Viser alle 4 resultater

Hårolie fra Kérastase – fransk luksus til alle hårtyper

Vil du gerne have en hårolie, som rent faktisk lever op til dine forventninger? Og som måske endda også lever op til den behandling, du får hos frisøren? Så skal du vælge en hårolie fra Kérastase, som har nogle af markedets bedste hårolier – og dem har vi et stort udvalg af her på siden.

Lad dit livløse hår forvandle med en hårolie fra Kérastase

Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originale er en alsidig forskønnende hårolie, der giver livløst hår en fin glans. Indeholder en exceptionel blanding af amla-, kamelia-, argan- og majsolier, som kompletteres med marulaolie.  Hårolien passer til alle hårtyper og anvendes på forskellige måder til at forstærke, nære, beskytte hårfibrene og give glans, så håret fremstår sundt og naturligt smukt. Håret føles velplejet, bliver beskyttet mod varme og giver kontrol mod krus.

Bevar din hårfarve med en hårolie fra Kérastase

Er du træt af at din hårfarve falmer lidt for hurtigt? Kérastase Blonde Absolu Huile Cicaextreme er en dyrebar og koncentreret hårolie, som giver øjeblikkelig pleje samt bevarer blondt hår. Den kommer i Kérastases signaturflaske og er nøglen til komplet genopretning efter afblegning. Kérastase Blonde Absolu Huile Cicaextreme kan påføres i både vådt og tørt hår for en perfekt finish. Denne hårolie fra Kérastase efterlader håret stærkere og mere glansfuldt, samtidig med, at den forsegler hårfiberen og reducerer synligheden af spaltede spidser.

Hårolie fra Kérastase med vidunderlig duft

Det er ikke alle hårolier, som dufter lige godt, men det gør Kérastase Chronologiste Huile De Parfum. Denne hårolie fra Kérastase er en fantastisk hårolie med 2x mere koncentreret duft end almindelige hårolier. Den har skønne friske noter af persisk limefrugt og grønne tulipaner ved siden af rig magnolia, thérose og grundnoter af cedertræ og moskus, og alt dette giver hårolien fra Kérastase en sofistikeret duft til håret. Desuden får dit hår mere glans og næring, samt en anti-statisk effekt. Varmebeskyttelse op til 230°C.

Beskyt håret i solen med en hårolie fra Kérastase

Kérastase Soleil Huile Sirene er en beskyttende hårolie på sprayflaske indeholdende Babassu-olie og UV-filter, som fugter og forstærker naturlige krøller eller bølger i håret. Den beskyttende hårolie fra Kérastase giver beach waves, og beskytter håret mod sol og frie radikaler. To egenskaber i ét produkt. Denne hårolie har en helt unik kombination af ingredienser, der nærer og beskytter dit hår mod solens skadelige stråler, samtidig med at dit hår bliver blødt og fleksibelt med en flot tekstur. Hårkuren fra Kérastase har en pragtfuld duft med noter fra jasmin og hyacint.

Shop din nye hårolie fra Kérastase hos Hair by Stender

Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette hårolie fra Kérastase. Du er altid velkommen til at ringe, sende en mail eller chatte med os, inden du klikker din nye hårolie fra Kérastase hjem. Vi kan med få spørgsmål spore os ind på, hvilken hårolie fra Kérastase, som vil være den rette for dig. Når du har fundet frem til den rette hårolie, sørger vi for at sende din nye hårolie fra Kérastase hjem til dig indenfor ganske få hverdage.