Viser alle 24 resultater

-15% Januar SALEShu Uemura Izumi Tonic Shampoo 300 ml

Shu Uemura Izumi Tonic Shampoo 300 ml

301,75 kr.
-15% Januar SALEOway Volumizing Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Volumizing Hair Bath 240 ml – Shampoo

237,15 kr.
-36% Januar SALEKMS Add Volume Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Add Volume Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-25% Januar SALENioxin Loyalty Kit System 1 - Natural Hair

Nioxin Loyalty Kit System 1 – Natural Hair

438,00 kr.
-25% Januar SALENioxin Loyalty Kit System 3 - Colored Hair

Nioxin Loyalty Kit System 3 – Colored Hair

439,00 kr.
-25% Januar SALENioxin Trial Kit System 4 - Colored Hair

Nioxin Loyalty Kit System 4 – Colored Hair

439,00 kr.
-25% Januar SALENioxin Loyalty Kit System 2 - Natural Hair

Nioxin Loyalty Kit System 2 – Natural Hair

437,25 kr.
-25% Januar SALENioxin Trial Kit System 1 - Natural Hair

Nioxin Trial Kit System 1 – Natural Hair

276,75 kr.
-36% Januar SALEKMS Add Power Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Add Power Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.

Spring ikke hårvasken over - brug shampoo til fint hår

Kæmper du med tyndt hår, der kun bliver alt tyndere, holder du sikkert igen med at vaske hår af frygt for at du mister endnu mere hår. Det er ikke tilfældet med den rette vasketeknik og den rigtig shampoo til fint hår. Når du står i badet, skal du ikke blot kaste shampoo i håret. Du skal anvende den rigtige shampoo – og du skal stimulere hovedbunden mens du vasker og plejer håret i badet.

Hos Hair by Stender finder du et bredt udvalg af shampoo til fint hår, som alle har til formål at give håret mere fylde og volumen. Flere af vores shampooer til fint hår, fra kendte brands, giver ikke kun følelsen af mere fylde. De reducerer også hårtab og knækkede hårstrå, hvilket ikke kun giver følelsen af mere hår, men rent faktisk giver dig mere hår og dermed volumen.

Nioxin System 1 indeholder shampoo og balsam til fint hår. Både shampoo og balsam har fortykkende effekt på håret, samtidig med at hår og hovedbund renses, forbedres og opfriskes. Både shampoo og balsam er beriget med smoothplex teknologi, der reducerer hårtab og knækkede hårstrå, styrker modstandskraften så skællaget holdes i balance, samt efterlader håret mere blødt og fyldigt.

Oway Volumizing Hair Bath er en biodynamisk shampoo, der giver volumen til fint hår. Den renser blidt håret og tilfører håret let pleje uden at virke tyngende. Shampooen er perfekt til fint hår, der har brug for ekstra fylde og volumen. Den indeholder biodynamisk røllike og økologisk ingefær, der styrker hårstråene i dybden, så håret bliver stærkt og fyldigt.

weDo Professional Light & Soft Shampoo er en vegansk shampoo, som er udviklet specielt til fint hår. Denne shampoo fra Light & Soft er lavet med økologisk certificeret bambusvand og har en simpel og lavtskummende formel, der blidt rengør hovedbund og hår.

Redken Volume Injection Shampoo er en effektiv volumengivende shampoo indeholdende Filloxane, der giver volumen til fint hår, der har brug for ekstra struktur og volumen. Den renser effektivt håret og efterlader dig med masser af fylde.

KMS Add Volume Shampoo er en volumengivende shampoo, som styrker og løfter fint og tyndt hår, som har brug for mere fylde og volumen. Den indeholder AHA structure complex , Lactic Acid og Malic Acid, som har en genopbyggende effekt, samt VP/VA Copolymer der giver fylde.

Shampoo til fint hår, der har tendens til at knække

Udover shampoo til fint hår, har Hair by Stender også shampoo til fint hår, der har tendens til at knække og falde af. Kérastase har gennem undersøgelser og forskning fundet frem til tre forskellige hårtyper, som har særligt behov for en skræddersyet rutine mod hårtab. Deres opdagelser har resulteret i en helt ny og skræddersyet serie mod hårtab. Genesis er navnet på serien, og vi er kæmpefan af serien, som udretter mirakler i kampen mod hårtab, og så dufter den skønt.

Shop din shampoo til fint hår hos Hair by Stender

Uanset hvilken shampoo  til fint hår du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har den her på vores webshop. Vi har shampoo til fint hår, der ønsker mere fylde og volumen og til fint hår, der har tendens til knække og falde af. Vi har naturligvis også shampoo til fint hår, der er biodynamiske og økologiske, samt shampoo uden parabener, silikone og parfume.

Er du ikke helt sikker på, hvilken shampoo til fint hår, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette shampoo til dit fine hår. Når du har fundet frem til den rette shampoo, sørger vi for at sende din nye shampoo til fint hår hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.