Viser alle 21 resultater

-20% Oway Volumizing Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Volumizing Hair Bath 240 ml – Shampoo

207,20 kr.
-20% Oway Plant & Mineral Refresh 36 gr. - Tørshampoo

Oway Plant & Mineral Refresh 36 gr. – Tørshampoo

239,20 kr.
-22% Oway Hair-Loss Micro Stimulating Hair-Loss Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Hair-Loss Micro Stimulating Hair-Loss Hair Bath 240 ml – Shampoo

217,00 kr.
-20% Oway Silk’n Glow Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Silk’n Glow Hair Bath 240 ml – Shampoo

207,20 kr.
-20% Oway Moisturizing Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Moisturizing Hair Bath 240 ml – Shampoo

199,20 kr.
-22% Oway Curly Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Curly Hair Bath 240 ml – Shampoo

195,00 kr.
-20% Oway Soothing Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Soothing Hair Bath 240 ml – Shampoo

207,20 kr.
-20% Oway Color Protection Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Color Protection Hair Bath 240 ml – Shampoo

207,20 kr.
-20% Oway Rebuilding Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Rebuilding Hair Bath 240 ml – Shampoo

207,20 kr.
-20% Oway Sebum Balance Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Sebum Balance Hair Bath 240 ml – Shampoo

207,20 kr.
-20% Oway Frequent Use Hair & Scalp Bath 240 ml - Shampoo

Oway Frequent Use Hair & Scalp Bath 240 ml – Shampoo

207,20 kr.
-20%

Oway Frequent Use Hair & Scalp Bath 50 ml – Shampoo

79,20 kr.
-20%

Oway Color Protection Hair Bath 50 ml – Shampoo

79,20 kr.
-20%

Oway Silk’n Glow Hair Bath 50 ml – Shampoo

79,20 kr.
-20%

Oway Sebum Balance Hair Bath 50 ml – Shampoo

79,20 kr.
-20%

Oway Silk’n Glow Hair Bath 50 ml – Shampoo

79,20 kr.
-20% Oway Rebuilding Hair Bath & Hair Mask

Sæt: Oway Rebuilding Hair Bath & Hair Mask

414,40 kr.
-20% Oway Smoothing Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Smoothing Hair Bath 240 ml – Shampoo

207,20 kr.
-20%

Oway Moisturizing Hair Bath 50 ml – Shampoo

79,20 kr.
-20% Oway Sunway Hair & Body Bath 240 ml - Hår-og kropsshampoo

Oway Sunway Hair & Body Bath 240 ml – Hår-og kropsshampoo

223,00 kr.
-20% Oway Purifying Hair Bath - Oily Scalps 240 ml - Skælshampoo

Oway Purifying Hair Bath – Oily Scalps 240 ml – Skælshampoo

207,20 kr.

Biodynamisk og økologisk shampoo fra Oway til alle hårtyper

Der er ikke mangel på shampoo, men der er ikke meget shampoo, som er både biodynamisk og økologisk. Det er alle shampooer fra Oway imidlertid. Oway står for Organic Way, som referer til den sunde og bæredygtige tilgang denne familiedrevne, italienske hud- og hårpleje virksomhed, der blandt andet er kendt for sine effektive og plejende shampooer, står for.

Oway anvender, som den første hud- og hårpleje virksomhed, æteriske olier, hydro blade og rene mikroniserede, biodynamiske planter, som er dyrket på Oways egen biodynamiske gård, Ortofficina. Oway har et stort udvalg af shampoo, og dem finder du hos Hair by Stender til altid gode priser.

Aldrig mere tørt hår med shampoo fra Oway

Oway Moisturizing Hair Bath er en biodynamisk shampoo, der plejer tørt, tykt og kruset hår i dybden. Denne effektive shampoo fra Oway renser skånsomt håret samt tilfører det intens fugt og pleje. Håret efterlades rent, blødt og glansfuldt med en krusfrit finish. Shampooen er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk hasselnød og økologisk honning, der tilfører næring til håret, så det bliver silkeblødt, medgørligt og nemt at rede ud. Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

Stimulér hårrødderne med shampoo fra Oway

Et sundt og velplejet hår starter med en hovedbund og hårrødder, der er triste. Oway Micro Stimulating Hair Bath er en biodynamisk og økologisk shampoo, der effektivt modvirker hårtab. Denne shampoo fra Oway renser blidt håret i dybden, og stimulerer hårrødderne, så der sættes gang i den naturlige hårvækst. Micro Stimulating Hair Bath er helt fri for kemikalier og shampooen er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk mint og økologisk hestekastanje, der sætter gang i cirkulationen i hovedbunden, samt styrker og reparerer de enkelte hårstrå. Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

Shampoo til solen fra Oway

Oway After Sun Hair & Body Bath er en biodynamisk shampoo, der effektivt renser hår og hud fri for klor, salt og snavs. Derudover tilfører den let pleje uden at virke tyngende. Denne hår- og krops shampoo er perfekt efter solbadning. Den er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk anis og økologisk baobab, der beskytter håret mod miljømæssige påvirkninger. Denne hår- og krops shampoo fra Oway er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

Masser af volumen til fint hår

Oway Volumizing Hair Bath er en biodynamisk shampoo, der giver volumen til fint hår. Denne shampoo fra Oway renser blidt håret og tilfører håret let pleje uden at virke tyngende. Shampooen er perfekt til fine hårtyper, der har brug for ekstra fylde og volumen. Denne shampoo fra Oway er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk røllike og økologisk ingefær, der styrker hårstråene i dybden, så håret bliver stærkt og fyldigt. Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske.

Hvis du søger shampoo til fedtet hår og hovedbund, krøllet hår eller noget helt tredje har Oway shampooen - og du finder helt sikkert din nye Oway shampoo hos Hair by Stender.

Shop din nye Oway shampoo hos Hair by Stender

Uanset hvilken shampoo fra Oway du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har den her på vores webshop. Der er både shampoo til dig med kruset og uregerligt hår, til dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil have mere fylde i fint og fladt hår. Vi har shampoo til alt slags hår - også til dit hår. Vi har naturligvis også shampoo, der er biodynamiske og økologiske, samt shampoo uden parabener, silikone og parfume.

Er du ikke helt sikker på, hvilken shampoo, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette shampoo. Når du har fundet frem til den rette shampoo, sørger vi for at sende din nye shampoo hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.