILLER-A100 og aminosyre, der virker fornyende på hårets længder. Denne hårkur er det perfekte valg til dig, som ønsker længere, sundere hår uden tynde spidser.

Kraftige lokker har også brug for en hårkur fra L’Oréal Professionnel

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Masque er en nærende hårkur til kraftigt hår, der har øjeblikkelig genopbyggende virkning på meget skadet og ødelagt hår. Den reparerende formel er beriget med lipidium, der effektivt arbejder sig ind i håret og efterlader dig med et skinnende, blødt og langt mere modstandsdygtigt hår. Hårkuren, til kraftigt hår fra L’Oréal Professionnel, har en cremet konsistens, der gør den behagelig at arbejde med, og samtidig giver fantastiske resultater. For det helt optimale resultat bør du anvende L’Oreal Absolut Repair Lipidium Masque en gang om ugen.

Hårkur fra L’Oréal Professionnel til farvet hår

L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Masque er en effektiv hårkur, der med hjælp fra glicoamine og lonene, beskytter hårfiberen mod ophobningen af metalpartikler, såsom kobber. Denne hårkur fra L’Oréal Professionnel er derfor specielt velegnet til benyttelse efter hårfarvning eller afblegning. Denne cremede hårkur forhindrer metalpartikler i at komme tilbage, og sørger for at håret ser sundt ud, samtidig med at den genopretter hårets naturlige glans og blødhed.

Masser af glimmer med hårkur fra L’Oréal Professionnel

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Golden Masque er en plejende hårkur, som har en øjeblikkelig genopbyggende virkning på meget skadet og ødelagt hår. Den reparerende formel er beriget med lipidium, der effektivt arbejder sig ind i håret og efterlader dig med et skinnende, blødt og mere modstandsdygtigt hår. Denne hårkur fra L’Oréal Professionnel har en cremet konsistens fyldt med guld glimmer, der giver et skinnende og glamourøst resultat. Hårkuren har ikke en tyngende effekt på håret, men efterlader derimod håret med en fantastisk let følelse og masser af glans. For det helt optimale resultat bør du anvende L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Golden Masque en gang om ugen.

Shop din hårkur fra hos L’Oréal Professionnel hos Hair by Stender

Uanset hvilken hårkur fra L’Oréal Professionnel du søger eller har brug for, finder du den her på vores webshop. Der er både hårkur til dig med farvet hår, kraftigt hår og dig, der gerne vil have lidt glimmer på en mandag. Vi har hårkur til alt slags hår - også til dit hår.

Er du ikke helt sikker på, hvilken hårkur fra L’Oréal Professionnel, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette hårkur fra L’Oréal Professionnel. Når du har fundet frem til den rette hårkur, sørger vi for at sende din nye hårkur hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.