Viser alle 3 resultater

-15% Oway Nurturing Drops 50 ml - Hårserum

Oway Nurturing Drops 50 ml – Hårserum

271,15 kr.
-15% Oway Silk’n Glow Serum 50 ml - Hårserum

Oway Silk’n Glow Serum 50 ml – Hårserum

271,15 kr.
-15% Oway Purifying Dandruff Remedy Oily Scalps 50 ml - Skælserum

Oway Purifying Dandruff Remedy Oily Scalps 50 ml – Skælserum

296,65 kr.

Hårserum fra Oway - godt for hår, miljø og klima

Hårserum fra Oway er er skabt med fokus på at give dit hår den bedste pleje og næring uden omkostninger for miljø, klima og dyr. Hårserum fra Oway er baseret på biodynamiske og økologiske ingredienser, der er skånsomme for både håret og miljøet.

Oway har udarbejdet flere forskellige typer af serum, hver med deres specifikke formål og fordele. Der er serum til tørt og skadet hår, et til fint og svagt hår og et til krøllet hår. De er alle rige på nærende olier og ekstrakter, der giver håret næring og styrke.

Et af de mest populære hårsera fra Oway er Oway Nurturing Drops er et biodynamisk hårserum, der reparerer spaltede spidser, tilfører fugt og pleje til håret, så skadede og spaltede hårstrå forsegles. Håret efterlades silkeblødt, velplejet og glansfuldt.

Sådan bruger du serum fra Oway

Det er nemt at bruge hårserum fra Oway, du skal bare påføre et par dråber i håndfladerne og fordele det i det våde eller tørre hår.

Bipdynamisk og ikke testet på dyr

Hårserum fra Oway er en god løsning for dem, der ønsker at give deres hår den bedste pleje uden at gå på kompromis med miljøet. Intet serum fra Owau er ikke testet på dyr og er certificeret økologiske, så du kan føle dig godt tilpas ved at bruge dem.

Shop hårserum fra Oway hos Hair by Stender

Uanset hvilken hårserum fra Oway du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det på vores webshop. Der er både hårserum til dig, der vil forebygge tørt, ødelagt og skadet hår. Vi har hårserum til alt slags hår - også til dit hår.

Er du ikke helt sikker på, hvilken hårserum fra Oway, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge det rette hårserum til håret. Når du har fundet frem til det rette hårserum fra Oway, sørger vi for at sende dit nye hårserum hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.