Viser et enkelt resultat

-30% Hair by Stender True Divinity Straightening Iron - Glattejern

Hair by Stender True Divinity Straightening Iron – Glattejern

629,00 kr.

Smukke krøller og blankt hår med et glattejern fra Hair by Stender

Er du træt af glansløst hår og små fimre hår, der aldrig vil, som du vil? Med et glattejern fra Hair by Stender, forvandler du nemt og hurtigt glansløst hår til smukke, velplejede lokker uden krus og små irriterende fimre hår. Hvis du har mere lyst til et look med masser af krøller eller naturligt fald, er et glattejern fra Hair by Stender alt du behøver. Et glattejern fra Hair by Stender giver dig kort sagt masser af styling muligheder, og det er nemt at lave krøller i dit ellers glatte hår.

True Divinity Straghtening Iron by Stender glattejern er i en absolut klasse for sig, hvad angår både design, funktionalitet og performance. Den er skabt med teflon-belagte plader med turmalin og olie, som efterlader håret med en silkeblød og blank finish. Glattejernet er med touch temperatur-indstilling på 110-220 grader, så man selv kan tilpasse varmen præcist til ens hår. Den bliver varm på blot 10 sekunder, og er med sleep-mode funktion, der sikrer at glattejernet automatisk slukkes senest 60 minutter efter det har været i brug.

Dette fantastiske glattejern er med en 3 meter lang gummiledning, som giver en nem og fleksibel styling. Det har et slankt design, og derved er det perfekte til alle styles uanset om du er til at glat, krøllet eller bølget hår. Der medfølger en varmeresistent opbevaringspose, så du altid kan have dit yndlings glattejern med sig på farten.

Shop effektive glattejern hos Hair by Stender

Med et glattejern fra vores eget mærke, Hair by Stender er trist og kedeligt hår fortid. Ved brug af et glattejern fra Hair by Stender, får du nemlig smukke krøller og silkeblankt hår hver eneste dag. Uanset, hvilket look, du gå efter, gør et glattejern fra Hair by Stender det muligt. Hvis du bestiller allerede i dag, får du dit nye glattejern fra Hair by Stender inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-3 dage.

Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af dit nye glattejern fra Hair by Stender, din ordrestatus eller noget helt tredje. Vi hjælper dig meget gerne, så du kan få de krøller eller det glatte hår, du altid har drømt om. Vi har forresten ofte gode tilbud på glattejern fra Hair by Stender. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.