Viser alle 17 resultater

-39% Redken Extreme Length Shampoo 300 ml - Hårshampoo

Redken Extreme Length Shampoo 300 ml – Hårshampoo

127,00 kr.
-35% Redken Volume Injection Shampoo 300 ml - Shampoo

Redken Volume Injection Shampoo 300 ml – Shampoo

126,00 kr.
-29% Redken All Soft Mega Curls Shampoo 300 ml

Redken All Soft Mega Curls Shampoo 300 ml

149,00 kr.
-32% Redken All Soft Shampoo 300 ml - Hårshampoo

Redken All Soft Shampoo 300 ml – Hårshampoo

133,00 kr.
-26% Redken Extreme Shampoo 300 ml - Shampoo

Redken Extreme Shampoo 300 ml – Shampoo

144,00 kr.
-34% Redken Amino Mint Shampoo

Redken Amino Mint Shampoo 300 ml – hårshampoo

128,00 kr.
-35% Redken Hair Cleansing Cream Shampoo 250 ml

Redken Hair Cleansing Cream Shampoo 250 ml – Shampoo

137,00 kr.
-39% Redken Color Extend Brownlights Shampoo 300 ml - Shampoo

Redken Color Extend Brownlights Shampoo 300 ml – Shampoo

126,00 kr.
-33% Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo 300 ml - Hårshampoo

Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo 300 ml – Hårshampoo

165,00 kr.
-25% Redken Brews Daily Shampoo 300 ml - Hårshampoo

Redken Brews Daily Shampoo 300 ml – Hårshampoo

149,00 kr.
-40% Redken Color Extend Blondage Shampoo 300 ml

Redken Color Extend Blondage Shampoo 300 ml

125,00 kr.
-16% Redken Scalp Relief Dandruff Control Shampoo 250 ml - Skælshampoo

Redken Scalp Relief Dandruff Control Shampoo 250 ml – Skælshampoo

199,00 kr.
-44% Redken Frizz Dismiss Shampoo 300 ml – Hårshampoo

Redken Frizz Dismiss Shampoo 300 ml – Hårshampoo

129,00 kr.
-23% Redken Color Extend Magnetics Shampoo 300 ml - Shampoo

Redken Color Extend Magnetics Shampoo 300 ml – Shampoo

149,00 kr.
-20% Redken Brews 3-in-1 Shampoo 300 ml - Hårshampoo

Redken Brews 3-in-1 Shampoo 300 ml – Hårshampoo

158,40 kr.
-23%

Redken Blondage High Bright Treatment 250 ml – Shampoo

199,00 kr.
-30% Redken Styling Dry Shampoo Powder 02 - 60 gr. - Tørshampoo

Redken Styling Dry Shampoo Powder 02 – 60 gr. – Tørshampoo

143,00 kr.

Smukt hår starter med en shampoo fra Redken

Hos hairbystender.dk vil vi gerne give vores kunder det bedste. Det får du med hårprodukter fra Redken. Med Redken, der er et af de mest kendte og anerkendte amerikanske mærke inden for hårpleje og hårstyling til både mænd og kvinder, får du effektiv og intens pleje uanset, hvilke behov dit hår har for omsorg og pleje.

Vi er selv vilde med shampoo fra Redken, fordi kvaliteten er høj, og deres shampooer giver den pleje af håret, som dit hår behøver. Vi kan derfor garantere, at du får stor glæde af din nye Redken shampoo.  Redken har et stort udvalg af shampoo, og du finder dem alle hos Hair by Stender til altid gode priser. Nedenfor har vi samlet de mest populære shampooer fra Redken.

Smukke krøller med shampoo fra Redken

Curvaceous High Foam-shampoo til krøllet og bølget hår er en dybderensende og let fugtgivende hårvask, som fjerner urenheder fra håret. Den renser urenheder ud af håret uden at reducere hårets naturlige lipidniveau. Krøllet hår forbliver defineret og spændstigt og tynges ikke ned. Reducerer krus ved anvendelse af Curvaceous Shampoo, Conditioner og Full Swirl.

Shampoo fra Redken til tørt hår

Tørt hår kræver ekstra pleje for at få sin glans tilbage. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en shampoo til tørt hår, hvis du vil komme dit tørre hår til livs. Redken har skabt to shampooer til tørt hår. Den ene shampoo til tørt hår fra Redken er til fint hår. Den anden shampoo til tørt hår fra Redken er til kraftigt hår.

Redken All Soft Shampoo er en hårshampoo til fint hår, som gør tørt og skrøbeligt hår silkeblødt. Denne shampoo til tørt hår fra Redken kontrollerer også bevægelse og flyvske lokker. Den indeholder Redkens eksklusive RCT Protein Complex™, som behandler håret fra rod til spids. Redken All Soft Shampoo er beriget med omega-6-beriget arganolie, der plejer og tilfører intens blødhed. Håret bliver silkeblødt og mere medgørligt, smidigt og glansfuldt.

Redken All Mega Soft Shampoo er specielt udviklet hårvask til meget tørt og tykt hår, der har brug for ekstra effektiv pleje. Den renser og tilfører den ultimative næring for at blødgøre meget tørt hår. Indeholder en nærende superfood-blanding af sacha inchi ekstrakt, aloe vera gelé og figenkaktus ekstrakt, samt Redkens ekslusive RCT Protein Complex™, som plejer håret fra rødder til spidser.

Shampoo fra Redken til fint hår

Fint hår mangler ofte volumen, derfor har Redken skabt Volume Injection, som er en hårshampoo specielt til fint hår. Den volumengivende shampoo fra Redken til fint hår renser og polerer håret, samtidig med at den effektive shampoo fra Redken giver hårrødderne masser af fylde. Denne volumengivende shampoo til fint hår indeholder en blanding af filloxane og blødgørende silikonepolymerer, som giver en silkeglat finish med løft og volumen.

Hvis du lider af skælvil bevare din hårfarve længere eller noget helt tredje, finder du shampooen blandt Redkens store sortiment af shampoo. Du finder alle shampoo fra Redken hos Hair by Stender, og til altid god pris.

Shop din nye shampoo fra Redken hos Hair by Stender

Håret er en stor del af vores udseende, og derfor skal du selvfølgelig også være tilfreds med det. Det har du alle muligheder for med vores store udvalg af shampoo fra Redken, som tilgodeser alle hårtyper og udfordringer. Det er derfor slut med trist og kedeligt hår, et hår uden volumen eller en hårfarve, der hurtigt falmer. For vi har shampooen fra Redken, der skal til for at løse dine udfordringer.

Husk endeligt at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl. Vi arbejder med hår til dagligt og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke shampoo fra Redken, der er den rette for dig.

Bestil din Redken shampoo i dag og mærk, hvor stor en forskel, det gør for dit hår.