Viser alle 5 resultater

-10% Shu Uemura Ultimate Reset Hybrid Styling Serum 30 ml - Hårserum

Shu Uemura Ultimate Reset Hybrid Styling Serum 30 ml – Hårserum

315,00 kr.
-15% Shu Uemura Yübi Blonde Purple Blow Dry Serum 100ml

Shu Uemura Yübi Blonde Anti-Brass Purple Serum 100 ml – Serum

319,00 kr.
-15% Stort pumpeflaske med Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Overnight Hair Serum

Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Overnight Hair Serum 150 ml

499,00 kr.
-15% Shu Uemura Izumi Tonic Serum 90 ml

Shu Uemura Izumi Tonic Serum 90 ml

442,00 kr.
-20% Shu Uemura Shiki Worker Blow Dry Serum 150 ml - Hårprimer

Shu Uemura Shiki Worker Blow Dry Serum 150 ml – Hårprimer

248,00 kr.

Hårserum fra japanske Shu Uemura

Hårserum fra Shu Uemura er det perfekte valg for dig, der ønsker at give dit hår et ekstra boost af glans og vitalitet. Shu Uemura har et stort udvalg af hårserum, der er specielt designet til at imødekomme alle hårtyper og behov.

Det populære Ultimate Remedy hårserum er ideelt til tørt og skadet hår. Serummet indeholder arganolie, der er kendt for sin evne til at genopbygge og beskytte håret mod skader. Hårserummet giver også ekstra glans og gør håret nemmere at rede ud.

For dem med afbleget hår, er det lækre  Shu Uemura Yubi Blonde Purple Blow Dry Serum det perfekte valg. Det hjælper dig med at bevare et køligt blond look. Den lilla serum er også beriget med pæon, der har genopbyggende egenskaber. Derudover giver den også varmebeskyttelse, så håret ikke bliver beskadiget under føntørring.

Uanset hvilken hårtype og behov du har, har Shu Uemura et hårserum, der passer til dig. Prøv det i dag og oplev den ekstra glans og vitalitet, det giver dit hår.

Hos Hair by Stender finder du det perfekte serum Shu Uemura

Hos Hair by Stender finder du det perfekte serum fra Shu Uemura. Når du har fundet frem til det rette hårserum fra Shu Uemura, sørger vi for at sende dit nye hårserum til krøllet hår hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.