Viser alle 10 resultater

-10% Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml

Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml – Hårolie

225,00 kr.
-15% Guldfarvede pumpeflaske med Shu Uemura Essence Absolue Rich Nourishing Hair Oil-in-Cream

Shu Uemura Essence Absolue Rich Nourishing Hair Oil-in-Cream 150 ml

354,00 kr.
-13% Oway Glossy Nectar 50 ml - Hårolie

Oway Glossy Nectar 50 ml – Hårolie

225,00 kr.
-39% Redken All Soft Argan-6 Oil 90 ml - Hårolie

Redken All Soft Argan-6 Oil 111 ml – Hårolie

149,00 kr.
-15% Oway Glamshine Cloud 100 ml - Hårolie

Oway Glamshine Cloud 100 ml – Hårolie

271,15 kr.
-20% Balmain Hair Couture Argan Moisturizing Elixer 100 ml - Hårolie

Balmain Hair Couture Argan Moisturizing Elixer 100 ml – Hårolie

300,00 kr.
-30%

Redken Styling Oil for All 100 ml – Hårolie. Levering 1-2 dage

158,00 kr.
-15%

Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Soothing Scalp Oil Concentrate 50 ml

606,00 kr.

Kom tørt hår til livs med hårolie

Hvis du har tørt hår, kan du med fordel bruge hårolie i både vådt og tørt hår. For at give dit hår mest mulig fugt, kan du bruge hårolie flere gange om dagen. Prøv dig frem, og mærk efter hvor meget olie dit hår har behov for, inden det begynder at se fedtet ud.

Beskyt dit tørre hår mod solens farlige UV-stråler

Det er ingen hemmelighed at solens farlige UV-stråler kan gøre håret tørt og trist at se på. Solen er hård ved håret. Oway Glamshine Cloud, er en lækker hårolie til tørt hår, fremstillet af naturlige ingredienser, som efterlader håret gennemfugtet og med masser af glans. Denne hårolie til tørt hår fra Oway indeholder biodynamisk marrubium, økologisk sort quinoa, amla og etisk produceret marula. Den får håret til at skinne blankt, og den skaber en nærende og beskyttende barriere mod forurening. Den giver håret fugt og næring, samtidig med at hårets struktur og naturlige forsvar mod UV-stråler bliver styrket.

Masser af biodynamisk glans til håret

Der er ikke mangel på hårolie til tørt hår. Hos os finder du også et hav af hårolie til netop tørt hår. Hvorfor? Fordi hårolie til tørt hår har en positiv effekt på dit tørre hår.  Hvis du vil prøve en lidt anderledes hårolie til tørt hår, kan du med fordel kaste dig over  Oway Glossy Nectar som er en biodynamisk hårolie til tørt hår på sprayflaske. Den tilfører fugt og næring til håret, og genopbygger skadede hårstrå indefra. Dit hår efterlades silkeblødt og medgørligt med et glansfuldt look. Hårolien til tørt hår fra Oway er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Hårolien indeholder biodynamisk kransburre og økologisk sort quinoa, der styrker, plejer og nærer håret på samme tid. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

Shop din næste hårolie til tørt hår hos Hair by Stender

Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge en hårolie til tørt hår. Du er altid velkommen til at ringe, sende en mail eller chatte med os, inden du klikker din nye hårolie til tørt hår hjem. Vi kan med få spørgsmål spore os ind på, hvilken hårolie til tørt hår, som vil være den rette for dig. Når du har fundet frem til den rigtige hårolie til dit tørre hår, sørger vi for at sende din nye hårolie hjem til dig indenfor ganske få hverdage.