Viser alle 3 resultater

Smukke krøller og blankt hår med et glattejern fra Babyliss

Er du træt af glansløst hår og små fimre hår, der aldrig vil, som du vil? Med et glattejern forvandler du nemt og hurtigt glansløst hår til smukke, velplejede lokker uden krus og små irriterende fimre hår. Med et glattejern får du skånsomt de blanke, glatte lokker, du drømmer om. Hvis du har lyst til et look med masser af krøller eller naturligt fald, er et glattejern alt du behøver. Et glattejern giver dig nemlig masser af styling muligheder, og det er nemt at lave krøller i dit ellers glatte hår.

To uundværlige glattejern fra Babyliss

Babyliss har udviklet to helt uundværlige glattejern til dig, der gerne vil skaber smukke krøller eller opnå et helt glat, blankt hår - uanset hvilken stil, du går efter har Babyliss glattejernet til dig.

Babyliss Glattejern Bronze Shimmer 235 er et højt-ydende professionelt glattejern med keramiske plader op til 235 ° C. Glattejernet fra Babyliss er udstyret med et avanceret keramisk varmesystem, som giver en konstant temperatur på hver plade. Det gør det lettere for dig at opnå et smukt, blankt hår uden små irriterende fimrehår. Med sine ekstra lange kvartskeramiske plader og sin anti-krus-ionfunktion kan du nyde en perfekt glidende og silkeagtig udglatning af dit hår.

Babyliss Salon Straight 235 er et smalt højt-ydende glattejern med keramiske plader op til 235 ° C, der gør det lettere for dig at skabe smukke krøller og en blank finish. Glattejernet har ekstra lange tourmalin-keramik belagte plader og anti-krus ion teknologi, der giver en skinnende finish. Desuden har den temperaturstyring med 6 trin: 140°C – 235° C, hvilket gør det let at passe på håret under styling. Glattejernet fra Babyliss er velegnet til alle hårtyper.

Shop innovative glattejern Babyliss fra hos Hair by Stender

Med vores glattejern fra Babyliss får du blanke lokker og krøllerne du altid har drømt om. Uanset, hvilket look, du er efter, gør et glattejern fra Babyliss det muligt. Hvis du bestiller allerede i dag, får du dit nye glattejern fra Babyliss inden for ganske få hverdage. Vi har nemlig en leveringstid på kun 1-3 dage.
Du er altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af dit nye glattejern fra Babyliss, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi hjælper dig meget gerne, så du kan få de krøller eller det glatte hår, du altid har drømt om. Vi har forresten ofte gode tilbud på glattejern fra Babyliss. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.