Viser alle 4 resultater

Glat hår eller smukke krøller med glattejern fra HH Simonsen

Er du træt af glansløst hår, der aldrig vil, som du vil? Med et glattejern fra HH Simonsen forvandler du nemt og hurtigt glansløst hår til smukke, velplejede lokker uden krus og små irriterende fimre hår. Med et glattejern fra HH Simonsen får du skånsomt de blanke, glatte lokker, du drømmer om. Hvis du har lyst til et look med masser af krøller eller naturligt fald, er et glattejern fra HH Simonsen alt du behøver. Et glattejern fra HH Simonsen giver dig nemlig masser af styling muligheder.

Glattejernet fra HH Simonsen, der tager din styling til helt nye højder

HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler er glattejernet, der tager din styling til helt nye højder. Dette glattejern fra HH Simonsen er et absolut must-have til dig, der kun vil bruge det allerbedste til sit hår. Er du træt af, at det tager lang tid at glatte dit hår, fordi at det er meget langt eller tykt, så har du her redningen. Dette jern har varmeplader på hele 38 mm, der med sin ekstra bredde gør stylingen hurtigere og lettere.

Signatur glattejern fra HH Simonsen

HH Simonsen Signature Styler er et glattejern med et slankt design, som sikrer at den kan anvendes tæt ved hovedbunden og at den er behagelig at holde på. Glattejernet fra HH Simonsen er skabt i et letvægtsmateriale, så den kun vejer 240 gram. De keramiske plader er coatede med en kombination af teflon, turmalin og olie, som giver en skånsom og let glatning og efterlader håret med en flot glans. Pladerne er udviklet med floating plates teknologi for en optimal hår-til-plade kontakt uanset glattevinkel, og med en bredde på 4,2 cm, sikrer det en effektiv og hurtig glatning af håret. Temperaturen kan indstilles mellem 50 og 232 grader via et touch sensor på håndtaget, mens intelligente sensorer i pladerne holder den valgte temperatur konstant. Ledningen er hele 3 meter og er med pivotfunktion, som betyder at ledningen ikke bliver snoet.

Glattejern fra HH Simonsen i lommestørrelse

HH Simonsen Pocket Straightener er et lille ultralet glattejern, der passer i alle håndtasker. Glattejernet har en temperatur på 200° C, to meter professionel ledning og bevægelige plader med ionisk effekt. Det lille glattejernes kompakte størrelse gør det velegnet til rejser. Indeholder PTC varmesystem, som yder hurtig opvarmning og samtidig varme gendannelse samt turmalin keramisk teknologi, der giver sundere, silkeglat samt kruse-frit hår.

Shop effektive glattejern fra HH Simonsen hos Hair by Stender

Med vores glattejern fra HH Simonsen er det triste og kedelige hår fortid. Ved brug af et glattejern fra HH Simonsen, får du nemlig smukke krøller og silkeblankt hår hver eneste dag. Uanset, hvilket look, du gå efter, gør et af vores glattejern fra HH Simonsen det muligt. Hvis du bestiller allerede i dag, får du dit nye glattejern inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-3 dage.

Hvis du er i tvivl om, hvilket glattejern fra HH Simonsen, som passer dig og dine ønsker til styling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af dit nye glattejern fra HH Simonsen, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi hjælper dig meget gerne, så du kan få de krøller eller det glatte hår, du altid har drømt om. Vi har forresten ofte gode tilbud på glattejern fra HH Simonsen. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.