Viser alle 7 resultater

-20% weDo Professional Light & Soft Mask 150 ml - Hårkur

weDo Professional Light & Soft Mask 150 ml – Hårkur

159,20 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Detangle Leave-in Spray 100 ml - Hårkur

weDo Professional Moisture & Shine Detangle Leave-in Spray 100 ml – Hårkur

215,00 kr.
-20% weDo Professional Nourishing OverNight Shift 90 ml - Hårkur

weDo Professional Nourishing OverNight Shift 90 ml – Hårkur

159,00 kr.
-20% weDo Professional Light & Soft Mask 75 ml - Hårkur

weDo Professional Light & Soft Mask 75 ml – Hårkur

119,00 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Mask 75 ml - Hårkur

weDo Professional Moisture & Shine Mask 75 ml – Hårkur

119,00 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Mask 150 ml - Hårkur

weDo Professional Moisture & Shine Mask 150 ml – Hårkur

173,00 kr.
-20% weDo Professional Rich & Repair Mask 150 ml - Hårkur

weDo Professional Rich & Repair Mask 150 ml – Hårkur

173,00 kr.

Hårkur fra weDo Professional - et økologisk og vegansk alternativ

Få et sundt hår uden at skade miljøet eller dyrene med en hårkur fra weDo Professional. weDo Professional har nemlig udelukkende vegansk og økologisk hårpleje. Det gælder naturligvis også hårmasker fra weDo Professional. Desuden kommer hårkurerne fra weDo Professional i klimakompenseret emballage og er fri for sulfater og parabener. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af hårkure fra weDo Professional - og naturligvis til altid gode priser.

Hårkur fra weDo Professional

Hårkur eller hårmaske, som en hårkur også kaldes, tilfører masser af fugt til håret efter brug af shampoo. Hårkur trænger i modsætning til både shampoo og conditioner langt ind i håret, hvor hårkuren gennemfugter, nærer og reparerer håret i dybden. En god hårkur er altså nøglen til sundt hår og for at opnå det bedste resultat, er det vigtigt, at du vælger en hårmaske fra en hårplejeserie, der er tilpasset netop din hårtype - og kombinerer din hårkur med en passende shampoo og conditioner. Lad os finde den hårkur fra weDo Professional, som passer til dit hår.

Derfor skal du bruge hårkur fra weDo Professional

Når du vasker håret med shampoo, åbner den det yderste lag af håret, skællaget, for at fjerne snavs og fedt fra håret. Din conditioner fra weDo Professional lukker og forsegler skællaget og giver en glat og skinnende effekt til håret. Din hårkur fra weDo Professional trænger dybt ind i håret efter vask og genopbygger håret og giver håret masser af fugt.

For at opnå et ekstra silkeblødt resultat bør du anvende din hårkur fra weDo Profession efter brug af shampoo og før balsam. Så har det yderste lag åbnet sig og kan meget bedre opfange de vigtige stoffer fra hårkuren, og håret lukkes igen med afsluttende brug af balsam.

Hårkur fra weDo Professionals forskellige hårplejeserier

Hårkur fra weDo Professional fås i forskellige hårplejeserier, hvormed du med garanti kan finde en hårmaske, der passer til din hårtype, og få det resultat du ønsker. Brug din hårkur fra weDo Professional sammen med shampoo og balsam fra enten samme serie eller kombiner forskellige serier med hinanden. Du kan eksempelvis bruge en shampoo og balsam fra samme serie, men anvende en hårkur fra en anden serie.

Hårkur fra weDo Professional til skadet hår

weDo Professional Moisture & Shine Mask er en vegansk hårkur, der er udviklet specielt til normalt eller skadet hår, som den efterlader skinnende og silkeblødt. Hårkuren fra weDo giver håret en intensiv behandling og gør det blødere med mere glans, samtidig med at krus i håret reduceres. Med naturligt rooibos-ekstrakt og murumuru-smør opretholder den også farveglansen. Hårkuren er vegansk, den er dermatologisk teste, den er ikke testet på dyr og hårkuren indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer.

weDo Professional Moisture & Shine Mask er udviklet i samarbejde med professionelle hårplejelaboranter og frisører for at opnå en effektiv formel bestående af et minimum af ingredienser, som leverer professionelle resultater. Denne hårmaske er lavet af ingredienser med 94 % naturlig oprindelse og den indeholder hverken silikone eller kunstige farvestoffer.

Hårkur fra weDo Professional til fint hår

weDo Professional Light & Soft Mask er en vegansk cremet hårkur til fint hår, men hårkuren egner sig også til farvet hår. Den efterlader håret blødt og reducerer krus. weDo Professional Light & Soft Mask er kraftigere end conditioner, og specielt udviklet til fint hår. Udover at være vegansk indeholde denne effektive hårkur fra weDo Light & Soft-serien naturligt aktivt bambusvand, som plejer i dybden. Hårkuren fra Light & Soft er dermatologisk testet, den er ikke testet på dyr og hårkuren indeholder ikke sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. weDo Professional Light & Soft Mask er lavet af ingredienser med 94% naturlig oprindelse og den indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Den kommer i en krukke, som er lavet af 50% genbrugsplast og den er 100% genanvendelig.

Hårkur fra weDo Professional til kraftigt hår

weDo Professional Rich & Repair Mask er vegansk nærende hårkur til kraftigt, kruset og meget skadet hår, som trænger til ekstra pleje. Den indeholder cupuacusmør og kassava rod, der er med til at nære og genopbygge håret. Denne effektive veganske hårkur fra Rich & Repair har også anti-krus egenskaber. weDo Professional Rich & Repair Mask er dermatologisk testet, indeholder ikke sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Denne hårkur er lavet af ingredienser med 94% naturlig oprindelse og den indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Den kommer i en krukke, som er lavet af 50% genbrugsplast og den er 100% genanvendelig.

Gør hårbørstningen til en leg med hårkur fra weDo Professional

weDo Professional Detangle fra Moisture & Shine er en mild vegansk leave-in spray, der gør det lettere at rede filtret hår ud. Den indeholder bl.a. macadamia olie, der giver blid pleje og næring til håret, samt bambusvand, der efterlader håret glansfuldt og velplejet. weDo Professional Detangle fra Moisture & Shine er dermatologisk testet, og indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer. Tuben er lavet af 50% genanvendeligt plastic. weDo Professional Detangle fra Moisture & Shine er lavet af ingredienser med 94 % naturlig oprindelse og den indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Flasken er lavet af 94% genbrugsplast og er 100% genanvendelig.

Vågn op med smukt hår med hårkur fra weDo Professional

weDo Professional Nourishing Night Shift – Overnight Treatment fra Moisture & Shine serien er en vegansk hårkur, som nærer i dybden og reparerer håret i løbet af natten. Den kan bruges til alle hårtyper. Den indeholder blandt andet capuacu-smør, som reparerer og nærer i dybden. Hårkuren fra weDo Professional Moisture & Shine er vegansk certificeret, dermatologisk testet og er ikke testet på dyr. Den indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer. weDo Professional Moisture & Shine er udviklet i samarbejde med professionelle hårplejelaboratorier og frisører for at opnå en effektiv formel bestående af et minimum af ingredienser, som leverer professionelle resultater. Denne hårkur fra Moisture & Shine er lavet af ingredienser med 97% naturlig oprindelse og indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Desuden er emballagen op til 100% genanvendelig. Emballagen er lavet af op til 53% genbrugsplast. weDo Professional Overnight Treatment fra Moisture & Shine hårplejeserien er pakket i en æske, som er lavet af 100% genbrugt karton og er ligeledes 100% genanvendelig.

Shop hårkur fra weDo Professional hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af hårmasker fra weDo Professional - og naturligvis til altid gode priser. Husk endelig at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit hår med hårkur fra weDo Professional. Vi har arbejdet med hår i over 40 år og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken hårkur fra weDo Professional, der er den rette for dig.

Bestil din hårkur fra weDo Professional i dag og mærk, hvor stor en forskel, den gør for dit hår. Hvis du bestiller din nye hårmaske fra weDo Professional i dag, er den hos dig om få dage. Vi har en leveringstid på kun en til to hverdage.