Viser alle 17 resultater

-20% ghd Original Styler - Glattejern

ghd Original Styler – Glattejern

1.259,00 kr.
-26% ghd Platinum+ Professional Smart Styler | Sort - Glattejern

ghd Platinum+ Styler Sort – Glattejern

1.789,00 kr.
-26% ghd Max Professional Wide Plate Styler - Glattejern

ghd Max Professional Wide Plate Styler – Glattejern

1.499,00 kr.
-21% ghd Platinum+ Glattejern

ghd Platinum+ White – Glattejern

1.899,00 kr.
-22% ghd unplugged glattejern i mat sort - Glattejern

ghd unplugged glattejern i mat sort – Glattejern

1.999,00 kr.
-22% ghd unplugged glattejern i hvid - Glattejern

ghd unplugged glattejern i hvid – Glattejern

1.999,00 kr.
-30% Hair by Stender True Divinity Straightening Iron - Glattejern

Hair by Stender True Divinity Straightening Iron – Glattejern

629,00 kr.

Smukke krøller og blankt hår med et glattejern

Er du træt af glansløst hår og små fimre hår, der aldrig vil, som du vil? Med et glattejern forvandler du nemt og hurtigt glansløst hår til smukke, velplejede lokker uden krus og små irriterende fimre hår. Med et glattejern får du skånsomt de blanke, glatte lokker, du drømmer om. Hvis du har lyst til et look med masser af krøller eller naturligt fald, er et glattejern alt du behøver. Et glattejern giver dig nemlig masser af styling muligheder, og det er nemt at lave krøller i dit ellers glatte hår.

Glat hår med et glattejern

Drømmer du om silkeblankt hår uden små irriterende fimre hår? Med et glattejern, kan du nemt, hurtigt og skånsomt få de blanke, glatte lokker, du drømmer om. Den bedste måde at få et silkeblankt hår, er ved at vælge et glattejern med keramiske plader, da et sådant glattejern leverer en jævn og kontrollerbar varme, hvilket skåner håret. De keramiske plader bliver ikke overophedet, men holder en konstant og ensartet varme. Desuden lukker pladerne sig mere blidt om håret, hvilket giver mere glans. Hos Hair by Stender har alle vores glattejern keramiske plader, hvormed det bliver lettere at vælge det rigtige glattejern uanset hvilket mærke, du går efter.

Smukke krøller med et glattejern

Hvis du ønsker store bløde, bølgende krøller, skal du vælge et glattejern, når du skal krølle håret. Krøllerne bliver ikke bare store og bølgede. De får også den fineste glans, når du anvender et glattejern. Du skal dog være opmærksom på, at glattejernet ikke skaber lige så langtidsholdbare krøller som et krøllejern, men smukke det bliver de.

Shop effektive glattejern hos Hair by Stender

Med vores glattejern er det triste og kedelige hår fortid. Ved brug af et glattejern, får du nemlig smukke krøller og silkeblankt hår hver eneste dag. Uanset, hvilket look, du gå efter, gør et af vores glattejern det muligt. Hvis du bestiller allerede i dag, får du dit nye glattejern inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-2 dage.

Hos Hair by Stender finder du et hav af glattejern fra ghd, HH simonsen, Babyliss og Balmain.

Hvis du er i tvivl om, hvilket glattejern, som passer dig og dine ønsker til styling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af dit nye glattejern, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi hjælper dig meget gerne, så du kan få de krøller eller det glatte hår, du altid har drømt om. Vi har forresten ofte gode tilbud på glattejern. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.