Viser alle 2 resultater

-22% Januar SALEL'Oreál Serie Expert Metal DX Anti-deposit Protector Concentrated Oil 50ml

L’Oréal Serie Expert Metal DX Anti-deposit Protector Concentrated Oil 50 ml

193,00 kr.

Fransk luksus til håret med hårolie fra L'Oréal Professionnel

Hårolie fra L'Oréal Professionnel er hårpleje, der er designet til at give dit hår den bedste pleje og næring. Hårolie fra L'Oréal Professionnel er baseret på avancerede teknologier og ingredienser, der hjælper med at beskytte og reparere håret, samtidig med at det giver håret en glat og glansfuld finish.

Hårolie fra L'Oréal Professionnel består af flere forskellige typer af olier, hver med deres specifikke formål og fordele. Der er olie til tørt og skadet hår og en til fint og svagt hår. Alle hårolierne  fra L'Oréal Professionnel er rige på nærende ingredienser, der giver håret næring og styrke.

Et af de mest populære produkter i serien er L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Oil 10-In-1 Leave-In som er en multifunktionel olie, der er specielt designet til at beskytte, nære og style håret. Olien indeholder blandt andet arganolie, som er kendt for at have en gavnlig effekt på håret, og kameliaolie, der hjælper med at beskytte håret mod skader fra varme styling-redskaber.

Sådan anvender du hårolie fra L'Oréal Professionnel

Det er nemt at bruge L'Oréal Professionnel hårolie, du skal bare påføre et par dråber i håndfladerne og fordele det i det våde eller tørre hår, før du stylle det. Det kan også bruges som en leave-in behandling, hvis du ønsker at give dit hår ekstra pleje og glans.

Hvorfor bruge hårolie fra L'Oréal Professionnel

Hårolie fra L'Oréal Professionnel er en god løsning for dem, der ønsker at give deres hår den bedste pleje uden at gå på kompromis med stilen. Hårolien er skabt med avancerede teknologier og ingredienser, der hjælper med at beskytte og reparere håret, samtidig med at det giver håret en glat og glansfuld finish.

Shop hårolie fra L’Oréal Professionnel online hos Hair by Stender

Hårolie er perfekt til det glansløse hår, der har brug for ekstra pleje. Hos Hair by Stender finder du hårolie fra L’Oréal Professionnel. Hvorfor? Fordi hårolie fra L’Oréal Professionnel virker - og helt sikkert vil leve op til dine forventninger.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du anvender hårolie fra L’Oréal Professionnel, er du velkommen til at kontakte os. Som professionel frisør, har vi den viden, der giver de bedste resultater med hårolie fra L’Oréal Professionnel. Vi har en leveringstid på kun 1-2 hverdage.