Viser alle 36 resultater

-40% Januar SALERedken Color Extend Blondage Shampoo 300 ml

Redken Color Extend Blondage Shampoo 300 ml

125,00 kr.
-26% Januar SALELaksefarvet falske med Kérastase Bain Riche Chroma Respect

Kérastase Bain Riche Chroma Respect 250 ml

182,00 kr.
-31% Januar SALEFalske med Kérastase Soin Acide Chroma Gloss

Kérastase Soin Acide Chroma Gloss 210 ml

287,00 kr.
-25% Januar SALEBalmain Hair Couture Ash Toner 200 ml

Balmain Hair Couture Ash Toner 200 ml

255,00 kr.
-11% Januar SALEMaria Nila Sheer Silver Shampoo

Maria Nila Silver Shampoo 1000 ml – Shampoo

489,00 kr.
-36% Januar SALEKMS ColorVitality Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS ColorVitality Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-25% Januar SALENioxin Loyalty Kit System 3 - Colored Hair

Nioxin Loyalty Kit System 3 – Colored Hair

439,00 kr.
-25% Januar SALENioxin Trial Kit System 4 - Colored Hair

Nioxin Loyalty Kit System 4 – Colored Hair

439,00 kr.

Vink farvel til kedelige lokker med shampoo til farvet hår

Hvis du ikke er stor tilhænger af kommunefarvede lokker eller gråt hår, kan du let forvandle dit look med farvet hår. Hvis du vil bevare dit farvede hår i længere tid, skal du anvende en shampoo til farvet hår. Hair by Stender finder du et stort udvalg af shampoo til farvet hår. Nedenfor kan du læse mere om vores absolutte favoritter.

Shampoo til farvet hår - all round pleje

Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Shampoo er en skøn og effektiv shampoo til farvet hår fra japanske Shu Uemura. Shampooens unikke formel er beriget med musk, rosenolie og udtræk af gojibær. Med Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Shampoo næres det farvede hår intenst, beskyttes og føles blødt og glansfuldt.

Oway Color Protection Hair Bath er en biodynamisk shampoo, der beskytter farvebehandlet hår. Den renser blidt hårer uden at skade hårfarven. Shampooen beskytter hårfarven mod at blive trist og falmet, så den forbliver intens og glansfuld i længst mulig tid. Den effektive shampoo til farvet hår fra Oway er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk vinranke og økologiske Goji bær tilfører glans til hårfarven, samt beskytter håret mod miljømæssige faktorer. Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

Shampoo til farvet brunt hår

Har du et uønsket rødt og orange skær i - det der skulle være lækkert - mørkebrunt hår? Redken har udviklet serien Color Extend Brownlights som modvirker rødt og orange skær i brunt hår. Hårplejeserien fjerner effektivt rødlige og orange undertoner og efterlader håret glansfuldt og velplejet uden røde og orange undertoner.

Redken Color Extend Brownlights er en pigmenteret, neutraliserende shampoo, der modvirker uønskede røde- og orange undertoner i farvebehandlet og/eller naturligt brunt hår. Formel med ny, progressiv farveteknologi, der hjælper med at forlænge kølige toner ved at give den perfekte balance mellem blåt pigment i hver vask. Giver næring og fugtighed, hvilket efterlader håret blødt, smidigt og med masser af glans. For at opnå det bedste resultat, bør du anvende den sammen med Color Extend Brownlights Conditioner.

Shampoo til farvet blond hår

Der er ikke mange ægte blondiner tilbage, men hvad betyder det, når du med en lille smule farve kan opnå et smukt blond hår? Den lyse hårpragt kræver dog pleje, så lokkerne forbliver lyse og ikke får et gult eller rødligt skær.

KMS ColorVitality Blonde Shampoo er en shampoo, som tager sig specielt af blondt, gråt og hvidt hår og renser, beskytter og genopretter lyshed fra rod til spids. Den lette formel udnytter effekten af et AHA Structure Complex, og hjælper med at neutralisere kedelige og gule toner, mens den beskytter mod miljømæssige aggressorer for at forbedre farvelivligheden. Håret bliver friskt og revitaliseret med en glat, salonværdig finish. Velegnet til farvet eller naturligt blondt, gråt og hvidt hår.

Kérastase har udviklet to shampooer til farvet blondt hår. Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet er en lækker shampoo, som er specielt egnet til blondt hår. Produktet indeholder lilla pigmenter, som fjerner gyldne toner, og efterlader håret i en kold tone. Shampooen indeholder edelweissblomst og Hyaluronic Acid, der giver en intens beskyttelse og intensiv fugt til håret. Resultatet er det smukkeste skær i det lyse hår. Vi anbefaler, at du veksler med Bain Lumière hver anden uge eller som anden gang shampoo, så du får en fugtgivende og dybere rens i tillæg til vask med denne shampoo.

Kérastase Blond Absolu Bain Lumiére er en silver shampoo specielt udviklet til et blond eller lysnet hår, og har en unik formel med egenskaber som både kan ses og mærkes. Den er beriget med effekten fra edelweissblomsten og Hyaluronic Acid, som trænger ind i håret og tilfører intens fugt, samt ultimativ beskyttelse. Et lyst hår har en tendens til at miste sin glans, og derved blive trist og kedeligt at se på. Kérastse Blond Absolu Bain Lumiére Shampoo giver dit hår fornyet liv og efterlader det med et smukt og velplejet udseende. Gør håret vådt, fjern så grundigt overskydende vand, fordel en portion shampoo på størrelse med en 2-krone lidt ad gangen. Tilsæt vand og skum op. Fokusér på hovedbunden, og brug fingerspidserne til at massere hovedbunden og fjerne urenheder. Skyl grundigt. Fordel derefter endnu en portion shampoo på størrelse med en 2-krone lidt ad gangen, og tilsæt vand. Den anden opskumning vil give et rigere skum, som vil hjælpe med at rengøre længderne helt ud i spidserne. Skyl grundigt.

Shampoo til farvet gråt hår

For år tilbage var gråt hår et absolut no go. Sådan er det heldigvis ikke længere. Gråt hår er in. Og det forstår vi godt. Gråt hår er smukt og giver dig et karakteristisk udtryk. Hvis du ikke fra naturens side er udstyret med et smukt gråt hår eller endnu ikke er blevet gammel nok til at være blevet gråhåret, så er farvning den eneste udvej.

Når du har fået farvet håret gråt, skal du huske at passe godt på håret. Redken Color Extend Graydiant Shampoo er en pigmenteret, neutraliserende shampoo mod gulligt skær i farvet gråt og sølvfarvet hår. Neutraliserer uønskede gule og orange undertoner, korrigerer farve og udjævner grundtonen. En formel, der indeholder aminosyrer, nærer og styrker gråt og sølvfarvet hår for en balanceret, plejet tekstur.

Shop din nye shampoo til farvet hår hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af shampoo til farvet hår - og naturligvis til altid gode priser. Husk endeligt at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit farvede hår med shampoo til farvet hår. Vi har arbejdet med hår i over 40 år og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke shampoo til farvet hår, der er den rette for dig.

Bestil din shampoo til farvet hår i dag og mærk, hvor stor en forskel, den gør for dit farvede hår. Hvis du bestiller din nye shampoo til farvet hår i dag, er den hos din om få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun 1 til 3 dage.