Viser alle 5 resultater

-20% weDo Professional Light & Soft Shampoo 300 ml - Shampoo

weDo Professional Light & Soft Shampoo 300 ml – Shampoo

159,20 kr.
-20% weDo Solid Shampoo Bar 80 mg - Shampoobar

weDo Solid Shampoo Bar 80 mg – Shampoobar

103,96 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Shampoo 300 ml - Shampoo

weDo Professional Moisture & Shine Shampoo 300 ml – Shampoo

159,96 kr.
-20% weDo Professional Rich & Repair Shampoo 300 ml - Shampoo

weDo Professional Rich & Repair Shampoo 300 ml – Shampoo

159,96 kr.

Shampoo fra weDo Professional - et økologisk og vegansk alternativ

Få et sundt hår uden at skade miljøet eller dyrene med en shampoo fra weDo Professional. Veganske og økologiske weDo Professional har nemlig udelukkende vegansk og økologisk hårpleje. Det gælder naturligvis også shampoo fra weDo Professional. Desuden kommer shampoo fra weDo Professional i klimakompenseret emballage og er fri for sulfater og parabener. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af shampoo fra weDo Professional - og naturligvis til altid gode priser.

Spar på vandet med shampoobar fra weDo Professional

weDo Solid Shampoo Bar er en vegansk shampoobar indeholdende arganolie, rød ler og sheasmør. Den fungerer ganske som en klassisk håndsæbe, men skummer og plejer som en konventionel shampoo. weDo shampoobaren holder i op til 80 vaske. Den renser effektivt håret og er nem at skylle ud, hvormed vandsplid reduceres. weDo Solid Shampoo Bar er vegansk certificeret, dermatologisk testet og er ikke testet på dyr. Shampoobaren indeholder ikke silikone eller kunstige farvestoffer. Desuden er emballagen op til 100% genanvendelig. Der er ikke gået på kompromis med shampooens ydeevnen. Den er ligeså effektiv som konventionel shampoo. Den er bare vegansk og emballagen er op til 100% genanvendelig.

weDo Professional går ind for bæredygtighed og derfor er denne shampoobar, helt fri for plastik. Den er pakket i en æske, som er lavet af 100% genbrugt karton og er ligeledes 100% genanvendelig.

Shampoo fra weDo Professional til fint hår

weDo Professional Light & Soft Shampoo er en vegansk shampoo, som er udviklet specielt til fint hår. Denne shampoo fra Light & Soft er lavet med økologisk certificeret bambusvand og har en simpel og lavtskummende formel, der blidt rengør hovedbund og hår, som efterlader det dejlig blødt med en mild og frisk duft. weDo Professional Light & Soft Shampoo er udviklet i samarbejde med professionelle hårplejelaboranter og frisører for at opnå en effektiv formel bestående af et minimum af ingredienser, som leverer professionelle resultater. weDo Professional Light & Soft Shampoo er lavet af ingredienser med 94% naturlig oprindelse og den indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Flasken er lavet af 94% genbrugsplast og er 100 % genanvendelig.

Kom dit skadede hår til livs med shampoo fra weDo Professional

weDo Professional Moisture & Shine Shampoo er en vegansk shampoo specielt udviklet til normalt eller skadet hår. Denne shampoo fra Moisture & Shine fra weDo Professional er lavet med økologisk certificeret roiboosekstrakt og har en simpel og skummende formel, som skånsomt rengør hovedbund og hår, og efterlader det blødt og skinnende med en mild og frisk duft. Denne shampoo fra Moisture & Shine er lavet af ingredienser med 94% naturlig oprindelse og indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. weDo Professional Moisture & Shine Shampoo fyldt i en flaske, som er lavet af 75% genbrugsplast og er 100% genanvendelig.

Shampoo fra weDo Professional til kraftigt hår

weDo Professional Rich & Repair Shampoo er en vegansk reparerende shampoo specielt til kraftigt, kruset eller meget skadet hår, og rengør skånsomt hovedbund og hår, og efterlader det mere medgørligt og krusfrit. weDo Professional Rich & Repair Shampoo er beriget med særdeles effektive ingredienser fra bl.a. økologisk certificeret kassavarod, som reparerer og plejer håret, samt behandler og beskytter håret mod skade. Denne shampoo fra Rich & Repair kan med fordel anvendes til hår, som fra naturens hånd er meget krøllet, da det ofte har tendens til at være meget tørt og dermed har brug for ekstra pleje. Denne shampoo fra Rich & Repair er lavet af ingredienser med 93% naturlig oprindelse og indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. Shampooflasken er lavet af 75% genbrugsplast og den er 100% genanvendelig.

Shop shampoo fra weDo Professional hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af shampoo fra weDo Professional - og naturligvis til altid gode priser. Husk endelig at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit hår med shampoo fra weDo Professional. Vi har arbejdet med hår i over 40 år og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken shampoo fra weDo Professional, der er den rette for dig.

Bestil din shampoo fra weDo Professional i dag og mærk, hvor stor en forskel, den gør for dit hår. Hvis du bestiller din nye shampoo fra weDo Professional i dag, er den hos dig om få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to hverdage.