Viser alle 19 resultater

-36% Kérastase Résistance Bain Force Architecte 250 ml - Hårshampoo

Kérastase Résistance Bain Force Architecte 250 ml – Hårshampoo

159,00 kr.
-39% Redken Extreme Length Shampoo 300 ml - Hårshampoo

Redken Extreme Length Shampoo 300 ml – Hårshampoo

127,00 kr.
-27% Kérastase Nutritive Bain Satin Riche 250 ml - Shampoo

Kérastase Nutritive Bain Satin Riche 250 ml – Shampoo

169,00 kr.
-15% Shu Uemura Ultimate Reset Shampoo 300 ml - Shampoo

Shu Uemura Ultimate Reset Shampoo 300 ml – Shampoo

285,00 kr.
-30% Kérastase Résistance Bain Extentioniste 250 ml - Hårshampoo

Kérastase Résistance Bain Extentioniste 250 ml – Hårshampoo

175,00 kr.
-36% KMS Moist Repair Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Moist Repair Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-15% Shu Uemura Silk Bloom Shampoo 300 ml - Shampoo

Shu Uemura Silk Bloom Shampoo 300 ml – Shampoo

289,00 kr.
-8%

Maria Nila Structure Repair Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-26% Redken Extreme Shampoo 300 ml - Shampoo

Redken Extreme Shampoo 300 ml – Shampoo

144,00 kr.
-33% Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo 300 ml - Hårshampoo

Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo 300 ml – Hårshampoo

165,00 kr.
-15% Oway Rebuilding Hair Bath 240 ml - Shampoo

Oway Rebuilding Hair Bath 240 ml – Shampoo

237,15 kr.
-30% L'Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Shampoo 300 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Shampoo 300 ml

109,00 kr.
-8% Maria Nila Structure Repair Shampoo 1000 ml

Maria Nila Structure Repair Shampoo 1000 ml – Shampoo

495,88 kr.
-28% L'Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Shampoo 300 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Shampoo 300 ml

111,00 kr.
-20% weDo Professional Moisture & Shine Shampoo 300 ml - Shampoo

weDo Professional Moisture & Shine Shampoo 300 ml – Shampoo

159,96 kr.
-25% Balmain Hair Couture Couleurs Couture Shampoo 300 ml

Balmain Hair Couture Couleurs Couture Shampoo 300 ml

259,00 kr.
-20% weDo Professional Rich & Repair Shampoo 300 ml - Shampoo

weDo Professional Rich & Repair Shampoo 300 ml – Shampoo

159,96 kr.
-10% Olaplex Bond Maintence Shampoo No. 4 250 ml - Shampoo

Olaplex Bond Maintence Shampoo No. 4 250 ml – Levering 3-5 dage

269,00 kr.

Find den rigtige shampoo til skadet hår - første skridt på vejen til smukt hår

Det kan være svært at genopbygge slidt, skadet og svækket hår, men med den rette pleje, kan det lade sig gøre at få håret på ret køl. Du skal starte med at vælge den rigtige shampoo - og det skal være en shampoo målrettet til skadet hår.

Vegansk shampoo til skadet hår

Veganske Maria Nila har udviklet en helt særlig hårplejeserie til skadet hår. Maria Nila Structure Repair Shampoo til skadet eller kemisk behandlet hår, som giver fugt, samt virker genopbyggende og styrkende på hårets struktur. Den indeholder algeekstrakt, som virker reparerende, og hjælper håret med at få sin naturlige styrke, blødhed og glans tilbage. Maria Nila Structure Repair Shampoo indeholder også det unikke Colour Guard Complex, der reducerer farvetab, som følge af hårvask og varmestyling. Det beskytter samtidig mod UV-stråler og frie radikaler.

weDo Professional Moisture & Shine Shampoo er en vegansk shampoo specielt udviklet til skadet hår. Denne shampoo til skadet hår fra weDo Professional, er lavet med økologisk certificeret roiboosekstrakt og har en simpel og skummende formel, som skånsomt rengør hovedbund og hår, og efterlader det blødt og skinnende med en mild og frisk duft. weDo Professional Moisture & Shine Shampoo er udviklet i samarbejde med professionelle hårplejelaboratorier og frisører for at opnå en effektiv formel bestående af et minimum af ingredienser, som leverer professionelle resultater. Denne shampoo til skadet hår fra Moisture & Shine er lavet af ingredienser med 94% naturlig oprindelse og indeholder hverken sulfater, silikone eller kunstige farvestoffer. weDo Professional Moisture & Shine Shampoo er fyldt i en flaske, som er lavet af 75% genbrugsplast og er 100% genanvendelig.

Fransk luksus shampoo til skadet hår

Vejen til velplejet og nærede hår starter i badet. Er dit hår slidt, skadet eller svækket, og har det brug for lidt ekstra luksus, vil Resistance Bain Force Architecte, som er en shampoo til skadet hår, være det rigtige valg for dig. Denne shampoo til skadet hår fra franske Kérastase er specielt udviklet til meget skadet og ødelagt hår. Der er mange grunde til at et hår bliver skadet, blandt andet på grund af kemiske behandlinger, stress, sygdom eller varmepåvirkning fra stylingapparater. Uanset hvordan skaden er opstået, vil Résistance Bain Force Architect være den ideelle løsning for at få sundt og glansfuldt hår igen. Den forstærker hårfibrene dag for dag, hvormed håret genvinder sin vitalitet og smidighed. Den kommes i vådt hår, hvorefter du emulgérer og skyller grundigt.

Amerikansk shampoo til skadet hår der gerne vil vokse sig langt og smukt

Redken Extreme Shampoo er en hårshampoo, som renser, styrker og genopbygger skadet hår. Extreme Shampoo med Interlock Protein Network indeholder også RCT Protein Complex™, som plejer håret fra rod til spids. Fortifying Complex reparerer hårets skadede områder med proteiner og ceramider, genopbygger hårets styrke, beskytter overfladen og tilfører glans. Håret bliver sundt, stærkt og elastisk.

Har du langt hår eller drømmer du om, at dit ødelagte hår skal blive endnu længere? Så skal du ikke kaste dig over Redken Extreme Shampoo, men derimod anvende Redken Extreme Length Shampoo. Denne shampoo fra Redken indeholder biotin, som reparerer og rengør håret skånsomt, mens den bidrager til et sundt hårbundsmiljø. Håret bliver længere og stærkere fra rod til spids.

Husk … Der er forskel på shampoo til skadet hår og tørt hår

Det kan være vanskelig at skelne mellem tørt hår og skadet hår, men der er forskel. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en shampoo til skadet hår og ikke en shampoo til tørt hår, hvis du vil redde dit skadet hår.

I modsætning til tørt hår er dit skadede hår meget porøst, knækker let og dine spidser flosser. Dit skadede hår er flyvsk og kruset og selv ikke de bedste stylingprodukter fjerne dit vilde hår.

Selvom du nu ved, hvad skadet hår er, kan det være svært at vælge en shampoo til skadet hår. Skal du eksempelvis vælge Maria Nila Structure Repair eller Maria Nila True soft? Maria Nila Structure Repair Shampoo er skræddersyet til skadet og kemisk behandlet hår, hvorimod Maria Nila True Soft Shampoo er velegnet til naturligt tørt hår.

Shop shampoo til skadet hår hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af shampoo til skadet hår - og naturligvis til altid gode priser. Husk endelig at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit skadet hår med shampoo til skadet hår.

Vi har arbejdet med hår i over 40 år og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke shampoo til skadet hår, der er den rette for dig.

Bestil din shampoo til skadet hår i dag og mærk, hvor stor en forskel, den gør for dit ødelagte hår. Hvis du bestiller din nye shampoo til skadet hår i dag, er den hos din om få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to hverdage.