Viser alle 23 resultater

-28% Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale 100 ml - Hårolie

Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originale 100 ml – Hårolie – UDGÅET!

319,00 kr.
-29% Kérastase Chronologiste Huile De Parfum 100 ml - Hårolie

Kérastase Chronologiste Huile De Parfum 100 ml – Hårolie

399,00 kr.
-24% Kérastase Soleil Huile Sirene 150 ml - Hårolie

Kérastase Soleil Huile Sirene 150 ml – Hårolie

229,00 kr.
-10% Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml

Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml – Hårolie

225,00 kr.
-28% Kérastase Elixir Ultime L'Huile Rose Oil 100 ml - Hårolie

Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose Oil 100 ml – Hårolie

319,00 kr.
-15% Guldfarvede pumpeflaske med Shu Uemura Essence Absolue Rich Nourishing Hair Oil-in-Cream

Shu Uemura Essence Absolue Rich Nourishing Hair Oil-in-Cream 150 ml

354,00 kr.
-23% Kérastase Blonde Absolu Huile Cicaextreme 100 ml - Hårolie

Kérastase Blonde Absolu Huile Cicaextreme 100 ml

339,00 kr.
-22% L'Oreál Serie Expert Metal DX Anti-deposit Protector Concentrated Oil 50ml

L’Oréal Serie Expert Metal DX Anti-deposit Protector Concentrated Oil 50 ml

193,00 kr.
-13% Oway Glossy Nectar 50 ml - Hårolie

Oway Glossy Nectar 50 ml – Hårolie

225,00 kr.
-39% Redken All Soft Argan-6 Oil 90 ml - Hårolie

Redken All Soft Argan-6 Oil 111 ml – Hårolie

149,00 kr.
-15% Oway Smoothing Fluid 100 ml - Hårolie

Oway Smoothing Fluid 100 ml – Hårolie

271,15 kr.
-33% KMS TameFrizz De-Frizz Oil 100 ml - Hårolie

KMS TameFrizz De-Frizz Oil 100 ml – Hårolie

155,00 kr.
-15% Oway Glamshine Cloud 100 ml - Hårolie

Oway Glamshine Cloud 100 ml – Hårolie

271,15 kr.
-30% KMS Moist Repair Hydrating Oil 100 ml - Hårolie

KMS Moist Repair Hydrating Oil 100 ml – Hårolie

154,00 kr.
-20% Balmain Hair Couture Argan Moisturizing Elixer 100 ml - Hårolie

Balmain Hair Couture Argan Moisturizing Elixer 100 ml – Hårolie

300,00 kr.
-30%

Redken Styling Oil for All 100 ml – Hårolie. Levering 1-2 dage

158,00 kr.
-15%

Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Soothing Scalp Oil Concentrate 50 ml

606,00 kr.
-15% Oway Sun Protective Elixir 100 ml - Hårolie

Oway Sunway Protective Elixir 100 ml – Hårolie

271,15 kr.
-15% Oway Color Protection Veil 160 ml - farvebeskyttende spray

Oway Color Protection Veil 160 ml – farvebeskyttende spray

271,15 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Natural Oil 100 ml - Hårolie

weDo Professional Moisture & Shine Natural Oil 100 ml – Hårolie

295,00 kr.

Derfor bør du forkæle dit hår med hårolie

Lider du af tørt og glansløst hår eller drømmer du om at forvandle kruset hår til veldefinerede krøller. Så kan hårolie være et godt redskab. Når du behandler dit hår med hårolie, tilfører du nemlig masser af fugt til håret, og dit hår får en flottere glans og smidighed. Hårolie kan bruges af alle, men er som udgangspunkt bedst til tørt, filtret eller mat hår.

Som navnet lyder, er hårolie olie til håret, og den kan have forskellige egenskaber, alt efter hvilken hårolie du benytter. Inden du kaster over at klikke den første og den bedste hårolie hjem, skal du kende dit hår og dets behov. Hvis du ikke ved, hvad dit hår har behov for, er det svært at passe og pleje det rigtigt - og ikke mindst svært at finde en hårolie, der vil gavne dit hår.

Når du er bekendt med dit hårs særlige behov, kan du klikke den rigtige hårolie hjem. Når den er i hus, er det vigtigt, at du anvender din nye hårolie rigtigt, så du får det meste ud af din hårolie.

Find den rigtige hårkur til dit hår

1. Hårolie til krøllet Krøllet

Har du krøllet vil hårolie kunne gøre underværker for dit hårs fremtoning. Hårolien tæmmer nemlig håret ved at lægge sig rundt om hårstråene, og på den måde kan dit hårolie til krøllet hår være med til at definere dine krøller og reducerer krus.
KMS TameFrizz De-Frizz Oil er en anti-krus hårolie, som hurtigt trænger ind i håret. Det gode ved denne hårolie fra KMS er, at den ikke fedter og ikke gør håret tungt. Hårolien er fugtafvisende og virker samtidig varmebeskyttende. Den giver op til 3 dages kontrol af krus og fugt, og den er den perfekte førstehjælp til at fjerne krus og flyvsk hår.

2. Hårolie til fint hår

Har du fint hår, skal du ikke være bange for at anvende hårkur, men du skal passe på med mængden af hårolie, da håret nemt kan komme til at klaske sammen, hvis du bruger for meget. Med fint hår opnår du den bedste effekt ved at bruge hårolie i håndklædetørt hår. På den måde undgår du den fedtede effekt, og hårolien trænger nemmere ind i håret. Vælg gerne en let hårolie eller en hårolie, som ikke tynger håret.

3. Hårolie til kraftigt hår

Har du kraftigt hår, kan du imodsætning til mennesker med fint hår, frit vælge hvilken hårolie du vil, og du kan bruge hårolien i vådt eller tørt hår, da du ikke lige så nemt vil opnå en fedtet effekt. Du kan med fordel både bruge hårolie i fugtigt hår, da hårolien trænger bedre ind i håret, når håret er fugtigt. Du kan også anvende hårolie som stylingprodukt, hvilket vil gøre dit hår glansfuldt og mere spændstigt.

4. Hårolie til tørt hår

Hvis du har tørt hår, kan du med fordel bruge hårolie i både vådt og tørt hår. For at give dit hår mest mulig fugt, kan du bruge hårolie flere gange om dagen. Prøv dig frem, og mærk efter hvor meget olie dit hår har behov for, inden det begynder at se fedtet ud.

Redken All Soft Argan-6 Oil er en effektiv hårolie, der giver intensiv næring og styrker tørt og skrøbeligt hår. Den alsidige hårolie indeholder arganolie, som plejer i dybden, gør håret blødt og sikrer holdbar smidighed.

Sådan bruger du hårolie til styling

Hårolie har ikke kun plejende egenskaber, men hårolie kan også anvendes som stylingprodukt til håret. Ved at anvende hårolie som stylingprodukt, kan du få effekten af et sundt og velplejet hår. Du kan bruge din hårolie i fugtigt nyvasket hår eller i tørt hår. Nogle hårolier har desuden en

varmebeskyttende egenskab, som gør hårolien perfekt før du anvender varme styling tools så som glattejern, krøllejern og føntørrer.

1. Kun et par dråber hårolie

Hårolie kan let får håret til at se fedtet ud. Derfor bør du altid starte med to små dråber, og tilføj mere efter mængde og længde af hår. Hellere for lidt end for meget.

2. Kom kun hårolie i spidserne

Da hårolie kan fedte håret, bør du ikke anvende hårolie i hovedbunden. Du skal kun komme hårolie i spidserne, og de nederste længder. Bruger du hårolien i hele håret eller i hovedbunden, får dit hår i stedet et fedtet look.

Bonustip:

Du kan anvende din hårolie som hårkur, hvormed det er helt fint at komme hårolien i hovedbunden. Hvis du vil bruge din hårolie som hårkur, skal den altid skylles ud igen. Ellers ender du med fedtede hår.

Shop din hårolie hos Hair by Stender

Uanset hvilken hårolie du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har din nye hårolie på vores webshop. Der er både hårolie til dig med kruset og uregerligt hår, til dig med tørt og glansløst hår og til dig med kraftigt hår. Vi har hårolie til alt slags hår - også til dit hår. Vi har naturligvis også hårolie, der er biodynamiske og økologiske, samt hårolie uden parabener, silikone og parfume.

Er du ikke helt sikker på, hvilken hårolie, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette hårolie til håret. Når du har fundet frem til den rette hårolie, sørger vi for at sende din nye hårolie hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.