Viser alle 11 resultater

-10% Shu Uemura Urban Moisture Shampoo 300 ml - Shampoo

Shu Uemura Urban Moisture Shampoo 300 ml – Shampoo

302,00 kr.
-15% Shu Uemura Ultimate Reset Shampoo 300 ml - Shampoo

Shu Uemura Ultimate Reset Shampoo 300 ml – Shampoo

285,00 kr.
-15% Shu Uemura Restage Muroto Shampoo 300 ml - Shampoo

Shu Uemura Restage Muroto Shampoo 300 ml – Shampoo

289,00 kr.
-15% Shu Uemura Silk Bloom Shampoo 300 ml - Shampoo

Shu Uemura Silk Bloom Shampoo 300 ml – Shampoo

289,00 kr.
-15% Shu Uemura Izumi Tonic Shampoo 300 ml

Shu Uemura Izumi Tonic Shampoo 300 ml

301,75 kr.
-15% Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Shampoo 300 ml - Shampoo

Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Shampoo 300 ml – Shampoo

289,00 kr.
-15% Shu Uemura Yubi Blonde Anti-Brass Purple Shampoo 300 ml - shampoo

Shu Uemura Yubi Blonde Anti-Brass Purple Shampoo 300 ml – shampoo

280,50 kr.
-15%

Shu Uemura Deep Cleanser Delicate Comfort 400 ml – Shampoo

390,50 kr.
-15%

Shu Uemura Gentle Radiance Deep Cleanser Shampoo 400 ml – Shampoo

390,50 kr.
-13% Shu Uemura Yubi Blonde Glow Revealing Shampoo 300 ml - Shampoo

Shu Uemura Yubi Blonde Glow Revealing Shampoo 300 ml – Shampoo

287,30 kr.
-15%

Shu Uemura Deep Cleanser Pure Serenity Shampoo 400 ml – Shampoo

390,50 kr.

Shampoo fra Shu Uemura - japansk luksus pleje til håret

Shu Uemura Art of Hair er indbegrebet af japansk luksus, og hvert enkelt hårpleje- og stylingprodukt kombinerer på fineste vis traditionelle og moderne skønhedsritualer. Shu Uemura Art of Hair er indbegrebet af japansk luksus, og hvert enkelt hårpleje- og stylingprodukt er en del af et velovervejet traditionelt og moderne skønhedsritual. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt og raffineret ved hjælp af nyskabende teknologi. I både hårpleje- og stylingprodukterne fra Shu Uemura Art of Hair finder du eksempelvis effektive, plejende og velduftende ingredienser som musk, rosenolie, teolie og arganolie. Det er naturligvis også tilfældet for det store udvalg af shampoo fra Shu Uemura, som du finder hos Hair by Stender. Nedenfor har vi samlet de mest populære shampooer fra Shu Uemura.

Find selv din nye shampoo fra Shu Uemura eller lad os hjælpe dig med at finde den shampoo fra Shu Uemura, som passer dig og dit hår. Vi har mange års erfaring fra frisørbranchen, og kan let hjælpe dig med at finde den shampoo fra Shu Uemura, som vil efterlade dig med smukt hår.

Shampoo mod irriteret hovedbund fra Shu Uemura

Shu Uemura Cleansing Oil Moisture Balancing Cleanser Dry Scalp er en effektiv shampoo, der beroliger og genopbygger kløende hovedbund. Udover at behandle udfordret hovedbund efterlader denne shampoo fra japanske Shu Uemura håret fyldigt og silkeblødt.

Shampoo mod skæl fra Shu Uemura

Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo Anti-Dandruff er en plejende shampoo mod skæl fra japanske Shu Uemura. Den er udviklet til at rense håret i dybden samtidig med at shampooen genopretter hovedbundens naturlige balance, hvormed skæl kan bekæmpes. Shampooen indeholder Shiso-ekstrakt, som er kendt for sine antiseptiske og anti-inflammatoriske egenskaber, der er med til at efterlade dit hår smukt med en hovedbund uden skæl. Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo Anti-Dandruff sørger for at hvert eneste hårfiber er beskyttet mod skæl, da den har langvarig og beroligende effekt.

Bevar din hårfarve længere med shampoo fra Shu Uemura

Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Shampoo er en skøn og effektiv shampoo fra Shu Uemura til farvet hår fra japanske Shu Uemura. Shampooens unikke formel er beriget med musk, rosenolie og udtræk af gojibær. Med Shu Uemura Color Lustre Brilliant Glaze Shampoo næres det farvede hår intenst, beskyttes og føles blødt og glansfuldt.

Hvis du ønsker at bekæmpe ødelagt og skadet hår eller drømmer om silkebløde lokker, finder du shampooen blandt Shu Uemuras store sortiment af shampoo. Du finder alle shampooer fra Shu Uemura hos Hair by Stender, og til altid god pris.

Shop din nye shampoo fra Shu Uemura hos Hair by Stender

Håret er en stor del af vores udseende, og derfor skal du selvfølgelig også være tilfreds med det. Det har du alle muligheder for med vores store udvalg af shampoo fra Shu Uemura, som tilgodeser alle hårtyper og udfordringer. Det er derfor slut med trist og kedeligt hår, et hår uden volumen eller en hårfarve, der hurtigt falmer. For vi har shampooen fra Shu Uemura, der skal til for at løse dine udfordringer.

Husk endeligt at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl. Vi arbejder dagligt med hår og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke shampoo fra Shu Uemura, der er den rette for dig.

Bestil din Shu Uemura shampoo i dag og mærk, hvor stor en forskel, den vil gøre for dit hår.