Viser alle 5 resultater

-20% ghd Original Styler - Glattejern

ghd Original Styler – Glattejern

1.259,00 kr.
-26% ghd Platinum+ Professional Smart Styler | Sort - Glattejern

ghd Platinum+ Styler Sort – Glattejern

1.789,00 kr.
-26% ghd Max Professional Wide Plate Styler - Glattejern

ghd Max Professional Wide Plate Styler – Glattejern

1.499,00 kr.

Få smukke krøller med et bølgejern

Et bølgejern er et styling tool, som du kan bruge til at skabe lige præcis den type bølger i håret, du gerne vil have. Bølgejernets udformning gør det nemlig muligt for dig at skabet et lækkert naturligt fald i håret. Det bliver også meget nemmere at lave de eftertragtede beach waves med et bølgejern end med andre styling tools. Alt du skal gøre for at få det helt perfekte bølgede look med dit bølgejern er at presse bølgejernet ned om en hårtot, og resultatet er bølger, der efterligner et naturligt fald.

Hvorfor vælge et bølgejern?

Hvorfor vælge et bølgejern, når du allerede har et krøllejern og et glattejern liggende på badeværelset? Forskellen på et bølgejern og et krøllejern er ganske enkel: Det ene laver bølger, det andet laver krøller. Du vil med et bølgejern for eksempel ikke kunne lave slangekrøller, men til gengæld kan du få det eftertragtede beach hair look, hvilket kan være svært at opnå med både et krøllejern og et glattejern.

Et bølgejern er en styler, der består af tre rør, som du kan klemme sammen om håret for at få de fine bølger i håret. Med et bølgejern går det ofte hurtigt at få lavet en flot frisure, da du kan tage større sektioner ad gangen. Det kan du hverken med et krøllejern eller et glattejern. Du vælger selv, hvor stor en hårtot du tager ad gangen. Du skal være opmærksom på at den størrelsen på de hårtotter, du vælger at bølge, har betydning for, hvor markante bølger dit hår får. Små totter resulterer i meget markante bølger. Store totter giver et mindre og mere naturligt fald i håret.

Måske er du en af de mange, som længe har sværget til at bruge et glattejern til at lave krøller og bølger i håret. Det kan du også sagtens. Det kræver bare at du har styr på teknikken, hvis du vil have de helt rigtige beach waves. Et bølgejern er derimod temmelig lige til og kræver ikke den store øvelse. Den gør arbejdet for dig, uden du behøver at være nervøs for om du får skabt ensartede bølger i hele håret.

Smukke bølger med et bølgejern fra Babyliss & Babyliss Pro

Babyliss Deep Waver er et effektivt bølgejern, som nemt og ubesværet giver holdbare bølger i håret. Alt du skal gøre for at få de attraktive bølger i håret er at trykke de store tourmalin-keramiske plader sammen om en hårlok. Ikke nok med at Babyliss Deep Waver skaber smukke bølger i håret, du minimerer også kruset hår, når du bruger bølgejernet fra Babliss.

Hvis er på jagt efter et endnu mere professionelt bølgejern, skal du gå efter Babyliss Pro 3D Waver, som skånsomt skaber de smukke bløde bølger, du sukker efter. Den høje varme gør bølgejernet perfekt til alle typer hår, mens ION funktionen giver et glansfuldt, skinnende og silkeagtigt hår.

Danske bølger med et dansk bølgejern

Danske HH Simonsen har også lanceret et fantastisk bølgejern, som du naturligvis finder her på siden. HH Simonsen ROD vs9 er et bølgejern der udmærker sig ved at være hurtigt og nemt, når du vil skabe bølger i langt hår. Bølgejernet fra HH Simonsen har keramisk teflon-coating med turmalin så håret ikke hænger fast på pladerne. Og med ionisk effekt får du glat og blødt hår efter styling. Designet er ergonomisk, hvormed styleren ligger godt i hånden. Du kan justerer temperaturen fra 120 til 230 grader. Den har en opvarmningstid på ca. 25 sekunder. Bølgejernet fra HH Simonsen har en lang ledning, der giver maksimal fleksibilitet og bevægelsesfrihed under styling.

Shop dit nye bølgejern hos Hair by Stender

Med vores bølgejern kan du få et smukt fald i håret eller de eftertragtede beach waves uden at spendere en hel dag på stranden. Hvis du bestiller allerede i dag, får du dit nye bølgejern inden for ganske få hverdage. Vi har nemlig en leveringstid på kun 1-3 dage.

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af dit nye bølgejern, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi hjælper dig meget gerne, så du kan få det helt rigtige bølgede look. Vi har forresten ofte gode tilbud på bølgejern. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.