Viser et enkelt resultat

-20% Januar SALEweDo Professional Moisture & Shine Natural Oil 100 ml - Hårolie

weDo Professional Moisture & Shine Natural Oil 100 ml – Hårolie

295,00 kr.

Vegansk hårolie fra weDo Professional

Der findes et hav af hårolier på markedet, men der er ikke mange hårolier, som er veganske. Det er hårolien fra weDo Professional. Holdet bag weDo Professional har haft stor fokus på bæredygtighed, og derfor har weDo Professional vegansk certificering, er dermatologisk testet, og intet produkt er testet på dyr. Desuden er emballagen op til 100% genanvendelig. Den lækre hårolie fra weDo Professional er ingen undtagelse.

weDo Professional Natural Oil er en blanding af naturlige olier, der straks nærer håret, udglatter hårstrukturen og gør det smidigt og skinnende, samtidig med at hårolien fra weDo Professional reducerer krus. Som mange af weDo Professionals andre produkter, kan hårolien anvendes til andet end håret. Denne hårolie fra weDo Professional kan nemlig også anvendes på kroppen. Hårolien indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer. Den er dermatologisk testet og den er ikke testet på dyr.

Vi har jævnligt tilbud på de veganske lækkerier fra weDo Professional - herunder også den lækre hårolie. Så hold gerne øje med Hair by Stender og se, om du ikke skulle være heldig at få hårolien fra weDo Professional til en ekstra god pris.

Shop din nye hårolie fra weDo Professional hos Hair by Stender

Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rigtige hårolie fra weDo Professional. Du er altid velkommen til at ringe, sende en mail eller chatte med os, inden du klikker din nye hårolie fra weDo Professional hjem. Vi kan med få spørgsmål spore os ind på, om hårolien fra weDo Professional, vil være den rette for dig. Når du har fundet frem til den rette hårolie, sørger vi for at sende din nye hårolie fra weDo Professional hjem til dig indenfor ganske få hverdage.