Viser alle 36 resultater

-15% Januar SALEShu Uemura Izumi Tonic Serum 90 ml

Shu Uemura Izumi Tonic Serum 90 ml

442,00 kr.
-15% Januar SALEOway Silk’n Glow Serum 50 ml - Hårserum

Oway Silk’n Glow Serum 50 ml – Hårserum

271,15 kr.

Find den rigtige hårserum til dit hår

Inden du kaster over at klikke den første og den bedste hårserum hjem, skal du kende dit hår og dets behov. Hvis du ikke ved, hvad dit hår har behov for, er det svært at passe og pleje det rigtigt - og ikke mindst svært at finde en hårserum, der vil gavne dit hår.

Når du er bekendt med dit hårs særlige behov, kan du klikke den rigtige hårserum hjem. Når den er i hus, er det vigtigt, at du anvender din nye hårserum rigtigt, så du får det meste ud af din hårserum.

Sådan bruger du hårserum til dit hår

Inden vi kommer til, hvordan du anvender hårserum, starter vi et andet sted. Vi skal nemlig se nærmere på, hvad et hårserum er. Et hårserum er et værn mod ydre påvirkning af håret. Et hårserum værner håret ved ødelagt hår og forebygger skadet hår. Eftersom hårserum forebygger skadet, ødelagt og til om med tørt hår, kan du med fordel gøre hårserum til en del af din daglige hårplejerutine. På den måde beskytter du håret inden skaden sker.

Sådan får du mest ud af dit hårserum:

1. Start med at vaske håret

For at få det meste ud af dit hårserum, skal du altid komme hårserum i nyvasket, rent hår. Hårserum beskytter håret mod udefrakommende elementer, så det er modstridende at bruge hårserum på allerede beskidt hår.

2. Alt med måde

Du skal altid anvende hårserum med måde. Det vil sige, at du ikke skal vælte håret i hårserum, men alt afhængig af dit hårs længde og tykkelse, komme to-seks dråber hårserum i håndfladen, og gnid dem sammen. Vend håret på hovedet, og massér hårserum ind i spidserne. Brug efterfølgende et par enkelte dråber i hovedbunden.

Shop dit hårserum hos Hair by Stender

Uanset hvilken hårserum du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det på vores webshop. Der er både hårserum til dig, der vil forebygge tørt, ødelagt og skadet hår. Vi har hårserum til alt slags hår - også til dit hår. Vi har naturligvis også hårserum, der er biodynamiske og økologiske, samt hårserum uden parabener, silikone og parfume.

Er du ikke helt sikker på, hvilken hårserum til håret, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge det rette hårserum til håret. Når du har fundet frem til det rette hårserum, sørger vi for at sende dit nye hårserum hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.