Viser alle 32 resultater

-20% Wet Brush Original Detangler

Wet Brush Original Detangler – Hårbørste

119,00 kr.
-18% ghd Paddle Brush - Hårbørste

ghd Paddle Brush – Hårbørste

217,30 kr.
-16% ghd Glide Hot Brush - Varmebørste

ghd Glide Hot Brush – Varmebørste

1.179,00 kr.
-17% ghd Ceramic Vented Radial Brush str. 2 - Rundbørste

ghd Ceramic Vented Radial Brush str. 2 – Rundbørste

178,00 kr.
-9% ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 3 - Rundbørste

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 3 – Rundbørste

258,00 kr.
-15% ghd Ceramic Vented Radial Brush str. 1 - Hårbørste

ghd Ceramic Vented Radial Brush str. 1 – Hårbørste

178,00 kr.
-18% ghd Narrow Dressing Brush - Hårbørste

ghd Narrow Dressing Brush – Hårbørste

176,30 kr.
-9% ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 - Rundbørste

ghd Ceramic Vented Radial Brush Size 4 – Rundbørste

258,00 kr.
-18% ghd Natural Bristle Radial Brush Size 2 - Rundbørste

ghd Natural Bristle Radial Brush Size 2 – Rundbørste

233,70 kr.
-15% ghd Mini Paddle-børste - Hårbørste

ghd Mini Paddle-børste – Hårbørste

178,00 kr.
-9% ghd Natural Bristle Radial Brush Size 3 - Rundbørste

ghd Natural Bristle Radial Brush Size 3 – Rundbørste

258,00 kr.
-9% ghd Natural Bristle Radial Brush Size 4 - Rundbørste

ghd Natural Bristle Radial Brush Size 4 – Rundbørste

258,00 kr.
-25% HH Simonsen Air Brush i sort

HH Simonsen Air Brush i sort – Hårbørste

149,00 kr.
-20% HH Simonsen Wonder Brush i Dusty Rose

HH Simonsen Wonder Brush i Dusty Rose – Hårbørste

119,00 kr.
-18% ghd Detangling Comb - Kam

ghd Detangling Comb – Kam

102,50 kr.

Hårbørster: Runde, flade eller smalle?

Skal du klikke en ny hårbørste hjem, kan det være svært at vælge den rigtige. Der findes nemlig et hav af forskellige mærker at vælge mellem. Ikke nok med det, der findes også runde, flade, brede, smalle hårbørster. Der er mange muligheder, og det kan nemt virke uoverskueligt at vælge imellem dem. For hvilken hårbørste passer dit hår og dine behov for styling?

Guide til din nye hårbørste

For at gøre det lettere for dig at vælge den rigtige hårbørste, har vi lavet en lille guide, som beskriver, hvilke formål de enkelte hårbørster tjener.

Rundbørsten

Drømmer du om masser af volumen og skinnende blankt hår? Så skal du vælge en rundbørste. En rundbørste er nemlig hårbørsten, du bruger til at føntørre håret glat eller føntørre mere volumen i håret. Der findes forskellige størrelser på rundbørsten, og størrelsen er afgørende for det resultat, du opnår. En stor rundbørste er fantastisk at bruge, hvis du har langt hår, men mangler volumen. En lille rundbørste er det rigtige valg, hvis du vil føntørre både volumen og glans i kort hår.

Den flade hårbørste

Den flade hårbørste også kaldet pladebørsten, skal du vælge, hvis du har langt eller mellemlangt hår, der er svært at rede ud. Start med at rede håret med din pladebørste, og inddel derefter håret i sektioner og føntørre det lidt ad gangen. Hvis håret er langt og tykt, vil den bredde base også lettere kunne modstå det træk, der opstår, når du børster håret.

Den bredtandede kam

Den bredtandede kam er ideel til krøller - både de naturlige og permanente krøller. Ved at anvende en bredtandede kam, får du mere definerede krøller, og  du kan frisere håret uden at få krusede lokker.

Wet hårbørster

En wet hårbørste har bevægelige børster på en blød pude, som masserer hovedbunden, mens du får børstet håret. Den er skånsom mod både hår og hovedbund, hvormed wet hårbørsten er ideel til det fine hår. Det fine hår er nemlig oftere mere skrøbeligt end et tykt hår. Derfor er det især vigtigt at have en god hårbørste, så du ikke knækker håret.

Den smalle hårbørste

Den smalle hårbørste er en stylingbørste, som gør det lettere for dig at style og sætte håret præcist som du vil. Den smalle børste er designet til detaljeret frisering, styling, toupering og udformning af mindre detaljer og til at give håret en perfekt finish. Hårbørsten giver frisuren masser af volumen og fylde.

Shop hårbørster hos Hair by Stender

Med vores udvalg af hårbørster, kan du pleje og style håret præcist som du vil. Uanset hvilket look du gå efter, gør én af vores mange hårbørster det muligt. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye hårbørste inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-3 dage. Vi har hårbørster fra ghd og andre kendte brands.

Hvis du er i tvivl om, hvilken eller hvilke hårbørster, som passer dig og dine ønsker til styling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din nye hårbørste, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi har forresten ofte gode tilbud på hårbørster. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.