Viser alle 12 resultater

-36% KMS Moist Repair Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Moist Repair Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-36% KMS Head Remedy Anti-Dandruff Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Head Remedy Anti-Dandruff Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-36% KMS Add Volume Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Add Volume Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-36% KMS TameFrizz Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS TameFrizz Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-33% KMS HairPlay Makeover Spray 250 ml - Tørshampoo

KMS HairPlay Makeover Spray 250 ml – Tørshampoo

139,00 kr.
-36% KMS Head Remedy Deep Cleanse Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Head Remedy Deep Cleanse Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-36% KMS ColorVitality Blonde Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS ColorVitality Blonde Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-13% KMS Moist Repair Solid Shampoo - Shampoo bar

KMS Moist Repair Solid Shampoo – Shampoo bar

169,00 kr.
-36% KMS ColorVitality Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS ColorVitality Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-36% KMS Add Power Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Add Power Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-29% KMS Head Remedy Solid Shampoo - Shampoo bar

KMS Head Remedy Solid Shampoo – Shampoo bar

139,00 kr.
-22% KMS Add Volume Solid Shampoo - Shampoo bar

KMS Add Volume Solid Shampoo – Shampoo bar

153,00 kr.

Shampoo fra KMS til specielle behov

KMS Head Remedy Dandruff Shampoo er en shampoo fra KMS, der bekæmper skæl. Den giver en mild afrensning og kontrollerer kløe og skælflager, hvilket resulterer i en beroliget og sund hovedbund. Denne shampoo fra KMS indeholder rosmarin og kamille, der er kendt for deres lindrende og beroligende effekt. Shampooen kontrollerer skæl og renser blidt håret.

KMS Head Remedy Deep Cleanse Shampoo er en afrensende shampoo, der fjerner rester af stylingprodukter, mineraler, forureninger og hårdt vand. Den er skånsom nok til daglig brug og efterlader håret rent og sundt. Denne shampoo fra KMS California er velegnet til alle hårtyper, der trænger til at blive afrenset i dybden.

Hvis du ønsker at nedbringe dit vandforbrug, kan du med fordel vælge en shampoo bar fra KMS. KMS Head Remedy Solid Shampoo er en yderst koncereret shampoo bar indeholdende rosmarin, der er kendt for sine antioxidate, antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaber, samt kamille, der er kendt for at lindre og dulme en kløende og irriteret hovedbund. Denne shampoo bar fra KMS er til alle hårtyper, men den er særligt velegnet til sensitiv hovedbund. Shampoo barens formel er designet til at spare vand under fremstilling, reducere plastik og emballage. Den kommer i en foldeæske, der er lavet af FSC papir.

Shampoo til farvet hår fra KMS

Farvet hår er ikke bare farvet hår. Derfor har KMS California også skabt forskellige shampooer, som håndterer og plejer forskellige former for farvet hår

KMS ColorVitality Blonde Shampoo er en shampoo fra KMS, som tager sig specielt af blondt, gråt og hvidt hår og renser, beskytter og genopretter lyshed fra rod til spids. Den lette formel udnytter effekten af et AHA Structure Complex, og hjælper med at neutralisere kedelige og gule toner, mens den beskytter mod miljømæssige aggressorer for at forbedre farvelivligheden. Håret bliver friskt og revitaliseret med en glat, salonværdig finish. Velegnet til farvet eller naturligt blondt, gråt og hvidt hår.

KMS ColorVitality Shampoo er en farvebevarende shampoo fra KMS til farvebehandlet hår. Den indeholder COLORVITALITY procolor shield, som går ind og forsegler hårfarven, så den beholder sin intensitet. Derudover har shampooen også UV-filter, som beskytter farven under solens skadelige stråler. Produktet er desuden beriget med AHA Structure Complex, som har en genopbyggende effekt og udjævner hårets overflade.

Shampoo fra KMS til fint hår

KMS Add Power Shampoo får fint, tyndt hår til at føles stærkere og mere spændstigt. Produktet vedligeholder hårets naturlige proteinbalance, og får håret til ser sundere ud. Produktet indeholder Lactic Acid, Malic Acid, som genopbyggende effekt, Quaternium – 80, som udjævner hårets overflade, Risprotein, der er kendt for at styrke håret og gøre det fyldigere. Økologisk Hvid Te Ekstrakt som især er kendt for sine anti-oxidantive og letvægts egenskaber.

Volumengivende shampoo til fint hår fra KMS

KMS Add Volume Shampoo er en volumengivende shampoo, som styrker og løfter fint og tyndt hår, som har brug for mere fylde og volumen. KMS Add Volume Shampoo indeholder AHA structure complex , Lactic Acid og Malic Acid, som begge har en genopbyggende effekt, polyquaternium-10, der udjævner hårets overflade, samt VP/VA Copolymer, som giver fylde. Ved brug af KMS Add Volume Shampoo i kombination med et eller flere produkter i Add Power-serien, vil du få op til 70% mere volumen.

Hvis du ønsker at nedbringe dit vandforbrug, kan du med fordel vælge en shampoo bar fra KMS. KMS Add Volume Solid Shampooer en yderst koncentreret shampoo bar fremstillet af naturlige ingredienser, der bibeholder samme professionelle niveau og flotte resultater, som de kendes fra KMS flydende shampooer. Shampoo baren består af 78% naturlig oprindelse. Shampoo baren fra KMS indeholder eukalyptus, der er kendt for at stimulere hårfollikler, giver næring til rødderne og styrker håret. Den giver løft til håret, og er særligt velegnet til fint hår. Shampoo barens formel er designet til at spare vand under fremstilling, reducere plastik og emballage. Den kommer i en foldeæske, der er lavet af FSC papir.

Shampoo fra KMS til tørt hår

KMS Moist Repair Shampoo genopretter fugtbalancen, reparerer skader og reducerer knækkede hårstrå. Desuden hjælper denne plejende shampoo fra KMS California med at genoprette hårets naturlige beskyttelse. Den indeholder Lactic Acid og Malic Acid, som har en genopbyggende effekt, Polyquaternium – 7, der udjævner hårets overflade, samt 18-MEA, der hjælper med at stabilisere hårets naturlige skællag.

Hvis du ønsker at nedbringe dit vandforbrug, kan du med fordel vælge en shampoo bar fra KMS. KMS Moist Repair Solid Shampoo er en yderst koncentreret shampoo bar fremstillet af naturlige ingredienser, der bibeholder samme professionelle niveau og flotte resultater, som kendes fra KMS flydende shampooer. Shampoo baren består af 79% naturlig oprindelse. Shampoo baren fra KMS indeholder aloe-vera, vitaminer, mineraler og aminosyrer, der udgør en fantastisk kilde til ekstra næring. Den genopbygger fugt og reparer skader, og er særligt velegnet til medium til tørt hår. Shampoo barens formel er designet til at spare vand under fremstilling, reducere plastik og emballage. Den kommer i en foldeæske, der er lavet af FSC papir.

Shampoo mod krus fra KMS

KMS TameFrizz Shampoo fungerer som det første skridt mod mindre krus. Den har en rig formel, som indeholder Polyquaternium-10 og Glycyl Glycine, der udjævner hårets overflade og forbedrer medgørligheden. Derudover er formlen også beriget med Lactic Acid, Malic Acid, der virker genopbyggende, og efterlader håret med et mere velplejet udseende. Denne shampoo kan anvendes til alle hårtyper, men er perfekt til kruset hår, idet shampooen forbedrer medgørligheden.

Shop shampoo fra KMS hos Hair by Stender

Med vores store udvalg af shampoo fra KMS er trist og kedeligt hår fortid. Uanset, hvilken shampoo fra KMS, du gå efter, finder du den hos Hair by Stender. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye shampoo fra KMS inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-2 dage.

Hvis du er i tvivl om, hvilken shampoo fra KMS, som passer dit hår, er du altid velkommen til at kontakte os. Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din nye shampoo fra KMS, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi har forresten ofte gode tilbud på shampoo fra KMS. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.