Viser alle 7 resultater

Sådan plejer du bedst dine krøller

Krøllet og glat hår ser ikke kun anderledes ud. Krøllet hår har en helt anden opbygning af selve hårstrået end glat hår, og derfor kræver krøllet hår også en hårkur til krøllet hår, hvis krøllerne skal sidde som de skal.

Få det bedste ud af dine krøller med manuka-honning

Kérastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition Hair Mask er en nærende hårkur, som er specielt velegnet til alle typer krøller. Den velduftende hårkur er beriget med manuka-honning og ceramid, som er med til at fugte og nære hårfiberne. Denne hårkur er desuden med til at styrke svækkede og skadede krøller for at modvirke at dit hår knækker. Krøllerne bliver silkebløde og hårets elasticitet forbedres.

Kom krus til liv med en hårkur til krøllet hår

Krøllet hår bliver hurtigere tørt og skadet end glat hår. Det har også lettere ved at kruse. KMS TameFrizz Smoothing Reconstructor er en hårkur til krøller udviklet til at reparere skadet og tørt hår. Hårkuren fra KMS California har en dybdevirkende effekt, som reducerer krus og frizz fra første anvendelse. Udover at reducere krus, har den en genopbyggende og udglattende virkning, samt giver masser af fugt. Hårkuren efterlader håret sundere og gør stylingen nemmere.

OBS! Du får ikke mere definerede krøller af at anvende denne hårkur til krøller, men du reducerer krus. Hårkuren til krøller har en udglattende effekt, som giver dig kontrol og mindre krus.

Er du på jagt efter en hårkur til krøllet hår, som ikke udglatter, men fremhæver dine krøller, skal du vælge Kérastase Discipline Maskeratine, som er en intensivt plejende hårkur til krøllet hår. Den har anti-frizz effekt, som gør det nemmere at styre og kontrollere håret. Den udglatter skællagets overflade, hvilket giver håret et smidigt og glansfuldt resultat. Hårkuren til krøller styrker og nærer håret ved hjælp af hvedeprotein og ceramider, og håret holdes glat og kontrolleret i op til 72 timer. Få det lækreste og blødeste hår med Kérastase Discipline Maskeratine.

Masser af fugt uden at tynge med den rigtige hårkur til krøller

Oway Curly Hair Mask er en biodynamisk hårkur til krøllet hår, der tilfører masser af fugt til håret uden at virke tyngende på krøllerne. Hårkuren til krøllet hår fra Oway har en effektiv anti-frizz effekt, der sikrer smukke, definerede krøller uden krus. Hårkuren til krøllet hår er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk lakrids og økologisk prikbladet perikon beskytter og nærer håret i dybden, så det efterlades sundt og velplejet. Hårkuren er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Den kommer  i en 100% genanvendelig aluminiumstube.

Shop din hårkur til krøllet hos Hair by Stender

Uanset hvilken hårkur til krøllet hår du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har den her på vores webshop. Vi har hårkuren til alle typer af krøllet hår. Er du ikke helt sikker på, hvilken hårkur til krøllet hår, der passer dit hårs behov bedst, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du er også velkommen til at chatte med os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rigtig hårkur til krøllet hår. Når du har fundet frem til hårkuren til dit krøllede hår, sørger vi for at sende din nye hårkur hjem til dig indenfor ganske få hverdage.