Viser alle 2 resultater

-33% Januar SALEKMS TameFrizz De-Frizz Oil 100 ml - Hårolie

KMS TameFrizz De-Frizz Oil 100 ml – Hårolie

155,00 kr.
-30% Januar SALEKMS Moist Repair Hydrating Oil 100 ml - Hårolie

KMS Moist Repair Hydrating Oil 100 ml – Hårolie

154,00 kr.

Hårolie fra KMS - hårolien som giver dig smukt hår

Lider du af glansløst hår eller drømmer du om at kontrollere dit flyvske og krusede hår? Så kan hårolie fra KMS være det hårprodukt, du behøver.

Fugt, fugt, fugt med hårolie fra KMS

Glansløst hår er alt andet lige et resultat af manglende fugt. Hvis du skal få glansen tilbage, skal du altså vælge en hårolie fra KMS, som giver håret masser af fugt. KMS Moist Repair Hydrating Oil er en plejende hårolie indeholdende ingredienser, der er veganske og af 99% naturlig oprindelse. Denne plejende hårolie fra KMS indeholder Avocado Olie og Aloe Vera-ekstrakt, som er kendte for deres fugtgivende og nærende egenskaber. Den er fri for konserveringsmidler, silikoner og mineralske olier. Hårolien fra KMS tilfører fugtighed til alle hårtyper og efterlader håret blødt og glat. KMS Moist Repair Hydrating Oil kan også bruges på krop og skæg.

Aldrig mere kruset hår med hårolie fra KMS

Er du træt af flyvsk og kruset hår? KMS TameFrizz De-Frizz Oil er en anti-krus hårolie fra KMS, som hurtigt trænger ind i håret. Det gode ved denne hårolie fra KMS er, at den ikke fedter og ikke gør håret tungt. Hårolien fra KMS er fugtafvisende og virker samtidig varmebeskyttende. Den giver op til 3 dages kontrol af krus og fugt, og den er den perfekte førstehjælp til at fjerne krus og flyvsk hår.

Shop din nye hårolie fra KMS hos Hair by Stender

Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rigtige hårolie fra KMS. Du er altid velkommen til at ringe, sende en mail eller chatte med os, inden du klikker din nye hårolie fra KMS hjem. Vi kan med få spørgsmål spore os ind på, hvilken hårolie fra KMS, som vil være den rette for dig. Når du har fundet frem til den rette hårolie, sørger vi for at sende din nye hårolie fra KMS hjem til dig indenfor ganske få hverdage.