Shu Uemura

Shu Uemura Art of Hair er indbegrebet af japansk luksus, og hvert enkelt hårpleje- og stylingprodukt er en kombination af traditionelle og moderne skønhedsritualer.

I både hårpleje- og stylingprodukterne fra Shu Uemura Art of Hair, finder du effektive, plejende og velduftende ingredienser som eksempelvis musk, rosenolie, teolie og arganolie.

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af Shu Uemura Art of Hair – og til altid gode priser. Levering kun 1 til 2 dage.

Shu Uemura

Shu Uemura Art of Hair er indbegrebet af japansk luksus, og hvert enkelt hårpleje- og stylingprodukt er en kombination af traditionelle og moderne skønhedsritualer. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af Shu Uemura Art of Hair – og til altid gode priser. Levering kun 1 til 2 dage.

Viser 1–25 af 49 resultater

Shu Uemura - japansk miminalisme til håret

Shu Uemura Art of Hair er et eksklusivt japansk hårplejemærke, skabt af japaneren, Shu Uemura, som verden over er kendt som en sand mester af nutidskunst og skønhed. Han har med sin æstetiske sans polariseret kunsten at pleje sit hår uanset hårtype og look, og med en urokkelig passion har han bygget et globalt brand synonymt med kunsternisk udtryk, skønhed og kvalitet.

Shu Uemura Art of Hair blev lanceret i 2007, som en udvidelse af Shu Uemuras mesterfulde make-up. I dag er Shu Uemuras unikke vision af østens skønhed kombineret med vestens sofistikerede glamour, og inspirerer fortsat frisører og stylister verden over.

Shu Uemura Art of Hair er indbegrebet af japansk luksus, og hvert enkelt hårpleje- og stylingprodukt er en kombination af traditionelle og moderne skønhedsritualer. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt og raffineret ved hjælp af nyskabende teknologi. I både hårpleje- og stylingprodukterne fra Shu Uemura Art of Hair finder du effektive, plejende og velduftende ingredienser såsom musk, rosenolie, teolie og arganolie.

Shu Uemura Art of Hair består af otte hårplejeserier, samt fire stylingserier, som alle kombinerer japanske traditioner med moderne livsførelse i både østen og vesten. Shu Uemura Art of Hair er indbegrebet af japansk luksus, der gør din skønhedsrutine til noget helt specielt og efterlader dit hår smukt, velplejet og lige som du gerne vil have det.

Forkæl dit hår med vores produkter fra japanske Shu Uemura

Hos Hair by Stender har vi samlet et stort og lækkert udvalg af de nyeste hårpleje- og stylingserier fra Shu Uemura Art of Hair. Fælles for alle hårprodukterne fra Shu Uemura er, at de bygger på japansk minimalisme, banebrydende teknologi og den nyeste forskning.

Uanset hvilket produkt du derfor vælger fra vores virtuelle hylder, kan du forvente at få et produkt i hånden, der effektivt går ind og arbejder med dit hår og skaber holdbare forandringer. Vi har alt lige fra Shu Uemura shampoo og balsam til masker og varmebeskyttende creme. Klik dig gerne gennem vores udvalg og se, om ikke du kan finde produkter fra Shu Uemura, der giver dig det hår, du drømmer om.

Shop Shu Uemura online hos Hair by Stender

Uanset hvilke produkter fra Shu Uemura du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Der er både produkter til dig med kruset og uregerligt hår, dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil bevare din hårfarve længere. Der er selvfølgelig også til dig, der elsker at style håret i kunstfærdige frisurer.

Er du ikke helt sikker på, hvilken hårpleje eller stylingserie fra Shu Uemura, der passer bedst til dit hår, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Du er også velkommen til at fange os på sociale medier. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge de rette hårpleje- og stylingprodukter fra japanske Shu Uemura.

Når du har fundet frem til de rette produkter fra Shu Uemura, sørger vi for at sende dem hjem til dig på ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.