Viser alle 7 resultater

Sådan plejer du bedst dine krøller

Krøllet og glat hår ser ikke kun anderledes ud. Krøllet hår har også en helt anden opbygning af selve hårstrået end glat hår, og derfor kræver krøllet hår også en shampoo til krøllet hår, hvis krøllerne skal sidde som de skal.

Shampoo til krøller med Manuka-honning

Fugt, fugt og fugt er afgørende, hvis du skal opnå smukke krøller. Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur, som er en utrolig fugtiggivende shampoo til krøllet hår, som er særligt velegnet til alle typer af krøllet hår. Den cremede formel er beriget med Manuka-honning, som er med til at fugte og nære hårfiberne. Denne velduftende shampoo fra Kérastase renser skånsomt din hovedbunden og fjerner urenheder, forurening og rester af stylingprodukter, samtidig med at den sørger for at bevare hovedbundens egne olier. Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur sørger for at booste dit hår med al den fugt, som dine krøller behøver, uden at tynge dem ned.

Rens krøllerne med den rigtige shampoo til krøllet hår

Krøllet hår har brug for masser af fugt, men det har også brug for at være rent. Curvaceous High Foam Shampoo er en dybderensende og fugtgivende shampoo, som fjerner urenheder fra håret. Den renser urenheder ud af håret uden at reducere hårets naturlige lipidniveau. Det betyder at krøllet hår forbliver defineret og spændstigt uden at det tynges ikke ned.

Shampoo til krøllet og meget tørt hår

Har du krøllet hår vil du for tid til anden, hvis ikke hele tiden, opleve at dit hår hurtigt bliver tørt. Det skyldes at krøllet hår oftere end andre typer af hår taber fugt, og dermed bliver tørt. Oway Curly Hair Bath er en biodynamisk shampoo, der skånsomt renser krøller samt tilfører masser af fugt uden at virke tyngende. Den effektive shampoo til krøller fra Oway har en effektiv anti-frizz effekt, der sikrer smukke, definerede krøller uden krus. Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Oway Curly Hair Bath indeholder biodynamisk lakrids og økologisk prikbladet perikon, der beskytter og nærer dit hår i dybden, så det efterlades sundt og velplejet. Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

Krøllet hår har brug for masser af fugt, så det ikke bliver tørt og kedeligt. Shu Uemura Silk Bloom Shampoo er en plejende og reparerende shampoo til svækket hår, der har brug for masser af fugt. Denne reparerende shampoo fra Shu Uemura renser blidt hår og hovedbund. Med arganolie reparerer shampooen fra Shu Uemura hårfibernes struktur og gør håret tykt og silkeblødt fra rod til spids.

Shampoo til krøllet, uregerligt hår

Kérastase Discipline Bain Fluidealiste er en shampoo til uregerligt og genstridigt hår. Den styrker håret indefra, og modvirker frizz, så håret vil fremstå glat og smidigt. Den giver kontrol og tæmmer håret, men håret vil dog stadig have bevægelse, og vil føles fjerlet. Lige det man ønsker, når man har krøller. Den giver styrke og næring til håret ved hjælp af ceramider og hvedeprotein. Få styr på dit hår med Kérastase Bain Fluidealiste.

Shop din shampoo til krøllet hos Hair by Stender

Uanset hvilken shampoo til krøllet hår du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har den her på vores webshop. Der er både shampoo til dig med kruset og uregerligt hår, til dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil have mere fylde i fint og fladt hår. Vi har shampoo til alle typer af krøllet hår.

Er du ikke helt sikker på, hvilken shampoo til krøllet hår, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette shampoo til krøllet hår. Når du har fundet frem til den rette shampoo til krøllet, sørger vi for at sende din nye shampoo hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.