Viser alle 10 resultater

-35% Redken Extreme Anti-Snap Leave-In Treatment 240 ml - Hårkur

Redken Extreme Anti-Snap Leave-In Treatment 240 ml – Hårkur

159,00 kr.
-33% Redken Extreme Length Sealer Leave-in Treatment 150 ml - Hårkur

Redken Extreme Length Sealer Leave-in Treatment 150 ml – Hårkur

189,00 kr.
-42% Redken All Soft Heavy Cream 250 ml - Hårkur

Redken All Soft Heavy Cream 250 ml – Hårkur

184,00 kr.
-39% Redken Extreme Length Triple Action Treatment 250 ml - Hårkur

Redken Extreme Length Triple Action Treatment 250 ml – Hårkur

203,00 kr.
-38% Redken Acidic Perfecting Concentrate Leave-in Treatment 150 ml - Leave-in Hårkur

Redken Acidic Perfecting Concentrate Leave-in Treatment 150 ml – Hårkur

175,00 kr.
-41% Redken Extreme Mask 250 ml - Hårkur

Redken Extreme Strength Repair Mask 250 ml – Hårkur

185,00 kr.
-25% Redken Extreme Strength Builder Plus Mask 250 ml - Hårkur

Redken Extreme Strength Builder Plus Mask 250 ml – Hårkur

235,00 kr.
-20% Redken Extreme CAT Treatment Spray 200 ml - Hårkur

Redken Extreme Cat Treatment Spray 200 ml – Hårkur

180,00 kr.
-35% Redken Frizz Dismiss Mask 250 ml - Hårkur

Redken Frizz Dismiss Mask 250 ml – Hårkur

195,00 kr.
-39% Redken Color Extend Blondage Express Anti-Brass Mask 250 ml - Hårkur

Redken Color Extend Blondage Express Anti-Brass Mask 250 ml – Hårkur

194,00 kr.

Ekstra pleje til håret med hårkur fra Redken

Hos hairbystender.dk vil vi gerne tilbyde vores kunder det bedste. Det får du med en hårkur fra Redken. Med Redken, der er et af de mest kendte og anerkendte amerikanske mærke inden for hårpleje og hårstyling til både mænd og kvinder, får du nemlig effektiv og intens pleje uanset, hvilke behov dit hår har for omsorg og pleje.

Vi er selv vilde med de effektive hårkure fra Redken, fordi kvaliteten er høj, og de giver den pleje af håret, som de lover. Vi kan derfor garantere, at du får stor glæde af din nye hårkur fra Redken. Vi har også jævnligt tilbud på flere af de mange lækre treatments fra Redken. Så hold gerne et skarpt øje med vores webshop, og se om ikke du kan være heldig at få din næste hårkur fra Redken til en ekstra god pris.

Redken har udviklet forskellige hårkure, som plejer og nærer håret. Vi har samlet alle vores hårkure fra Redken her på shoppen og kan derfor blandt andet tilbyde hårkur fra Redken til dig, der har krøllet, sensitivt eller tørt hår. Men, der er også treatments fra Redken til dig, der gerne vil bevare din hårfarve lidt længere.

Hos Hair by Stender har vi alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan sikkert guide dig frem til netop den rigtige hårkur fra Redken. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken hårkur fra det amerikanske mærke, Redken, der er den rette for dig.

Vælg den rigtige hårkur fra Redken

Inden du kaster over at klikke den første og den bedste hårkur hjem, skal du kende dit hår og dets behov. Hvis du ikke ved, hvad dit hår har behov for, er det svært at passe og pleje det rigtigt - og ikke mindst svært at finde en hårkur, der vil gavne dit hår.

Når du er bekendt med dit hårs særlige behov, kan du klikke den rigtige hårkur fra Redken hjem. Her på siden, har vi vi samlet alle treatments fra Redken, hvormed du let kan vælge den hårkur fra amerikanske Redken, som vil gøre underværker for dit hår.

Hårkur fra Redken til tørt hår

Den eneste måde at komme tørt hår til livs er ved at tilføre håret fugt. Masser af fugt. Redken har udviklet to treatments, der fugter tørt hår. Den ene hårkur fra Redken er til tørt hår og den anden treatment fra Redken er til meget tørt hår.

Redken All Soft Heavy Cream er en effektiv hårkur til tørt hår. Hårkuren fra Redken giver blødhed og plejer tørt og skrøbeligt hår. Denne effektive hårkur fra Redken er en intensiv, rig, plejende hårkur, som gør selv det tørreste hår blødt. Håret føles blødt, bliver nemt at sætte og får masser af glans.

Hårkur fra Redken til ødelagt hår

Lad os være ærlige; Ødelagt hår er ikke kønt. Heldigvis finder du ikke bare en, men fire treatments fra Redken til ødelagt hår.

Redken Extreme Strength Builder Plus Mask er en styrkende og reparerende hårkur, som forebygger slidte længder og skadet hår. Den genopbygger hårets indre styrke og gør det skinnende og stærkt.

Redken Extreme Mega Mask er en hårkur, der styrker skadet hår og gør det mere medgørligt. Denne hårkur fra Redken behandler og beskytter håret på to niveauer; giver dybdegående pleje og danner en beskyttende hinde på hårstrået som bevarer plejen i op til tre vaske. Beriget med Redken’s RCT Protein Complex.

Redken Extreme CAT Spray er en hårkur, som reparerer skadet hår og styrker håret uden at tynge det ned. Håret får ny spændstighed, modstandskraft og vitalitet. Det gør håret smidigt og tilfører fylde og glans. Modvirker knækkede hårstrå og spaltede spidser.

Redken Extreme Anti-Snap Leave-in er en effektiv hårkur til skadet hår. Denne hårkur fra Redken er udviklet til at hjælpe med at styrke slidte og spaltede spidser. Den indeholder Extreme Interlock Protein Network og Fortifying Complex, der hjælper med at reparere skadede områder med proteiner og ceramider, genopbygger hårets styrke og giver desuden en beskyttende overflade og glans. Håret ser sundt, stærkt og elastisk ud. Reducerer forekomsten af knækkede hårstrå.

Hårkur fra Redken til meget langt, ødelagt hår

Langt hår behøver masser af kærlighed, hvis det skal bevare sin længde. Redken har udviklet to treatments til det lange hår.

Redken Extreme Length Primer er en rinse-out hårkur med biotin, som opbygger og styrke fra rod til spids, og som bekæmper spaltede spidser. Den giver håret den optimale styrke og beskyttelse, så det kan vokse sig langt, uden at knække og spalte. Produkterne kan bruges til alle hårtyper, men er specielt velegnet til et farvet eller skadet hår. Bruges sammen med Extreme Length Shampoo, Primer og Sealer for bedste resultat og fuld potentiel længde.

Redken Extreme Length Sealer Leave-in Treatment er en effektiv hårkur til langt, skadet hår. Produktets formel indeholder sojaprotein og biotin, som hjælper til med at forsegle og styrke håret, samt mindske synligheden af spaltede spidser.

Hårkur fra Redken til farvet hår

Farvet hår har brug for ekstra pleje og omsorg. Dels for at bevare sin intensitet og del for at bevare sit smukke udseende. Redken har udviklet to hårkure, som plejer, beskytter og nærer farvet hår.

Redken Color Extend Magnetics Mega Mask er en hårkur, som beskytter farvebehandlet hår, bevarer dets glans og gør det medgørligt. Behandler og beskytter håret på to niveauer; giver dybdegående pleje og danner en beskyttende hinde på hårstrået som bevarer plejen i op til tre vaske. Beriget med Redken’s RCT Protein Complex.

Redken pH-Bonder er et komplet hårkurs system til at beskytte og styrke hårfibren under og efter en professionel farvebehandling. For at få det bedste resultat anvend Post Service Perfector efter en pH-Bonder behandling for at bevare hårets naturlige pH værdi. Anvend Post Service Perfector en gang om ugen derhjemme sammen med din Redken hårplejeserie.

Shop din hårkur fra Redken hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender vil vi gerne vores kunder det bedste. Det får du med hårkur fra Redken. Vi er selv vilde med de effektive hårkure fra Redken, fordi kvaliteten er høj, og de giver håret den pleje, som håret behøver. Vi kan derfor garantere, at du får stor glæde af din nye hårkur fra Redken. Vi har også jævnligt tilbud på hårkur fra Redken. Så hold gerne et skarpt øje med vores webshop, så kan du være heldig at få din nye hårkur fra Redken til en ekstremt god pris.