Viser alle 5 resultater

Vi er ikke vilde med hjemmeklip, men vi er vilde med Babyliss Pro hårklipper

Lad os være ærlige, vi er ikke vilde med at du klipper håret selv. Vi har nemlig set, hvor galt det kan gå, når du selv kaster dig over klipningen. Hårklipper fra Babyliss Pro er designet til frisører, og er derfor din garanti for et rigtigt slidstærkt og komfortabelt produkt, som faktisk gør det muligt for dig, at skabe et smukt resultat - og det er netop derfor du finder Babyliss Pro hårklipper her på siden. Babyliss Pro gør det faktisk muligt for dig at skabe en flot hjemmeklip - som selv vi kan leve med.

Det skal du tænke på inden du vælger en hårklipper fra Babyliss Pro

Inden du kaster dig over den første og den bedste hårklipper, skal du overveje, hvad du skal bruge din hårklipper til. Har du brug for en hårklipper, som også fikser skægget, skal den bruges til at klippe en skarp fade eller noget helt tredje?Jo flere overvejelser du derfor har gjort dig, jo bedre er chancen for at finde hårklipper fra Babyliss Pro, som dækker dine ønsker.

Den ægte Ferrari hårklipper fra Babyliss

Babyliss PRO Ferrari Digital er en smuk hårklipper fra Babyliss PRO, som på professionel vis formår at kombinerer design og funktionalitet, så du kan skabe præcis det look, du går og drømmer om. Denne hårklipper fra Babyliss Pro er perfekt afbalanceret for at sikre den bedste ergonomi og ydeevne. Med Ferrari-designet EDM TECHNOLOGY-motor, er den slidstærk og effektiv. Den har lithiumbatteri, som gør den ledningsfri og langtidsholdbar. Sidst men ikke mindst har Babyliss PRO Ferrari Digital hårklipperen et japansk stålblad, som sikrer perfekt præcision. Denne hårklipper fra Babyliss Pro kommer med 8 forskellige afstandskamme, hvormed den er ideel til alle hårtyper.

Professionel hårklipper med knive i rustfrit stål fra Babyliss Pro

BaByliss Pro Cut Definer+ er en professionel hårklipper med knive i rustfrit stål, der leverer forskellig skæreydelse, mens en direkte drivmotor sikrer en jævn drift med højere effekt. Denne hårklipper fra Babyliss Pro består af topmoderne materialer. På den måde opnås omhyggelig præcision og ubesværet skæreydelse. Hvis du går efter præcision, er BaByliss Pro Cut Definer+ et godt valg.

Skarpe linjer med en hårklipper fra Babyliss Pro

Babyliss Pro EDM teknologi Japansk Stål er en hårklipper med nøjagtigt konstrueret japansk stålblad med en super skarp V-skærevinkel. Det er denne hårklipper, du skal gå efter, hvis du er på jagt efter den perfekte fade. Babyliss Pro EDM teknologi Japansk Stål har nemlig et fladt fad-blad, perfekt til skarpe linjer, da bladet kan komme virkelig tæt på huden. Dens digitale motor leverer høj ydelse til ren tæt skæring.

Alt-i-en hårklipper og skægtrimmer til håret

Mange hårklippere kommer med udskiftelige skær, så du kan justere længden og mængden af hår, du vil klippe. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din hårklipper også kan skabe det rigtige look for dit skæg, kan du kan vælge et alt-i-et sæt fra Babyliss Pro, hvor du får både hårklipper og skægtrimmer i ét og samme sæt. Både hårklipper og skægtrimmer fra Babyliss Pro har japanske stålblade med super skarp skærevinkel, så du opnår et jævnt, præcist snit til både dit hår og dit skæg.

Sådan passer du bedst på din hårklipper fra Babyliss Pro

Din hårklipper består af små skær, som med tiden kan blive sløve. Derfor er det en god ide at smøre de små skær med olie. På den måde holder din hårklipper - også den fra Babyliss Pro - længere. Desuden vil din hårklipper klippe og trimme mere jævnt.

Shop din nye hårklipper fra Babyliss Pros hos Hair by Stender

Uanset om du er på jagt efter den perfekte fade eller ønsker du en fleksibel hårklipper, finder du den rigtige hårklipper fra Babyliss Pro hos Hair by Stender - og naturligvis til en altid god pris.

Hos Hair by Stender har alle vores frisører den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken hårklipper fra Babyliss Pro, du skal anvende, og hvordan du anvender den. Vi har forresten også ofte gode tilbud på hårklippere fra Babyliss Pro. Det kan derfor godt betale sig at holde øje med vores webshop.