Viser alle 15 resultater

-41% Januar SALERedken Extreme Length Sealer Leave-in Treatment 150 ml - Hårkur

Redken Extreme Length Sealer Leave-in Treatment 150 ml – Hårkur

189,00 kr.
-26% Januar SALEKérastase Chronologiste Masque Régénérant 200 ml - Hårkur

Kérastase Chronologiste Masque Régénérant 200 ml

365,00 kr.
-31% Januar SALEKérastase Elixir Ultime Le Masque Hair Mask 200 ml - Hårkur

Kérastase Elixir Ultime Le Masque Hair Mask 200 ml – Hårkur

288,00 kr.
-40% Januar SALERedken Extreme Length Triple Action Treatment 250 ml - Hårkur

Redken Extreme Length Triple Action Treatment 250 ml – Hårkur

164,00 kr.
-28% Januar SALERedken Acidic Perfecting Concentrate Leave-in Treatment 150 ml - Leave-in Hårkur

Redken Acidic Perfecting Concentrate Leave-in Treatment 150 ml – Hårkur

201,00 kr.
-36% Januar SALERedken Extreme Mask 250 ml - Hårkur

Redken Extreme Strength Repair Mask 250 ml – Hårkur

178,00 kr.
-17% Januar SALEOlaplex Hair Perfector No. 3 100 ml - Hårkur

Olaplex Hair Perfector No. 3 250 ml – Levering 3-5 dage

499,00 kr.
-15% Januar SALEOway Rebuilding Hair Mask 150 ml - Hårkur

Oway Rebuilding Hair Mask 150 ml – Hårkur

254,15 kr.
-22% Januar SALEL’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Cream Leave-In 100 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Cream Leave-In 100 ml

206,00 kr.
-37% Januar SALEKMS Moist Repair Anti-Breakage Spray 100 ml - Hårkur

KMS Moist Repair Anti-Breakage Spray 100 ml – Hårkur

138,00 kr.
-22% Januar SALEBalmain Hair Couture Revitalizing Mask 200 ml

Balmain Hair Couture Revitalizing Mask 200 ml

308,00 kr.
-20% Januar SALEweDo Professional Nourishing OverNight Shift 90 ml - Hårkur

weDo Professional Nourishing OverNight Shift 90 ml – Hårkur

159,00 kr.
-28% Januar SALEL'Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Masque 250 ml - Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Masque 250 ml – Hårkur

170,64 kr.
-20% Januar SALEweDo Professional Rich & Repair Mask 150 ml - Hårkur

weDo Professional Rich & Repair Mask 150 ml – Hårkur

173,00 kr.

Bliv dit skadet hår kvit med en hårkur til skadet hår

Der er mange forskellige grunde til, at dit hår bliver slidt og skadet. Bruger du dagligt styling tools, som hårtørrer og glattejern, kan dit hår tage skade af varmen fra dit styling tool. Det kan også blive slidt og skadet, hvis du farver eller permanenter håret - lidt for ofte. Anvender du mange stylingprodukter? Det arsenal af stylingprodukter, du dagligt bruger kan også have indflydelse på dit hårs sundhedstilstand. Skal du holde op med styling tools og styling produkter? Nej, det behøver du ikke. Med en hårkur til skadet hår, kan du genopbygge håret, og få dit smukke hår tilbage. Du skal imidlertid ikke bare vælge en den første og bedste hårkur til skadet hår. Du skal vælge den hårkur til skadet hår, som passer dit hår.

Hårkur til skadet hår, der har tendens til at knække

Har dit hår tendens til at knække, skal du vælge en hårkur til skadet hår, som specifik fokusere på at genopbygge håret så det ikke knækker. Et godt bud på en hårkur til skadet hår, der modvirker at håret knækker er KMS Moist Repair Anti-Breakage Spray, som er en plejende hårkur på sprayflaske, der reducerer knækkede hår og spaltede spidser. Hårkuren til skadet hår fra KMS styrker hår, der har nemt ved at dele sig, spalte eller knække. Hårkuren indeholder Lactic Acid, som har en genopbyggende effekt, Aminopropyl Phenyltrimethicone, som udjævner hårets overflade, og 18-MEA, der hjælper med at stabilisere hårets naturlige skællag.

Få glansen tilbage med en hårkur til skadet hår

Kérastase Elixir Ultime Le Masque er en hårkur til skadet hår, og er beriget med olier, hvilket er perfekt til dig, der gerne vil at vinke farvel til et kedeligt og livløst hår. Denne fantastiske maske er beriget med unikke olier, som tilfører håret ekstraordinær fugt og pleje. Ved brug opnår man øjeblikkelig glans, næring, samt en uimodståelig duft som holder i 48 timer. Derudover giver den beskyttelse imod fugtigt klima og virker anti-frizz i op til 96 timer.

Hårkur til kemisk skadet hår

Shu Uemura Ultimate Reset Mask er en ekstremt genopbyggende hårkur til meget skadet hår, som følge af lysning, farve, permanent eller glatning. Hårkuren til skadet hår er beriget med ris-ekstrakt fra Japan, der er kendt for sine beskyttende egenskaber. Hårkuren genopbygger hårfiberen og beskytter håret imod brud. Håret bliver fornyet og forskønnet. Efter brug føles håret blødt, stærkere, håndterbart og skinner i al sin naturlige skønhed.

Oway Rebuilding Hair Mask er en genopbyggende, biodynamisk hårkur til skadet hår, der genopbygger hårstråene i dybden. Den er perfekt til hår, som er ødelagt på grund af hårfarvning eller andre kemiske behandlinger. Håret efterlades sundt og stærkt og med fornyet glans. Hårkuren til skadet hår er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk iris og økologisk basilikum tilfører fugt til håret, samt reparerer skadede områder. Hårkuren er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig aluminiumstube.

Hårkur til skadet hår til natligt brug

weDo Professional Nourishing Night Shift er en vegansk hårkur til skadet hår, som nærer i dybden og reparerer håret i løbet af natten. Den indeholder blandt andet capuacu-smør, som reparerer og nærer i dybden. Hårkuren fra weDo Professional Moisture & Shine er vegansk certificeret, dermatologisk testet og er ikke testet på dyr. Den indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer.

Hårkur til kraftigt, skadet hår

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Masque er en nærende hårkur til kraftigt hår, og har øjeblikkelig genopbyggende virkning på meget skadet og ødelagt hår. Den reparerende formel er beriget med lipidium, der effektivt arbejder sig ind i håret og efterlader dig med et skinnende, blødt og langt mere modstandsdygtigt hår. Hårkuren, til kraftigt hår fra L’Oréal Professionnel, har en cremet konsistens, der gør den behagelig at arbejde med, og samtidig giver fantastiske resultater. For det helt optimale resultat bør du anvende L’Oreal Absolut Repair Lipidium Masque en gang om ugen.

weDo Professional Rich & Repair Mask er vegansk nærende hårkur til kraftigt, kruset og meget skadet hår. Den indeholder cupuacusmør og kassava rod, der er med til at nære og genopbygge håret. Denne effektive veganske hårkur til skadet hår, har også anti-krus egenskaber. weDo Professional Rich & Repair Mask er dermatologisk testet, indeholder ikke sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Denne hårkur er lavet af ingredienser med 94% naturlig oprindelse og den indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Den kommer i en krukke, som er lavet af 50% genbrugsplast og den er 100% genanvendelig.

Shop din hårkur til skadet hår hos Hair by Stender

Vink farvel til slidte spidser og skadet hår med en hårkur til skadet hår. Du finder et stort udvalg af hårkure til skadet hår hos Hair by Stender. Vi har hårkure til alle typer af skadet hår. Desuden har vi ofte tilbud på hårkure til skadet hår. Så det kan godt betale sig at holde øje med vores webshop.
Er du i tvivl om, hvilken hårkur til skadet, som er den rette for dig, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også chatte med os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge de rette hårprodukter.
Når du har fundet frem til den rette hårkur til skadet hår, sørger vi for at sende hårkuren hjem til dig på ganske få hverdage. På den måde kan du hurtigst muligt kan få et flot og sundt hår.