Viser alle 4 resultater

-23% Kérastase Soleil Bain Apres 250 ml - Shampoo

Kérastase Soleil Bain Apres 250 ml – Shampoo

173,00 kr.
-15% Oway Sunway Hair & Body Bath 240 ml - Hår-og kropsshampoo

Oway Sunway Hair & Body Bath 240 ml – Hår-og kropsshampoo

271,15 kr.
-36% KMS ColorVitality Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS ColorVitality Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-22%

L’Oréal Pro Serie Expert Vitamino Color Shampoo 300 ml

133,00 kr.

Beskyt håret i solen med en shampoo med solbeskyttelse

Under solens stråler er det ikke kun din hud, som skal beskyttes, dit hår behøver også pleje for ikke at knække eller tørre ud. Hvis håret er beskyttet vil skællaget nemlig blive mindre porøst og langt mindre slidt. Det betyder at dit hår forbliver sundt og beholder sin glans selv i solen. Shampoo med solbeskyttelse indeholder UVA- og UVB-filter, som beskytter håret mod solens farlige stråler, da UV-strålerne forhindres i at trænge ind i håret og dets inderste kerne.

Den franske model til beskyttelse af håret i solen

Kérastase Soleil Bain Apres er en effektiv shampoo fra Kérastase beriget med kokosvand, som blidt fjerner rester af klor, salt og sand, samt genopretter glatheden og giver fugt til håret. Shampooen indeholder UV-filter, som beskytter håret mod solens farlige stråler. Påfør shampooen med solbeskyttelse i fugtigt hår. Massér derefter shampooen med solbeskyttelse godt ind i håret. Skyl håret. Gentag eventuelt processen.

Biodynamisk og økologisk shampoo med solbeskyttelse

Oway Sunway Hair & Body Bath er en biodynamisk shampoo med solbeskyttelse, der effektivt renser hår og hud fri for klor, salt og snavs. Derudover tilfører den let pleje uden at virke tyngende. Denne hår- og krops shampoo med solbeskyttelse er perfekt til behandling af håret før og efter solbadning. Den er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk anis og økologisk baobab, der beskytter håret mod miljømæssige påvirkninger. Denne hår- og krops shampoo med solbeskyttelse fra Oway er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske. Kom en passende mængde shampoo med solbeskyttelse i vådt hår, massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.

Kombiner din shampoo med solbeskyttelse med andet solbeskyttelse

For at få det bedste ud af din shampoo med solbeskyttelse, kan du med fordel vælge at kombinere brugen af shampoo med solbeskyttelse med andre hårplejeprodukter med solfaktor. Du kun vælge at bruge en hårolie med solbeskyttelse inden og en hårkur med solbeskyttelse efter solbadning.

Shop shampoo med solbeskyttelse hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du helt sikkert den shampoo med solbeskyttelse, som dit hår har brug for, når du er i solen. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye shampoo med solbeskyttelse inden for ganske få hverdage - og helt sikkert inden din næste ferie i sydens sol. Vi har en leveringstid på kun 1-3 dage.
Hvis du er i tvivl om, hvilken shampoo med solbeskyttelse, som vil være den rigtige til dit hår, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Vi har forresten ofte gode tilbud på shampoo med solbeskyttelse. Så hold endelig øje med vores webshop.