Viser alle 2 resultater

-23% Kérastase Blonde Absolu Huile Cicaextreme 100 ml - Hårolie

Kérastase Blonde Absolu Huile Cicaextreme 100 ml

339,00 kr.
-15% Oway Color Protection Veil 160 ml - farvebeskyttende spray

Oway Color Protection Veil 160 ml – farvebeskyttende spray

271,15 kr.

Bevar intensiteten med hårolie til farvet hår

Ved at anvende en hårolie udviklet specielt til farvet hår holder farven længere og farvespillet fremhæves. Hårolien til farvet hår giver desuden fugt og glans, samt styrker håret keratinstruktur, så der kan gå lidt længere mellem farvningerne.

Oway Color Protection Veil er en biodynamisk farvebeskyttende spray, der beskytter og plejer farvebehandlet hår. Den tilfører fugt til hårer, og beskytter hårfarven mod at blive trist og falme. Den efterlader håret med en intens og glansfuld farve i længst mulig tid. Den farvebeskyttende spray fra Oway er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk vinranke og økologiske goji bær tilfører glans til hårfarven, samt beskytter håret mod miljømæssige faktorer. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

Kom gule og rødlige undertoner til livs

Kérastase Blonde Absolu Huile Cicaextreme er en dyrebar og koncentreret hårolie, som giver øjeblikkelig pleje til blondt hår. Den kommer i Kérastases signaturflaske og er nøglen til komplet genopretning efter afblegning. Kérastase Blonde Absolu Huile Cicaextreme kan påføres i både vådt og tørt hår for en perfekt finish. Kérastase Blonde Absolu Huile Cicaextreme efterlader håret stærkere og mere glansfuldt, samtidig med, at den forsegler hårfiberen og reducerer synligheden af spaltede spidser.

Find din nye hårolie til farvet hår hos Hair by Stender

Hvis du er på jagt efter en hårolie til farvet hår, finder du den hos Hair by Stender. Vi har mange forskellige hårplejeprodukter til farvet hår - og det gælder også hårolie til farvet hår. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit farvede hår, eller hvilken hårolie til farvet hår du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe, sende en mail eller chatte med vores erfarne frisører. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rigtige hårolie til farvet hår. Når du har fundet frem til hårolien til dit farvet hår, sørger vi for at sende din nye hårolie hjem til dig indenfor ganske få hverdage.