Viser alle 15 resultater

-32% Kérastase Nutritive Nutri-Supplement Scalp Serum

Kérastase Nutri-Supplement Scalp Serum 90 ml – Hårserum

282,00 kr.
-32% Kérastase Nutritive 8H Night Repair 90 ml - Hårserum

Kérastase Nutritive 8H Night Repair 90 ml – Hårserum

282,00 kr.
-35% Kérastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant 90 ml - Hårserum

Kérastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant 90 ml – Hårserum

269,00 kr.
-34% Kérastase Résistance Sérum Thérapiste 30 ml - Hårserum

Kérastase Résistance Sérum Thérapiste 30 ml – Hårserum

275,00 kr.
-32%

Kérastase Nutritive Lotion Thermique Sublimatrice 150 ml – Føntørringsspray

282,00 kr.
-32% Kérastase Nutri-Supplement Split Ends Serum 50 ml - Hårserum

Kérastase Nutri-Supplement Split Ends Serum 50 ml – Hårserum

282,00 kr.
-35% Kérastase Blonde Absolu Sérum Cicanuit 90 ml - Serum

Kérastase Blonde Absolu Sérum Cicanuit 90 ml – Hårserum

269,00 kr.
-35% Kérastase Résistance Sérum Extentioniste 50 ml - Hårserum

Kérastase Résistance Sérum Extentioniste 50 ml – Hårserum

269,00 kr.
-30% Laksefarvet falske med Kérastase Serum Chroma Thermique

Kérastase Serum Chroma Thermique Serum 150 ml – Varmebeskyttelse

213,00 kr.
-31% Kérastase Genesis Ampoules Cure Serum Anti-Chute 60 ml - Hårserum

Kérastase Genesis Ampoules Cure Serum Anti-Chute 60 ml – Hårserum

349,00 kr.
-36%

Kérastase Genesis Homme Serum Fortifiant Anti-chute 90 ml – Hårserum

266,00 kr.
-14% Pladsholder

Kérastase Blond Absolu 2% Pure Hyaluronic Acid Serum 50 ml

355,00 kr.
-38% Redken Extreme Length Triple Action Treatment 250 ml - Hårkur

Redken Extreme Length Triple Action Treatment 250 ml – Hårkur

199,00 kr.
-35% Kérastase Specifique Potentialiste Leave-in 90 ml - Hårserum

Kérastase Specifique Potentialiste Leave-in 90 ml – Hårserum

269,00 kr.
-14% Pladsholder

Kerastase 2 Pure Hyaluronic Acid Serum 50 ml – leave-in serum

355,00 kr.

Plej håret med hårserum fra Kérastase

Uden den rette pleje bliver håret let porøst, tørt, spaltet og glansløst. Særligt, når det udsættes for sollys og kemikalier i hverdagen. Serum fra Kérastase er et særdeles effektivt middel til at pleje, forebygge og genoprette hår, der har brug for lidt ekstra kærlighed. Hos Hair by Stender, finder du et stort udvalg af serum fra Kérastase - og naturligvis til altid gode priser.

Stop hårtab med serum fra Kérastase

Der kan være mange årsager til hårtab, og der er flere bud på, hvordan du kommer det til livs. Vores bedste råd er et serum fra Kérastases hårplejeserie, Genesis. Kérastase Serum Anti-Chute Fortifiant er en styrkende hårserum til dagligt brug, og er specielt udviklet til naturligt svækket hår, der har tendens til at knække og falde af. Kérastases hårserum er beriget med en effektfuld kombination af aminexil, ingefærrod og naturlige celler fra edelweiss, styrker hårets modstandsevne og reducerer risikoen for hårtab. Dag efter dag blødgør og styrker serummet hovedbundens naturlige beskyttelsesbarriere. Den geléagtige konsistens gør det nemt at påføre og sikrer at produktet ikke løber.

Skønhedssøvn med serum fra Kérastase

Alle har brug for deres skønhedssøvn. Det gælder også dit hår. Kérastase Nutritive 8H Night Repair er en forskønnende og plejende serum fra Kérastase til tørt hår. Kérastases hårerum har en plejende effekt i 8 timer og efterlader et silkeblødt morgenhår: blødt, næret, let at style og beskyttet.

Bevar farven med serum fra Kérastase

Blondiner har det sjovere, siger man. Men der kan ikke være mange, der har det sjovt, hvis deres hårfarve bliver trist og kedelig eller har et uønsket gulligt skær. Kérastase Sérum Cicanuit er en effektiv hårserum fra Kérastase, der er beriget med hyaluronsyre. Hårserummen fra Kérastase har en letvægtsformel og er ideel til alle typer blondt hår. Det indeholder hyaluronsyre og dyrebar Edelweiss, og det reducerer 55% af skader fra afblegning over natten. Blondt hår bliver 74% mere fugtet og 89% stærkere. Serummets gel-cremede tekstur virker som et beskyttende skjold mod friktion fra puden, mod knækkede hårstrå og spaltede spidser, og håret ser smukt ud næste morgen. Serummet påføres i længder og spidser om aftenen, og dets lette tekstur absorberes hurtigt. Vågn op med blødere og stærkere blondt hår.

Serum fra Kérastase til skadet og overarbejdet hår

Er dit hår blevet skadet af for mange farvninger, brug af varme styling tools eller noget helt tredje? Kérastase Resistance Sérum Therapiste er en skøn serum fra Kérastase, som forvandler et meget beskadiget og over-forarbejdet hår, og efterlader håret hydreret, bearbejdet og sundt. Med denne hårserum fra Kérastase bliver hårfibrerne øjeblikkeligt repareret, forstærket og får en perfekt overflade. Håret er beskyttet mod varme, og føntørring går det 2 gange hurtigere, da hårspidserne straks forsegles. Ideel til tykt, uregerligt hår og behandlingen virker som en reparerende creme og bindende serum for at gendanne håret og forbedre dets struktur.

Masser af fugt og pleje med serum fra Kérastase

Kerastase Chronologiste Sérum Universel er et revitaliserende hårserum fra Kérastase, der giver intens fugt til hovedbund og håret. Hovedbunden føles revitaliseret og mere komfortabel efter brug. Giver mere glans og kontrol mod frizz. Hårfiberen får fylde og føles fyldigere. Dette kraftfulde serum modvirker også, at forureningspartikler sætter sig fast på hovedbunden og hårfiberen. Serummet er indkapslet i serumperler og indeholder hyaluronsyre, Abyssine og E-vitamin i deres reneste form. Det har Chronologiste signaturduft: den fine aromablanding med thérose, lyse træer og moskus bl.a. Sérum Universel er en luksuøs, sensorisk oplevelse.

Shop serum fra Kérastase hos Hair by Stender

Uanset hvilken serum fra Kérastase du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det på vores webshop. Der er både serum fra Kérastase til dig, der vil forebygge tørt, ødelagt og skadet hår og serum mod hårtab og sensitiv hovedbund. Vi har serum fra Kérastase til alt slags hår - også til dit hår.

Er du ikke helt sikker på, hvilket serum fra Kérastase til håret, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge det rette serum fra Kérastase. Når du har fundet frem til det rette serum fra Kérastase, sørger vi for at sende dit nye hårserum hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.