Viser alle 24 resultater

-15% Maria Nila Coils & Curls Co-Wash 350 ml

Maria Nila Coils & Curls Co-Wash 350 ml

199,75 kr.
-8%

Maria Nila Structure Repair Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-8% Maria Nila Pure Volume Shampoo 350 ml

Maria Nila Pure Volume Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-8% Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 350 ml

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 350 ml – Shampoo

216,20 kr.
-8% Maria Nila True Soft Shampoo 350 ml

Maria Nila True Soft Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-8% Maria Nila Sheer Silver Shampoo 350 ml

Maria Nila Sheer Silver Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-12% Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 1000 ml – Shampoo

535,92 kr.
-12% Maria Nila True Soft Shampoo

Maria Nila True Soft Shampoo 1000 ml – Shampoo

462,00 kr.
-8% Maria Nila Luminous Colour Shampoo 350 ml

Maria Nila Luminous Colour Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-8% Maria Nila Revive Shampoo

Maria Nila Revive Shampoo 350 ml – Hårshampoo

229,00 kr.
-16%

Maria Nila Revive Shampoo 900 ml – Shampoo

489,00 kr.
-8% Maria Nila Structure Repair Shampoo 1000 ml

Maria Nila Structure Repair Shampoo 1000 ml – Shampoo

495,88 kr.
-11% Maria Nila Sheer Silver Shampoo

Maria Nila Silver Shampoo 1000 ml – Shampoo

489,00 kr.
-13% Maria Nila Maria Nila Luminous Colour Shampoo

Maria Nila Luminous Colour Shampoo 1000 ml – Shampoo

479,00 kr.
-9% Maria Nila Pure Volume Shampoo

Maria Nila Pure Volume Shampoo 1000 ml – Shampoo

489,00 kr.
-20%

Maria Nila Head & Hair Heal Beauty Box – Gavesæt

447,00 kr.

Shampoo til farvet hår fra Maria Nila

Udover at være vegansk, dyrevenlig og produceret i Sverige er det unikke ved Maria Nilas shampoo, at alle Maria Nilas shampooer indeholder Colour Guard Complex, der reducerer farvetab, som følge af hårvask og varmestyling. Det sagt, skal du naturligvis have det bedste af det bedste, når du har farvet dit hår, og derfor har Maria Nila udviklet en shampoo specielt til farvet hår.

Maria Nila Luminous Colour Shampoo er specielt udviklet til farvet hår. Den har en genopbyggende virkning, virker glansgivende og styrker hårets struktur. Maria Nila Luminous Colour Shampoo indeholder granatæbleekstrakt og det unikke Colour Guard Complex, som er med til at reducere farvetab, som følge af hårvask og varmestyling. Derudover beskytter den håret mod UV-stråler og frie radikaler.

Er dit hår ikke kun farvet, men afbleget, skal du vælge Maria Nila Sheer Silver Shampoo, som er specielt udviklet til blondt, hvidt og gråt hår. Den effektive Silver shampoo fra svenske Maria Nila indeholder brombærekstrakt og violette pigmenter, som modvirker gullige nuancer i farvet lyst hår. Den giver et glansfuldt hår, og er samtidig med til at styrke hårets struktur. Maria Nila Sheer Silver Shampoo reducerer desuden farvetab forårsaget af hårvask og varmestyling, og derudover beskyttes håret mod UV-stråler og frie radikaler.

Shampoo fra Maria Nila til fint hår

Hvis du har fint hår, søger du sikkert en volumengivende shampoo, der giver dit hår masser af fylde. Maria Nila Pure Volume Shampoo er en volumengivende shampoo til fint og tyndt hår. Den volumengivende shampoo fra svenske Maria Nila indholder B5-vitamin, som giver masser af volumen, spændstighed og lang holdbarhed. Foruden B5-vitamin indeholder den også Colour Guard Complex, som er med til at reducere farvetab i forbindelse med hårvask og varmestyling. Derudover beskytter den håret mod UV-stråler og frie radikaler.

Shampoo til tørt og krøllet hår fra Maria Nila

Hvad enten du elsker eller elsker at hade dine krøller, har Maria Nila udviklet en shampoo til tørt og krøllet hår, der giver masser af fugt og reducerer krus. Maria Nila True Soft Shampoo er nemlig specielt udviklet til tørt og tørre krøller. Den fugtgivende shampoo fra svenske Maria Nila indeholder arganolie, som virker blødgørende, modvirker krus og statisk elektricitet, samtidig med at det giver håret en smuk glans. Helt unikt indeholder Maria Nila True Soft Shampoo, Colour Guard Complex, som reducerer farvetab, og som beskytter håret mod UV-stråler og frie radikaler.

Shampoo til ødelagt hår fra Maria Nila

Det kan være svært at genopbygge slidt, skadet og svækket hår, men med den rette pleje, kan det lade sig gøre at få håret på ret køl. Maria Nila Structure Repair Shampoo til skadet, tørt eller kemisk behandlet hår giver fugt, samt virker genopbyggende og styrkende på hårets struktur. Den indeholder algeekstrakt, som virker reparerende, og hjælper håret med at få sin naturlige styrke, blødhed og glans tilbage. Maria Nila Structure Repair Shampoo indeholder også det unikke Colour Guard Complex, der reducerer farvetab, som følge af hårvask og varmestyling. Det beskytter samtidig mod UV-stråler og frie radikaler.

Shampoo fra Maria Nila til specielle behov

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo er en anti-inflammatorisk shampoo, som lindrer, behandler og modvirker hovedbundsproblemer, hårtab og skæl. Den anti-inflammatoriske shampoo fra svenske Maria Nila indeholder vitamin E, Apigenin og peptider, som virker stimulerende på hårsækkene, hvilket resulterer i øget hårvækst, samtidig med at hårtab modvirkes. Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo er til alle hårtyper, og er velegnet til dagligt brug.

Detox shampoo fra Maria Nila

I en stresset hverdag kan der være behov for en detox for at kunne finde tilbage til roen. Sådan har dit hår det også. Derfor har Maria Nila udviklet en vegansk og økologisk detox shampoo, som renser håret i dybden. Denne shampoo fra svenske Maria Nila fjerner alle produktrester, overskydende olier og snavs fra både hår og hovedbund. Formlen er beriget med micellar-teknologi, som virker gendannende, og efterlader håret friskt, genoplivet og rent. Derudover er den med en frisk duft af grøn agurk, pære og ferskennektar, samt Color Guard Complex, der beskytter imod UV-stråler og frie radikaler.

Denne shampoo er en del af den økologiske Revive-serien fra Maria Nila. Den er både økologisk, 100% vegansk, og helt uden sulfater og silikone. Formlerne er lavet med organiske ingredienser, der styrker håret indefra og ud, og flasken er produceret af genanvendt plastaffald fra havet.

Shop shampoo fra Kérastase hos Hair by Stender

Med vores store udvalg af shampoo fra Maria Nila er trist og kedeligt hår fortid. Uanset, hvilken shampoo fra veganske Maria Nila, du gå efter, finder du den hos Hair by Stender. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye shampoo fra Maria Nila inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-2 hverdage.

Hvis du er i tvivl om, hvilken shampoo fra Maria Nila, som passer dit hår, er du altid velkommen til at kontakte os. Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din nye shampoo fra Maria Nila, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi har forresten ofte gode tilbud på shampoo fra Maria Nila. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.