Viser alle 5 resultater

Vælg den rigtige hårklipper hos Hair by Stender

Som professionel frisør, er vi ikke meget for hjemmeklip. Kan du imidlertid ikke lade være med at klippe lokkerne selv, så gør dig selv - og os - en tjeneste. Anvend en professionel hårklipper, som kan skabe præcise kanter og lækker fade.

Inden du kaster dig over den første og den bedste hårklipper, skal du overveje, hvad du skal bruge din hårklipper til. Har du brug for en hårklipper, som også fikser skægget, skal den bruges til at klippe en skarp fade eller noget helt tredje? Jo flere overvejelser du derfor har gjort dig, jo bedre er chancen for at finde en hårklipper, som dækker dine ønsker.

Sådan passer du bedst på din hårklipper

Din hårklipper består af små skær, som med tiden kan blive sløve. Derfor er det en god ide at smøre de små skær med olie. På den måde holder din hårklipper  længere. Desuden vil din hårklipper klippe og trimme mere jævnt.

Shop din nye hårklipper hos Hair by Stender

Uanset om du er på jagt efter den perfekte fade eller ønsker du en fleksibel hårklipper, finder du den rigtige hårklipper hos Hair by Stender - og naturligvis til en altid god pris.

Hos Hair by Stender har alle vores frisører den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken hårklipper, du skal anvende, og hvordan du anvender den. Vi har forresten også ofte gode tilbud på hårklippere fra Babyliss Pro. Det kan derfor godt betale sig at holde øje med vores webshop.