Viser alle 11 resultater

-36% KMS Head Remedy Anti-Dandruff Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Head Remedy Anti-Dandruff Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-34% Kérastase Symbiose Bain Crème Anti-Pelliculaire 250 ml

Kérastase Symbiose Bain Crème Anti-Pelliculaire 250 ml

165,00 kr.
-8% Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 350 ml

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 350 ml – Shampoo

216,20 kr.
-31% Kérastase Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire Shampoo 250 ml

Kérastase Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire Shampoo 250 ml

172,00 kr.
-12% Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 1000 ml – Shampoo

535,92 kr.
-32% Kérastase Symbiose Serum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif 90 ml

Kérastase Symbiose Serum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif 90 ml

299,00 kr.
-30% Kérastase Symbiose Fondant Apaisant Essentiel Conditioner 200 ml

Kérastase Symbiose Fondant Apaisant Essentiel Conditioner 200 ml

235,00 kr.
-16% Redken Scalp Relief Dandruff Control Shampoo 250 ml - Skælshampoo

Redken Scalp Relief Dandruff Control Shampoo 250 ml – Skælshampoo

199,00 kr.
-15% Oway Purifying Hair Bath - Oily Scalps 240 ml - Skælshampoo

Oway Purifying Hair Bath – Oily Scalps 240 ml – Skælshampoo

237,15 kr.
-20%

Maria Nila Head & Hair Heal Beauty Box – Gavesæt

447,00 kr.

Lider du af skæl eller din hovedbund blot tør?

Inden du kaster dig over vores udvalg af shampoo mod skæl, skal du være helt sikker på, at du skæl. Tør hovedbund kan nemlig også føre til irriteret hovedbund, som leder tankerne hen på skæl.

Du får skæl når væksten af døde hudceller bliver for stor. Hvis det sker vil du opleve afskallede gullige eller hvide flager fra hovedbunden. Skæl kan dog også vise sig som fedtede flager, der sidder fast i hovedbunden og giver håret en lys-gullig farve.

De to former skal behandles på forskelligvis. Vi har shampoo mod både tørre og fedtede skæl - og naturligvis altid til en god pris.

Shampoo mod tørre skæl

KMS Head Remedy Dandruff Shampoo er en shampoo, der effektivt bekæmper skæl og kløende hovedbund. Den giver en mild afrensning og kontrollerer kløe og skælflager, hvilket resulterer i en beroliget og sund hovedbund. Denne shampoo mod skæl fra KMS indeholder rosmarin og kamille, der er kendt for at have en lindrende og beroligende effekt.  Shampooen mod skæl kontrollerer skæl og renser blidt håret. Skum op, skyl og gentag om nødvendigt. Brug derefter conditioner efter eget valg.

Redken Scalp Relief Dandruff Control Shampoo med zinkpyrithion er effektiv shampoo mod skæl, og den hjælper med skånsomt at rense og lindre tør hovedbund. Redkens Interbond Scalp System og Hydro Zone-system bidrager til at lindre og blødgøre hovedbunden. Hovedbunden føles ren og behagelig efter brug.

Påfør shampooen mod skæl i vådt eller tørt hår, og massér ind i hovedbunden. Lad det virke i 5 minutter. Gør håret vådt, massér til det skummer, og skyl ud. Kan anvendes dagligt.

Shampoo mod fedtede skæl

Oway Purifying Hair Bath – Oily Scalps er en biodynamisk skælshampoo, der blidt renser håret i dybden samt tilfører let pleje. Derudover fjerner denne skælshampoo fra Oway fedtede skæl fra hovedbunden samt virker forebyggende, så de ikke kommer igen. Den er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, og rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk rosmarin og økologisk timian, der har en antibakteriel virkning samt sikrer en hovedbund i sund balance. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Desuden kommer den i en 100% genanvendelig glasflaske.

En passende mængde af skælshampooen påføres i vådt hår. Massér derefter shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand.

Kérastase Specifique Bain Anti-pelliculaire er en skælshampoo specielt udviklet til at håndtere fedtet hår med skæl. Denne skælshampoo fra Kérastase indeholder aktive ingredienser af Zync Pyrithion, som identificerer og eliminerer mikroorganismer, der er ansvarlige for skællets udseende. Derudover indeholder shampooen mod skæl Salicylique Acid, som eksfolierer og renser hovedbunden. Denne milde skælshampoo fra Kérastase, som er silikonefri, er velegnet til fedtede og tørre hårtyper og gør dig fri for flager og skæl.

Den effektive shampoo fra Kérastase påføres i vådt hår, hvorefter du emulgér og skyller håret. Gentag for optimal effekt.

Shop din shampoo mod skæl hos Hair by Stender

Uanset hvilken type skæl du har, er vi helt sikre på, at vi har den helt rigtige shampoo mod skæl til dig her på shoppen. Vi har shampoo mod skæl til fedtede skæl og de tørre af slagen.

Hvis du ikke helt sikker på, hvilken shampoo mod skæl, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Vi sidder også klar på chatten. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette shampoo mod skæl.

Når du har fundet frem til den rette shampoo, sørger vi for at sende din nye skælshampoo hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.