Viser alle 5 resultater

-13% Oway Glossy Nectar 50 ml - Hårolie

Oway Glossy Nectar 50 ml – Hårolie

225,00 kr.
-15% Oway Smoothing Fluid 100 ml - Hårolie

Oway Smoothing Fluid 100 ml – Hårolie

271,15 kr.
-15% Oway Glamshine Cloud 100 ml - Hårolie

Oway Glamshine Cloud 100 ml – Hårolie

271,15 kr.
-15% Oway Sun Protective Elixir 100 ml - Hårolie

Oway Sunway Protective Elixir 100 ml – Hårolie

271,15 kr.
-15% Oway Color Protection Veil 160 ml - farvebeskyttende spray

Oway Color Protection Veil 160 ml – farvebeskyttende spray

271,15 kr.

Biodynamisk og økologisk hårolie fra Oway til alle hårtyper

Oway står for Organic Way, som referer til den sunde og bæredygtige tilgang denne familiedrevne, italienske hud- og hårpleje virksomhed, der blandt andet er kendt for sine effektive og plejende balsamer, står for.

Oway anvender, som den første hud- og hårpleje virksomhed, æteriske olier, hydro blade og rene mikroniserede, biodynamiske planter, som er dyrket på Oways egen biodynamiske gård, Ortofficina. Oway har et stort udvalg af hårolie, og dem finder du hos Hair by Stender til altid gode priser.

Aldrig mere glansløst hår med hårolie fra Oway

Oway Glossy Nectar er en biodynamisk hårolie fra Oway på sprayflaske, som skaber en skinnende finish. Den tilfører fugt og næring til håret, og genopbygger skadede hårstrå indefra. Dit hår efterlades silkeblødt og medgørligt med et glansfuldt look. Hårolien fra Oway er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Hårolien indeholder biodynamisk kransburre og økologisk sort quinoa, der styrker, plejer og nærer håret på samme tid. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

Beskyt håret mod forurening med hårolie fra Oway

Oway Glamshine Cloud er en lækker hårolie fremstillet af naturlige ingredienser. Den indeholder biodynamisk marrubium, økologisk sort quinoa, amla og etisk produceret marula. Den får håret til at skinne med en blank, silkeagtig virkning og skaber en nærende og beskyttende barriere mod forurening. Den giver håret fugt og næring, samtidig med at hårets struktur og naturlige forsvar mod UV-stråler bliver styrket.

Hårolie fra Oway til dit krusede hår

Oway Smoothing fluid er en biodynamisk hårolie, der tæmmer krus og flyvske småhår. Denne flydende olie fra Oway tilfører fugt til håret, samt udglatter krus, så selv det mest genstridige hår bliver nemt at style. Denne effektive hårolie fra Oway er desuden varmebeskyttende, så håret ikke tager skader under brug af varmestylers. Denne hårolie fra Oway er helt fri for kemikalier og den er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk kommen og økologisk rose nærer dit hår i dybden, så krus elimineres. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig aluminiumstube.

Beskyt håret mod solen med hårolie fra Oway

Oway Sun Protective Elixir er en økologisk hårolie, der beskytter dit hår mod solens udtørrende UV-stråler. Den er helt fri for kemikalier og baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk anis og økologisk baobab, der beskytter håret mod miljømæssige påvirkninger som eksempelvis forurening. Hårolien er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

Shop din nye Oway hårolie hos Hair by Stender

Uanset hvilken hårolie fra Oway du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har den på vores webshop. Der er både hårolie fra Oway til dig med kruset og uregerligt hår, til dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil beskytte håret mod forurening. Vi har hårolie fra Oway til alt slags hår - også til dit hår.

Er du ikke helt sikker på, hvilken hårolie fra Oway, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette hårolie fra Oway. Når du har fundet frem til den rette hårkur, sørger vi for at sende din nye hårolie fra Oway hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.