Viser et enkelt resultat

-10% Olaplex Bond Maintence Shampoo No. 4 250 ml - Shampoo

Olaplex Bond Maintence Shampoo No. 4 250 ml – Levering 3-5 dage

269,00 kr.

Aldrig mere tørt og skadet hår med Olaplex shampoo

Døjer du med tørt og beskadiget hår? Olaplex er serien for dig, der måske længe har kæmpet med beskadiget hår, og som gerne vil pleje og genopbygge det. Det fantastiske ved Olaplex er, at det yder førstehjælp til hår, uanset om det er farvet, krøllet eller glat.

Effektiv genopbygning af håret med shampoo fra Olaplex

Olaplex shampoo er et effektivt produkt, der er i stand til at genopbygge håret 99,9%. Det sker ved, at et patenteret molekyle trænger dybt ind i håret og linker svovlbroer og saltforbindelser i hårstråene, som efter almindeligt slid, farvning eller lysning er blevet brudt og har givet dig et slidt og tørt hår.

Når shampoo fra Olaplex har fået lov til at arbejde og linke broer og forbindelser sammen, er resultatet et hår, der er styrket indefra og ud, glansfuldt, samt sundt at se på og røre ved.

Sådan får du mest ud af din shampoo fra Olaplex

Drøjer du med skadet og ødelagt hår, skal du begynde reparationsprocessen med shampoo fra Olaplex. Derefter skal du anvende de øvrige hårplejeprodukter fra Olaplex. Vi anbefaler følgende process, hvis du vil have det fulde udbytte af din sahmpoo fra Olaplex:

  1. Start med at vaske dit hår med shampoo no. 4 fra Olaplex. Hvis du føler det er nødevendigt kan du vaske håret to gang med din shampoo fra Olaplex
  2. Kom derefter Olaplex No. 3 i håret. Denne hårkur fra Olaplex, reparerer håret indefra og ud samt styrker og beskytter håret mod daglig slitage. Anvend hårkuren fra Olaplex et par gange om ugen.
  3. Afslut din hårplejerutine med Olaplex no. 5, som er en ekstra fugtgivende og reparerende balsam fra Olaplex, der både får dit hår til ser glansfuldt og sundere ud. Hver dag.

Shop shampoo fra Olaplex hos Hair by Stender

Med vores shampoo fra Olaplex er det triste og kedelige hår fortid. Med en daglig brug af shampooen fra Olaplex sammen med balsam og ugentlig brug af hårkur er det slut med hårpleje der ikke virker, eller ikke lever op til dine forventninger. For det garanterer vi, at Olaplex gør.

Du kan forvente et farvet hår, der fortsat ser sundt og naturligt ud, krøller der forbliver sunde og spændstige samt et glat hår, der forbliver glansfuldt. Dette kan du få i løbet af ganske få dage, hvis du allerede bestiller i dag, da vi leverer inden for ganske få hverdage.

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din shampoo fra Olaplex, din ordrestatus eller noget helt tredje. Vi hjælper dig meget gerne, så du kan komme i gang med professionel behandling af dit hår. Forkæl dig selv med en shampoo fra Olaplex og mærk glæden ved et sundt hår.