Viser alle 27 resultater

-15% Januar SALEMaria Nila Coils & Curls Co-Wash 350 ml

Maria Nila Coils & Curls Co-Wash 350 ml

199,75 kr.
-24% Januar SALERedken All Soft Mega Curls Shampoo 300 ml

Redken All Soft Mega Curls Shampoo 300 ml

159,00 kr.

Vælg altid en shampoo til tørt hår, hvis dit hår er tørt

En af de hyppigste årsager til tørt hår er brugen af forkert shampoo. Ja, du læste rigtigt. Derfor har Hair by Stender et stort udvalg af shampoo til tørt hår, så du kan give dit hår den fugt det skriger på.

Fugt, fugt, fugt

Et tørt hår har brug for fugt. Masser af fugt. Ja, det skriger faktisk på fugt. Shampoo til tørt hår indeholder masser af fugt og er derfor specielt velegnet til at forvandle dit tørre hår.

Vælg den rigtige shampoo til tørt hår

En af de mest almindelige årsager til tørt hår er brugen af den forkete shampoo. Dit hår har nemlig brug for fugt, og hvis det er blevet tørt, har det brug for masser af fugt. Derfor skal du altid vælge en shampoo til tørt hår, hvis dit hår er blevet tørt. Det er imidlertid ikke ligegyldigt, hvilken shampoo til tørt hår, du vælger. Du skal vælge en shampoo til tørt hår, der passer til din hårtype og tørhed.

Shampoo til kraftigt og meget tørt hår

Hvis du har kraftigt hår, der er blevet tørt, kan du med fordel kaste dig over Redken All Mega Soft Shampoo, som er en shampoo til tørt hår specielt udviklet til meget tørt og tykt hår, der har brug for ekstra effektiv pleje. Denne shampoo til tørt hår fra amerikanske Redken renser og tilfører den ultimative næring for at blødgøre meget tørt hår. Den indeholder en nærende superfood-blanding af sacha inchi ekstrakt, aloe vera gelé og figenkaktus ekstrakt, samt Redkens ekslusive RCT Protein Complex™, som plejer håret fra rødder til spidser.

Shampoo til fint og let tørt hår

Kérastase Nutritive Irisome Bain Satin 1 er en nærende shampoo til fint, tørt hår. Den nærende shampoo til tørt hår indeholder aktive ingredienser, der tilføjer vigtig næring til fibrene og blødgør håret fra rod til spids. Den renser håret og hovedbunden fri fra tørre partikler. Den efterlader håret med lethed og næret med Irisome komplex, så det bliver silkeblødt. Udover at være perfekt til dit fine, tørre hår, er det også vores bedst sælgende shampoo til tørt hår.

Biodynamisk shampoo til tørt hår

Oway Moisturizing Hair Bath er en biodynamisk shampoo, der plejer tørt, tykt og kruset hår i dybden. Denne effektive shampoo til tørt hår, renser skånsomt håret, samt tilfører det intens fugt og pleje. Håret efterlades rent, blødt og glansfuldt med en krusfrit finish. Shampooen er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk hasselnød og økologisk honning, der tilfører næring til håret, så det bliver silkeblødt, medgørligt og nemt at rede ud. Shampooen til tørt hår er desuden fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener.

Vegansk shampoo til tørt hår

Maria Nila True Soft Shampoo er en fugtgivende shampoo specielt udviklet til tørt hår. Den fugtgivende shampoo til tørt hår indeholder arganolie, som virker blødgørende, modvirker krus og statisk elektricitet, samtidig med at det giver håret en smuk glans. Helt unikt indeholder Maria Nila True Soft Shampoo, Colour Guard Complex, som reducerer farvetab, og som beskytter håret mod UV-stråler og frie radikaler.

Shop shampoo til tørt hår hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af shampoo til tørt hår - og naturligvis til altid gode priser. Husk endelig at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du bedst plejer dit tørre hår med shampoo til tørt hår.

Vi har arbejdet med hår i over 40 år og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke shampoo til tørt hår, der er den rette for dig.

Bestil din shampoo til tørt hår i dag og mærk, hvor stor en forskel den gør for dit tørre hår. Hvis du bestiller din nye shampoo til tørt hår i dag, er den hos dig om få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to hverdage.