Viser alle 23 resultater

-34% Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet 250 ml - Shampoo

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet 250 ml – Shampoo

165,00 kr.
-22% Kérastase Blond Absolu Bain Lumiére 250 ml - Shampoo

Kérastase Blond Absolu Bain Lumiére 250 ml – Shampoo

195,00 kr.
-15% Shu Uemura Yubi Blonde Anti-Brass Purple Shampoo 300 ml - shampoo

Shu Uemura Yubi Blonde Anti-Brass Purple Shampoo 300 ml – shampoo

280,50 kr.
-8% Maria Nila Sheer Silver Shampoo 350 ml

Maria Nila Sheer Silver Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-8% Maria Nila Luminous Colour Shampoo 350 ml

Maria Nila Luminous Colour Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture lluminating Shampoo 300 ml

Balmain Hair Couture lluminating Shampoo Silver Pearl 300 ml

259,00 kr.
-10% Maria Nila Sheer Silver Conditioner 300 ml

Maria Nila Sheer Silver Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-36% KMS ColorVitality Blonde Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS ColorVitality Blonde Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-13% Shu Uemura Yubi Blonde Glow Revealing Shampoo 300 ml - Shampoo

Shu Uemura Yubi Blonde Glow Revealing Shampoo 300 ml – Shampoo

287,30 kr.
-40% Redken Color Extend Blondage Shampoo 300 ml

Redken Color Extend Blondage Shampoo 300 ml

125,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture Illuminating Shampoo White Pearl

Balmain Hair Couture Illuminating Shampoo White Pearl 300 ml

259,00 kr.
-20% Balmain Hair Couture Argan Moisturizing Elixer 100 ml - Hårolie

Balmain Hair Couture Argan Moisturizing Elixer 100 ml – Hårolie

300,00 kr.
-5%

Maria Nila Sheer Silver Masque 250 ml – Hårkur

232,75 kr.
-25% Balmain Hair Couture Ash Toner 200 ml

Balmain Hair Couture Ash Toner 200 ml

255,00 kr.
-5% Maria Nila Luminous Colour Masque 250 ml

Maria Nila Luminous Colour Masque 250 ml – Hårkur

232,75 kr.
-11% Maria Nila Sheer Silver Shampoo

Maria Nila Silver Shampoo 1000 ml – Shampoo

489,00 kr.
-28% L'Oréal Pro Serie Expert Silver Shampoo 300 ml - Silver shampoo

L’Oréal Pro Serie Expert Silver Shampoo 300 ml – Silver shampoo

111,60 kr.
-5%

Maria Nila Revive Hair Masque 250 ml – Hårkur

270,75 kr.
-9% Maria Nila Sheer Silver Conditioner

Maria Nila Sheer Silver Conditioner 1000 ml – Balsam

489,00 kr.

Silver shampoo giver blondt hår uden gulligt skær

Blondiner har det sjovere, siger man. Om det er sandt eller ej, kan vi ikke svare på, men efter mange år i frisørbranchen, ved vi, at rigtige mange kvinder og mænd sukker efter at få et smukt blondt hår uden gullige eller røde undertoner. Med en god afblegning, kommer du langt, men det er ikke altid nok. Det er netop her silver shampoo kommer ind i billedet. Silver shampoo går nemlig ind og neutraliserer de varme toner i håret - altså det du oplever som uønskede gulligt og rødt.

Silver shampoo er en blålilla shampoo, der er udviklet til at fjerne det gule, røde eller orange skær, som lyst hår kan få. Hvorfor bliver det gult? Det gør det blandt andet fordi der er okker i det vand, som du vasker håret i. Har du gråt hår, kan din silver shampoo give det et mere sølvfarvet skær.

Stort udvalg af silver shampoo hos Hair by Stender

Det franske lukusmærke Kérastase har specialiseret sig i silver shampoo, og har dermed ikke kun en, men hele to silver shampoo. Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet er en lækker silver shampoo, som er specielt egnet til blondt hår. Den indeholder lilla pigmenter, som fjerner gyldne toner, og efterlader håret i en kold tone. Silver shampooen indeholder edelweissblomst og Hyaluronic Acid, der giver en intens beskyttelse og intensiv fugt til håret. Resultatet er det smukkeste kolde skær i det lyse hår.

Kérastase Blond Absolu Bain Lumiére er en shampoo specielt udviklet til et blond eller lysnet hår, og har en unik formel med egenskaber som både kan ses og mærkes. Den er beriget med effekten fra edelweissblomsten og Hyaluronic Acid, som trænger ind i håret og tilfører intens fugt, samt ultimativ beskyttelse. Et lyst hår har en tendens til at miste sin glans, og derved blive trist og kedeligt at se på. Kérastse Blond Absolu Bain Lumiére Shampoo giver dit hår fornyet liv og efterlader det med et smukt og velplejet udseende.

KMS Color Vitality Blonde Shampoo fremhæver blonde nuancer og modvirker gule toner i lysnet, stribet, naturligt blondt, gråt eller hvidt hår efter blot én anvendelse. Shampooen med sit rige indhold af violette pigmenter, er udviklet specielt til et lysnet, blondt eller gråt hår. De violette pigmenter går ind og neutraliserer uønskede gyldne toner, og efterlader håret med en mere klar, glansfuldt og kold hårfarve. Derudover er formlen også beriget med AHA Structure Complex, der har en genopbyggende effekt og udjævner hårets overflade.

Det amerikanske mærke, Redken, har skabt Color Extend Blondage, der indeholder en silver shampoo, der er specielt udviklet til vask af farvebevarende blond hår. Denne silver shampoo fra Redken renser skånsomt og styrker blondt hår. Med en formel der indeholder Ultra Violet Pigment og Triple Acid Protein Complex, der hjælper med at bevarer den blonde hårfarve mellem salon besøg ved at holde undertoner i skak.

Ganske som franskmændene har japanerne også skabt to silver shampooer, som effektiv neutraliserer gule og røde undertoner i håret. Det japanske mærke, Shu Uemura, har udviklet Yubi Blonde Glow Revealing Shampoo er en mild, men effektiv silver shampoo til afbleget, blondt hår. Shu Uemura Yubi Blonde Glow Revealing Shampoo er beriget med ekstrakt fra hvid pæon, der fjerner urenheder og skånsomt renser, mens den plejer farvet blond håret. Håret får en fin finish uden røde og gule undertoner.

Shu Uemura Yubi Blonde Anti-Brass Purple Shampoo er en effektiv, men plejende silver shampoo fra Shu Uemura til afbleget og blondt hår med striber. Shu Uemure Yubi Blonde Anti-Brass Purple shampoo indeholder japansk pigment-teknologi, og den er beriget med ekstrakt fra hvid pæon. Denne shampoo fra Shu Uemura modvirker uønskede varme toner for farvning og afblegning. Denne shampoo fra japanske Shu Uemura renser skånsom og tilføjer naturlig glød til håret uden røde og gule undertoner.

Sådan får du mest ud af din silver shampoo

Du bruger silver shampoo som en almindelig shampoo. Du gør derfor dit hår vådt, masserer shampooen ind i håret og lader den sidde i et øjeblik. Hvor længe din silver shampoo skal sidde, afhænger af, hvilket resultat du gerne vil opnå, hvor gult dit hår er nu, og hvor slidt det er. Er dit hår meget gult, skal silver shampooen sidde længere i håret inden du skyller den ud igen. Er dit hår slidt, behøver din silver shampoo ikke at sidde i lige så lang tid, som hvis dit hår er sundt. Det handler derfor om, at du prøver dig frem.

Pas på du ikke overdriver med din silver shampoo

Det er nemt at blive overivrig, når de uønskede gule og røde undertoner skal ud af håret - og det hurtigt. Men du kan godt komme til at bruge for meget silver shampoo. I det tilfælde vil dit hår begynde at få et let blålilla skær. Sker det, skal du bare vaske det med almindelig shampoo et par gange, så går det væk. Du skal også være opmærksom på, at silver shampoo kan farve både dine hænder og dit tøj. Derfor er det en god ide, at du beskytter tøjet, og at du tager handsker på, når du skal anvende din silver shampoo. Blå shampoo tilbyder en effektiv og skånsom løsning til at neutralisere uønskede gyldne nuancer i blondt eller gråt hår, samtidig med at den plejer og bevarer hårets naturlige glans.

Shop silver shampoo hos Hair by Stender

Med vores udvalg af silver shampoo, kan du komme uønsket gule og røde undertoner i håret. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye silver shampoo inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-3 dage.

Hvis du er i tvivl om, hvilken silver shampoo, som passer dig og dine ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din silver shampoo, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi har forresten ofte gode tilbud på silver shampoo.