Viser alle 2 resultater

-36% Januar SALERedken All Soft Argan-6 Oil 90 ml - Hårolie

Redken All Soft Argan-6 Oil 111 ml – Hårolie

179,00 kr.
-30% Januar SALE

Redken Styling Oil for All 100 ml – Hårolie. Levering 1-2 dage

158,00 kr.

Få et smukkere hår med hårolie fra Redken

Lider du af tørt og glansløst hår eller drømmer om at gøre stylingen nemmere? Så kan hårolie fra Redken være et godt sted at starte. Når du behandler dit hår med hårolie, tilfører du nemlig masser af fugt til håret, og dit hår får en flottere glans og smidighed.

Argan til håret med hårolie fra Redken

Hårolien All Soft Argan-6 Oil fra Redken giver intensiv næring til tørt og skrøbeligt hår. Den nærende hårolie fra Redken er beriget med arganolie, som plejer og genopbygger tørt og trist hår. Hårolien kan anvendes som en del af din morgenrutine eller som pleje i løbet af natten. Inden du hopper i bad om morgenen, kommer du hårolien fra Redken i hår og hovedbund. Lad olien virke i ca. 5-10 minutter. Vask herefter håret. Hvis tiden ikke er til kurbehandling om morgenen, kan du også anvende den berigede hårolie fra Redken med argan inden du går i seng. Kom et par dråber Argan-6 olie i håndklædetørt hår inden sengetid og lad det blive i håret natten over. Hårolien fra Redken smitter ikke af på puden. Skyl enten næste morgen eller lad olien blive i hele dagen.

Masser af glans til glansløst hår

Redken Oil For All er en usynlig, alsidig hårolie fra Redken, som giver øjeblikkelig glans, blødhed til alle hårtyper og gør håret håndterligt, samtidig som den bidrager til at forbedre hårtørringen. Den fine hårolie fra Redken giver glans, plejer og gør styling nemmere.

Shop din nye hårolie fra Redken hos Hair by Stender

Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rigtige hårolie fra Redken. Du er altid velkommen til at ringe, sende en mail eller chatte med os, inden du klikker din nye hårolie fra Redken hjem. Vi kan med få spørgsmål spore os ind på, hvilken hårolie fra Redken, som vil være den rette for dig. Når du har fundet frem til den rette hårolie, sørger vi for at sende din nye hårolie fra Redken hjem til dig indenfor ganske få hverdage.