Viser alle 8 resultater

Vælg den shampoo fra L’Oréal Pro Serie Expert

Hvis du skal have det bedste ud af din shampoo, skal du vælge en shampoo fra L’Oréal Professionnels hårplejeserie L’Oréal Pro Serie Expert, som passer præcist til dit hår. Hvis du har farvet hår, skal du vælge til en shampoo til farvet hår, og ikke kaste dig over en shampoo til skadet eller krøllet hår. Har du derimod skadet hår, skal du vælge en shampoo til skadet hår fra L’Oréal Pro Serie Expert.

Kom fedtet hår til livs med shampoo fra L’Oréal Professionnel

L’Oréal Pro Serie Expert Sense Balance Pure Resource Shampoo er en afrensende shampoo specielt velegnet til en fedtet hovedbund. Den indeholder en unik blanding af Citramine og Vitamin-E, der effektivt, men skånsomt fjerner produktrester og ophobninger af overskydende fedt i håret. Denne lette shampoo fra L’Oréal Pro Serie Expert efterlader dig med en ren og frisk hovedbund, samt et sundt og blankt hår.

Få smukke blonde lokker med en shampoo fra L’Oréal Professionnel

L’Oréal Serie Expert Blondifier Gloss Shampoo er en shampoo til blond hår med lysreflekterende og reparerende egenskaber. Denne shampoo fra L’Oréal Professionnels gennemteste hårplejeserie L’Oréal Serie Expert er beriget med acaibær ekstrakt indeholdende polyphenoler, der nærer håret i dybden, og blødgører beskadiget hår. Den renser blidt håret, samt fremhæver hårets naturlige glans, og får dit lyse hår til at se strålende, blankt og sundt ud.

Hvis du ofte lader håret farve blondt, har du sikkert flere gange oplevet at dit hår får et gulligt skær. L’Oréal Pro Serie Expert Silver Shampoo fra L’Oréal Professionnel er en silver shampoo, der effektivt reducerer uønskede gyldne og gule toner i håret, og efterlader dig med et mere koldt og lysnet resultat. Derudover indeholder denne skønne silver shampoo aminosyrer og andre plejende ingredienser, der effektivt fjerner misfarvninger, samtidig med at den nærer håret i dybden. Det er en mild shampoo, der neutraliserer et naturligt blondt, kemisk lysnet eller gråt hår, så du efterlades med det eftertragtede smukke, kølige og skinnende hår.

Få langt hår med en shampoo L’Oréal Professionnel

Drømmer du om langt hår, men knækker dit hår for et godt ord, og har dine spidser tendens til at spalte? L’Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Shampoo er en styrkende shampoo fra L’Oréal Professionnel, perfekt til dig med langt hår, som er plaget af tynde spidser. Den har en unik formel, som er skabt med patenteret FILLER-A100-teknologi og aminosyre, som gør at den virker fornyende. Derudover er formlen også beriget med Pro Longer Ends Filler-koncentrat, som gør at hårets længder efterlades mere glansfulde og stærkere, samt med tykkere spidser.

Kom tør og irriteret hovedbund til livs med shampoo fra L’Oréal Professionnel

Lider du af tør og irriteret hovedbund er L’Oréal Pro Serie Expert Sense Balance Shampoo fra L’Oréal Professionnel den rette shampoo for dig. Med sine plejende og beroligende ingredienser, bliver hovedbunden renset mildt og skånsomt, så den efterlades ren og frisk. L’Oréal Pro Serie Expert Sense Balance Shampoo hjælper nemlig med at blødgøre hovedbunden, samt beroliger og fugter, så den bliver sund og frisk.

Aldrig mere ødelagt hår med L’Oréal Professionnel

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Shampoo er en shampoo fra L’Oréal Professionnel specielt udviklet til meget skadet hår, og den har en utrolig genopbyggende virkning. Den er beriget med lipidium, og har en nærende formel, som er med til at gøre håret mere skinnende, blødt og ikke mindst mere modstandsdygtigt. Den shampoo fra L’Oréal Professionnels L’Oréal Pro Serie Expert-serie forebygger fremtidige skader på håret, og virker reparerende på nuværende skader.

Shop shampoo fra L’Oréal Professionnel hos Hair by Stender

Med vores store udvalg af shampoo fra L’Oréal Professionnel er ødelagt, tørt og kedeligt hår fortid.  Uanset hvilken shampoo fra L’Oréal Professionnel, du gå efter, finder du den hos Hair by Stender. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye shampoo fra L’Oréal Professionnel inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-3 dage.

Hvis du er i tvivl om, hvilken shampoo fra L’Oréal Professionnels hårplejeserie L’Oréal Pro Serie Expert, som passer dit hår, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din nye shampoo fra L’Oréal Professionnel, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi har forresten ofte gode tilbud på shampoo fra L’Oréal Professionnel. Så hold endelig øje med vores webshop.