Viser alle 14 resultater

-32% Kérastase Nutritive Masquintense 200 ml - Hårkur

Kérastase Nutritive Masquintense Intense 200 ml – Hårkur

282,00 kr.
-39% Redken Extreme Anti-Snap Leave-In Treatment 240 ml - Hårkur

Redken Extreme Anti-Snap Leave-In Treatment 240 ml – Hårkur

138,00 kr.
-32% Kérastase Nutritive Masquintense Riche

Kérastase Nutritive Masquintense Riche 200 ml – Hårkur

282,00 kr.
-37% Kérastase Chronologiste Masque Régénérant 200 ml - Hårkur

Kérastase Chronologiste Masque Régénérant 200 ml – Hårkur

309,00 kr.
-18% Redken All Soft Heavy Cream 250 ml - Hårkur

Redken All Soft Heavy Cream 250 ml – Hårkur

229,00 kr.
-25% Maria Nila True Soft Masque 250 ml - Hårkur

Maria Nila True Soft Masque 250 ml – Hårkur

187,00 kr.
-20% Oway Moisturizing Hair Mask 150 ml - Hårkur

Oway Moisturizing Hair Mask 150 ml – Hårkur

223,20 kr.
-20%

Silk n’Glow Hair Mask 50 ml – Hårkur

79,20 kr.
-26% Redken Extreme Strength Builder Plus Mask 250 ml - Hårkur

Redken Extreme Strength Builder Plus Mask 250 ml – Hårkur

197,00 kr.
-22% L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Cream Leave-In 100 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Cream Leave-In 100 ml

206,00 kr.
-20%

Oway Moisturizing Hair Mask 50 ml – Hårkur

79,20 kr.
-36% Redken Extreme Mask 250 ml - Hårkur

Redken Extreme Strength Repair Mask 250 ml – Hårkur

178,00 kr.
-37% KMS Moist Repair Anti-Breakage Spray 100 ml - Hårkur

KMS Moist Repair Anti-Breakage Spray 100 ml – Hårkur

138,00 kr.
-22% Balmain Hair Couture Couleurs Couture Mask 200 ml - Hårkur

Balmain Hair Couture Moisturizing Repair Mask 200 ml – Hårkur

308,00 kr.

Sådan kommer du dit tørre hår til livs

Der er ingen tvivl om at dit tørre hår har brug for en hårkur til tørt hår. Men inden du kaster dig over den første og bedste hårkur til tørt hår, bør du tænke over, hvilken hårkur til tørt hår, som vil passe dit hår bedst. Hvis du har fint hår, bør du vælge en hårkur til tørt fint hår. Har du derimod krøllet hår, der savner fugt, skal du vælge en hårkur til krøllet, tørt hår.

Hårkur til tørt, fint hår

Kérastase Nutritive Irisome Masquintense er en nærende og plejende hårkur til fint og tørt hår. Den plejende hårkur til fint og tørt hår fra Kérastase nærer hårfibrene fra rod til spids, og efterlader håret med en silkeagtig fornemmelse. Giver blødhed og glans.

Hårkur til tørt, kraftigt hår

Oway Moisturizing Hair Mask er en økologisk hårkur til ekstra tørt, tykt og kruset hår. Denne hårkur fra Oway tilfører intens fugt og pleje til håret, og efterlader det silkeblødt og glansfuldt med en krusfri finish. Hårkuren er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk hasselnød og økologisk honning, der sammen tilfører næring til håret, så det bliver silkeblødt, medgørligt og nemt at rede ud. Hårkuren til tørt hår er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glaskrukke.

Leave-in hårkur til kraftigt, tørt hår

Kérastase Nutritive Créme Magistral er en leave-in hårkur til meget tørt og kraftigt hår. Denne plejende hårkur fra Kérastase er varmebeskyttende, samt giver masser af fugt og næring. Kuren er rig på næringsstoffer, som beskytter håret mod udtørring, samt giver masser af glans og blødhed til håret. Den indeholder bl.a. Irisome 4600ppm, som er det mest kraftfulde og plejende komplekse, der nogensinde er skabt. Det er en lækker styling creme til alvorligt udtørrede hår. Den plejende leave-in-creme til udtørret hår, kan også påføres tørt hår efter børstning som et afsluttende touch.

Masser af glans til livløst hår

Redken All Soft Heavy Cream er en effektiv hårkur til tørt hår. Hårkuren fra Redken giver blødhed og plejer tørt og skrøbeligt hår. Denne effektive hårkur fra Redken er en intensiv, rig, plejende hårkur, som gør selv det tørreste hår blødt. Håret føles blødt, bliver nemt at sætte og får masser af glans.

Shop din nye hårkur til tørt hår hos Hair by Stender

Uanset hvilken hårkur til tørt hår du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har den her på vores webshop. Er du ikke helt sikker på, hvilken hårkur til tørt hår, der passer dit hårs behov bedst, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du er også velkommen til at chatte med os. Vi sidder klar til hjælpe dig. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rigtig hårkur til tørt hår. Når du har fundet frem til hårkuren til dit tørre hår, sørger vi for at sende din nye hårkur hjem til dig indenfor ganske få hverdage.