Viser alle 7 resultater

-36% Kérastase Genesis Masque Reconstituant 200 ml - Hårkur

Kérastase Genesis Masque Reconstituant 200 ml – Hårkur

283,00 kr.
-37% Kérastase Densifique Cure Homme 30 x 6 ml - Hårkur

Kérastase Densifique Cure Homme 30 x 6 ml

845,00 kr.
-15% Oway Hair-Loss Vivifying Remedy Sensitive Scalp 100 ml - Hårkur

Oway Hair-Loss Vivifying Remedy Sensitive Scalp 100 ml – Hårkur

424,15 kr.
-12% Shu Uemura Izumi Tonic Mask 200 ml

Shu Uemura Izumi Tonic Mask 200 ml

484,00 kr.
-5% Maria Nila Head & Hair Heal Masque 250 ml

Maria Nila Head & Hair Heal Masque 250 ml – Hårkur

270,75 kr.
-25% Nioxin Hair Repair Mask 150 ml - Hårkur

Nioxin Deep Repair Mask 150 ml – Hårkur

171,00 kr.
-22% Balmain Hair Couture Couleurs Couture Mask 200 ml - Hårkur

Balmain Hair Couture Moisturizing Repair Mask 200 ml – Hårkur

308,00 kr.

Stop hårtab med en god hårkur

Hårtab kan ramme alle – og desværre findes der ikke et endegyldigt svar på, hvorfor man mister  håret. Der kan være en eller flere ting, som er årsagen til hårtab. Gener, stress og manglende vitaminer kan eksempelvis spille ind. Det samme kan din hårtype. Heldigvis finder du de bedste hårkure mod hårtab - og naturligvis til en altid god pris.

Hårkur mod hårtab fra Kérastase

Kérastase har fundet tre forskellige hårtyper, som har særligt behov for en skræddersyet rutine mod hårtab. Deres opdagelse har resulteret i en helt ny og skræddersyet serie mod hårtab. I denne hårserie, finder du Genesis Masque Reconstituant, som er en intens og styrkende hårmaske mod hårtab. Dens rige formel nærer og styrker øjeblikkeligt håret for at reducere risikoen for hårtab. Masken er beriget med en kombination af ingefærrod og naturlige celler fra edelweiss. En effektiv kombination af plejende midler, der gør håret nemmere at rede ud og samtidigt genskaber hårets blødhed og næring.

Biodynamisk hårkur fra Oway

Oway Hair-Loss Vivifying Remedy Sensitive Scalp er en hårkur fremstillet af naturlige og biodynamiske ingredienser, som alle modvirker hårtab. Hårkuren mod hårtab fra Oway indeholder biodynamisk mint, økologisk hestekastanje, dynagen, hairspa complex, grøn kaffe, etisk teak og etisk mahogni. Oway Hair-Loss Vivifying Remedy Sensitive Scalp er en af få hårkure, som er både biodynamisk og økologisk og den indeholder ikke parabener, vaseline, syntetisk duftstof, kunstige farvestoffer.

Hårkurens sammensætning af ingredienser gør, at Oway Hair-Loss Vivifying Remedy Sensitive Scalp fremmer mikrocirkulationen i hovedbunden, fugter, styrker og giver fornyet energi til håret og hovedbunden. Hårkuren fra Oway øger hårvæksten og er perfekt til hår, som fælder mere end normalt. Hårkuren fra Oway rystes før brug, og masséres direkte på hovedbunden efter hårvask. Lad den sidde i et par minutter før håret tørres. Den skal ikke skylles ud.

Køb hårkure mod hårtab online hos Hair by Stender

Fælder du mere end normalt eller taber du lige frem håret? Hårtab kan ramme alle. Heldigvis kan du modvirke og afhjælpe hårtab med en effektiv hårkur. Hos Hair by Stender finder du de bedste hårkure mod hårtab - og naturligvis til en altid god pris.

Er du i tvivl om, hvilken hårkur mod hårtab, som er den rette for dig, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også chatte med os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge de rette hårprodukter.

Når du har fundet frem til den rette hårkur mod hårtab, sørger vi for at sende hårkuren mod hårtab hjem til dig på ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.