Viser alle 7 resultater

Pleje håret med hårkur fra Shu Uemura

Shu Uemura Art of Hair er et eksklusivt japansk hårplejemærket, som på fineste vis kombinerer traditionelle japanske skønhedsritualer med moderne vestlig hårpleje. Derfor er hårkur fra Shu Uemura også noget helt specielt. Det er kunst, teknologi og tradition i en og samme krukke. På vores virtuelle hylder hos Hair by Stender finder du fem forskellige treaments fra Shu Uemura. Hvert enkel hårkur fra Shu Uemura er specielt udviklet til at håndtere netop dit hårproblem.

Hos Hair by Stender finder du alle hårkure fra Shu Uemura. Fælles for alle de japanske hårkure fra Shu Uemura er, at de bygger på japansk minimalisme, banebrydende teknologi og den nyeste forskning. Derfor efterlader brugen af hårkur fra Shu Uemura dig med smukt og velplejet hår, som du kan være stolt af.

Hos Hair by Stender har vi alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørfaget. Herudover er vi blevet særligt udvalgt til at forhandle Shu Uemura, som kun må forhandles af frisører med et særligt kendskab til hår og hårpleje. Det har vi hos Hair by Stender.

Sådan vælger du den rigtige hårkur fra Shu Uemura

Inden du klikker din nye hårkur fra Shu Uemura hjem er det vigtigt, at du kender dit hår og dets behov. Kun på den måde, kan du vælge den hårkur fra Shu Uemura, som vil efterlade dig med det smukkeste hår. Hvis dit hår er svækket, skal du vælge en hårkur fra Shu Uemura, som er specielt udviklet til at fugte og reparerer dit svækkede hår. Hårkuren Shu Uemura Silk Bloom Treatment er en rig reparerende hårkur til svækket hår fra japanske Shu Uemura. Den plejende hårkur fra Shu Uemura reparerer, med sin unikke formel indeholdende arganolie, håret og hårfibernes struktur, og efterlader dig med velplejet og silkeblødt hår. Er du en af de mange, som farver dit hår, kan vi anbefale Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Treament, som er en hårkur fra Shu Uemura til farvet hår. Denne unikke hårkur fra Shu Uemura plejer håret uden at skade hår. Hårkuren fra Shu Uemura er beriget med musk, rosenolieog udtræk af gojibær, som intenst nærer og beskytter det farvede hår.

Nedenfor har vi samlet alle treatments fra Shu Uemura, hvormed du let kan vælge den hårkur fra japanske Shu Uemura, som vil gøre underværker for dit hår.

Hårkur fra Shu Uemura til blond hår

Shu Uemura Yubi Blonde Anti-Brass Purple Balm er en mild, men effektiv hårkur til afbleget og blondt hår med striber, der har brug for ekstra pleje. Den effektive hårkur fra Shu Uemura fjerne uønskede varme toner, som kan forekomme i farvet blond hår. Hårkuren fra japanske Shu Uemura indeholder japansk pigment-teknologi og den er beriget med ekstrakt fra hvid pæon, der neutraliserer gule toner som følge af afblegning mens den tilfører naturlig glød til håret.

Hårkur fra Shu Uemura til farvet hår

Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Treament, som er en hårkur fra Shu Uemura til farvet hår. Denne unikke hårkur fra Shu Uemura plejer håret uden at skade hår. Hårkuren fra Shu Uemura er beriget med musk, rosenolieog udtræk af gojibær, som intenst nærer og beskytter det farvede hår.

Hårkur fra Shu Uemura til svækket hår

Shu Uemura Silk Bloom Treatment er en rig reparerende hårkur til svækket hår fra japanske Shu Uemura. Den plejende hårkur fra Shu Uemura reparerer med sin unikke formel indeholdende arganolie håret og hårfibernes struktur, og efterlader dig med velplejet og silkeblødt hår.

Hårkur fra Shu Uemura til meget beskadiget hår

Shu Uemura Ultimate Reset Mask er en ekstremt genopbyggende hårkur fra Shu Uemura til meget beskadiget hår, som er blevet skadet af lysning, farve, permanent eller glatning. Hårkuren genopbygger hårfiberne og beskytter håret mod brug. Hårkuren fra Shu Uemura er beriget med japansk ris-ekstrakt, der er kendt for dine beskyttende egenskaber.

Hårkur fra Shu Uemura til tørt hår

Shu Uemura Urban Moisture Masque er en skøn fugtgivende hårkur til tørt hår. Denne plejende hårkur fra Shu Uemura er specielt udviklet til tørt hår, som har været udsat for eksterne urbane faktorer så som forurening og farlige UV-stråler. Hårkuren fra Shu Uemura er beriget med ekstrakter fra moringa og rød alge, som tilfører pleje og giver håret glans til hår, som er følsomt overfor et storbymiljø.

Shop din nye hårkur fra Shu Uemura hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender fører vi alle treatments fra Shu Uemura, dermed er vi også sikre på, at du kan finde præcis den hårkur fra japanske Shu Uemura, som dit hår har brug for. Der er både hårkur til dig med tørt hår, dig der har brug for ekstra fugt og dig der gerne vil bevare din hårfarve i længere tid. Er du ikke helt sikker på, hvilken hårkur fra Shu Uemura, der passer bedst til dit hår, er du velkommen til at kontakte os på telefon, på mail eller på sociale medier. Som professionel frisør har vi den nødvendige viden til at kunne guide dig til det rette valg af hårkur fra Shu Uemura.

Når du har fundet den rette hårkur fra Shu Uemura, sørger vi for at du for den leveret inden for ganske få dage. Vi har en leveringstid på 1-3 dage, så du hurtigst muligt kan få flot og smukt hår.