Viser alle 6 resultater

-20% ghd Original Styler - Glattejern

ghd Original Styler – Glattejern

1.259,00 kr.
-26% ghd Platinum+ Professional Smart Styler | Sort - Glattejern

ghd Platinum+ Styler Sort – Glattejern

1.789,00 kr.
-26% ghd Max Professional Wide Plate Styler - Glattejern

ghd Max Professional Wide Plate Styler – Glattejern

1.499,00 kr.
-21% ghd Platinum+ Glattejern

ghd Platinum+ White – Glattejern

1.899,00 kr.
-22% ghd unplugged glattejern i mat sort - Glattejern

ghd unplugged glattejern i mat sort – Glattejern

1.999,00 kr.
-22% ghd unplugged glattejern i hvid - Glattejern

ghd unplugged glattejern i hvid – Glattejern

1.999,00 kr.

Smukke krøller og blankt hår med glattejern fra ghd

Smukt, blankt og glat hår, kommer man sjældent sovende til. Det kræver den rette pleje og ofte hjælp fra et glattejern, hvis håret skal blive blankt, glat og helt frit for små fimre hår. Med et glattejern fra ghd, kan du nemt, hurtigt og skånsomt få de blanke, glatte lokker, som du drømmer om. Hvis du har lyst til et helt nyt look med masser af krøller eller naturligt fald, er et glattejern fra ghd alt du behøver. Et glattejern fra ghd giver dig nemlig masser af styling muligheder.

Blankt, glat hår med glattejern fra ghd

Drømmer du om silkeblankt hår uden små irriterende fimre hår? Med et glattejern fra ghd, kan du nemt, hurtigt og skånsomt få de blanke, glatte lokker, som du drømmer om. Den bedste måde at få et silkeblankt hår, er ved at vælge et glattejern fra ghd med keramiske plader, da et sådant glattejern leverer en jævn og kontrollerbar varme, hvilket skåner håret. De keramiske plader bliver ikke overophedet, men holder en konstant og ensartet varme. Desuden lukker glattejernet fra ghd med keramiske plader sig mere blidt om håret, hvilket giver mere glans. Alle glattejern fra ghd har keramiske plader, hvormed det bliver lettere at vælge det rigtige glattejern.

Smukke krøller med glattejern fra ghd

Hvis du ønsker store bløde, bølgende krøller, skal du vælge et glattejern, når du skal krølle håret. Desuden får krøllerne den fineste glans, når du anvender et glattejern fra ghd. Du skal dog være opmærksom på, at glattejernet fra ghd ikke skaber lige så langtidsholdbare krøller som et krøllejern, men smukke det bliver de - særligt med et glattejern med keramiske plader fra ghd. De keramiske plader bliver ikke overophedet, men holder en konstant og ensartet varme. Desuden lukker pladerne sig mere blidt om håret, hvilket giver mere glans.

To uvurderlige glattejern fra ghd

ghd har udviklet to helt uvurderlige glattejern, som skaber smukke krøller og helt glat, blankt hår - uanset hvilken stil, du går efter.

ghd Platinum+ Styler Black er det ultimative glattejern fra ghd, der sikrer det absolut bedste resultat og efterlader håret sundere og mere skinnende med kun ét strøg. ghd Plantinum+ Styler Black er desuden verdens første smarte glattejern, der beregner og vurderer hårets behov, tykkelse og tekstur alt imens det glattes. Glattejernet fra ghd er nemlig udstyret med ghds patenterede og banebrydende ultra-zone teknologi, der anvender hurtigt tænkende sensorer, fordelt over hele varmepladen. Det sikrer, at styleren fra ghd holder en konstant temperatur på 185°C. Glattejernet fra ghd slukker automatisk, hvis den ikke er blevet brugt i 30 min. Glattejernet er designet i ”wishbone hinge”, der sikrer at pladerne er på linje med hinanden og håret holdes perfekt på plads under hele stylingen.

ghd The Original Classic Styler er et klassisk glattejern fra ghd med varmeteknologi, der vil dit hår det bedste. Et suverænt basis glattejern, der krøller ligeså nemt, som den glatter og giver et flot og skinnende resultat. Med keramisk varmeteknologi, der altid garanterer en optimal og jævn temperatur under hele stylingen. Enkel, effektiv og ikonisk.

Med glatte og afrundede varmeplader glider glattejernet fra ghd let gennem håret, og skaber smukke og misundelsesværdige stylinger. Glattejernet fra ghd tilpasser sig den strømspænding, der er i stikkontakten, hvilket betyder at den kan bruges over hele verden, og har automatisk dvalefunktion, der slukker glattejernet efter 30 minutters inaktivitet. Glattejernet fra ghd er velegnet til alle hårtyper og er en genial all-rounder, der sikrer, at du får en god hårdag, hver dag.

Tips: inden du anvender dit glattejerne fra ghd, bør du altid forberede håret inden nærkontakt med varmen fra glattejernet. Du bør altid anvende et varmebeskyttende produkt, som beskytter og passer på håret inden brug af et varmt glattejern.

Shop effektive og innovative glattejern fra ghd hos Hair by Stender

Med vores glattejern fra ghd er det triste og kedelige hår fortid. Ved brug af et glattejern fra ghd, kan du nemlig få smukke krøller og silkeblankt hår hver eneste dag. Uanset, hvilket look, du er efter, gør et glattejern fra ghd det muligt. Hvis du bestiller allerede i dag, får du dit nye glattejern fra ghd inden for ganske få hverdage. Vi har nemlig en leveringstid på kun 1-3 dage.

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af dit nye glattejern fra ghd, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi hjælper dig meget gerne, så du kan få de krøller eller det glatte hår, du altid har drømt om. Vi har forresten ofte gode tilbud på glattejern fra ghd. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.

Forkæl dig selv med et glattejern fra ghd og mærk glæden ved et smukt hår.