Viser et enkelt resultat

Få ekstra velplejet lokker med hårkur fra Olaplex

Olaplex er blandt de mest populære hårplejeprodukter på markedet, og vi forstår godt hvorfor. Olaplex og ikke mindst hårkur for Olaplex skiller sig nemlig ud fra mange andre hårplejeprodukter og hårkure på markedet eftersom hårkur fra Olaplex ikke kun efterlader dig med blødt hår. Hårkur fra Olaplex gør også håret stærkere, sundere og har en vedvarende effekt på dit hår.

Hårkur fra Olaplex indeholder et patenteret molekyle, der er i stand til at genopbygge håret 99,9%. Det sker ved at molekylet trænger dybt ind i håret og binder svovlbroer og saltforbindelser i hårstråene, som ofte er blevet slidte efter farvning eller lysning, samme.

Når din hårkur fra Olaplex har fået lov til at arbejde og binde broerne sammen, er resultatet et hår, der er styrket indefra og ud. Det ser sundere og mere glansfuldt ud.

Få professionelle hårkure fra Olaplex til hjemmebrug

Hos Hair by Stender kan du finde de mest gængse hårkure, shampooer og conditioner fra Olaplex. Alle de hårprodukter og hårkure fra Olaplex, du finder på vores webshop er naturligvis til hjemmebrug. Det betyder at du med vores udvalg af hårprodukter og hårkur fra Olaplex kan vedligeholde den behandling, du har fået hos frisøren, og dermed altid have et hår, der ser velplejet og sundt ud. Vores hårkure fra Olaplex kan også bruges uden forudgående behandling hos din lokale frisør Stender, da vores hårkure fra Olaplex reparerer på alle typer af hår med eller uden farvebehandling – og naturligvis med det samme.

Med Olaplex no.3 får du en hårkur, der reparerer håret indefra og ud samt styrker og beskytter håret mod daglig slitage. Sammen med Olaplex no. 4, der er en opbyggende shampoo, og Olaplex no. 5, der er en ekstra fugtgivende conditioner, får du et hår, der både er og ser sundt, smukt og lækkert ud.