Viser alle 3 resultater

-10% Januar SALEMaria Nila True Soft Argan Oil 100 ml

Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml – Hårolie

225,00 kr.
-24% Januar SALEKérastase Soleil Huile Sirene 150 ml - Hårolie

Kérastase Soleil Huile Sirene 150 ml – Hårolie

229,00 kr.
-15% Januar SALEOway Sun Protective Elixir 100 ml - Hårolie

Oway Sunway Protective Elixir 100 ml – Hårolie

271,15 kr.

Hårolie med solbeskyttelse - hvad skal det gøre godt for?

Vi kender alle skrækhistorierne om, hvordan man i 1970’erne glædeligt smurte sig ind i sololie. Den tid er forbi, og derfor kan det måske også undre, at vi opfordrer til at anvende hårolie til håret, når du skal opholde dig i solen, men det gør vi. Vi har nemlig hårolie med solbeskyttelse, som gør det muligt for dig at beskytte håret mod solens farlige UV-stråler, samtidig med at den plejer håret efter en dag i solen.

Hårolie med UV-filter

Kérastase Soleil Huile Sirene er en beskyttende hårolie på sprayflaske indeholdende Babassu-olie og UV-filter, som fugter og forstærker naturlige krøller eller bølger i håret. Den beskyttende hårolie fra Kérastase giver beach waves, og beskytter håret mod sol og frie radikaler. To egenskaber i ét produkt. Denne hårolie har en helt unik kombination af ingredienser, der nærer og beskytter dit hår mod solens skadelige stråler, samtidig med at dit hår bliver blødt og fleksibelt med en flot tekstur. Hårkuren med solbeskyttelse fra Kérastase har en pragtfuld duft med noter fra jasmin og hyacint.

Biodynamisk hårolie med solbeskyttelse

Oway Sun Protective Elixir er en økologisk hårolie til brug inden solbadning. Hårolien fra Oway beskytter dit hår mod solens udtørrende UV-stråler. Den er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser,  samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynanisisk anis og økologisk baobab, som beskytter håret mod miljømæssige påvirkninger. Hårolien er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

Shop din nye hårolie til kruset hår hos Hair by Stender

Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rigtige hårolie med solbeskyttelse. Du er altid velkommen til at ringe, sende en mail eller chatte med os, inden du klikker din nye hårolie med solbeskyttelse hjem. Vi kan med få spørgsmål spore os ind på, hvilken hårolie med solbeskyttelse, som vil være den rette for dig. Når du har fundet frem til den hårolie med solbeskyttelse, som vil gøre underværker for dit hår, sørger vi for at sende din nye hårolie hjem til dig indenfor ganske få hverdage.